252

Анонимен

преди 6 години

Без жаблянов, живота ще спре, другари. Вече Дунав тече с/у течението си

251

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевСтандарта на живот не е колко холови гарнитури и телевизори може да си купиш, а какво образование имаш, какъв достъп до задравната система, дали имаш собственост, какво лично свободно време имаш, кога се пенсионираш и т.н.!--------Василев, образованието и здравето са пак с пари. Също и холовите гарнитури и телевизорите. Опорките издишат агент Василев, издишат !

250

ognyanz

преди 6 години

Докато ГЕРБ правят шоу в парламента за нещо, станало в средата на миналия век, Истанбулската конвенция (уж оттеглена от Бойко) тихомълком е изпратена на парламентарните комисии. И някой ден ще чуем по новините, че вече е подготвена за гласуване.

249

Анонимен

преди 6 години

"1989 България 8.9 милиона"това очевадно не е вярно, при положение, че няколко години преди това изгониха 400 хиляди турци

248

Аз

преди 6 години

Партийната система е причината за всички глупости. Трябва да се гласува за хора не за партии. Избираме 100-те души, които искаме да взимат решенията в тази държава и това е. Да може всеки човек, който се счита за достоен да се кандидатира без партии. Правят се няколко тура - 1. избираме човек от квартала, който да ни представлява, той гласува за човек от града ни, и т.н. за да можем да изберем човек, който реално познаваме и той познава нас

247

До айфон

преди 6 години

До АнонименПо времето на тодор живков /говорящата тиква/ за най- верните се полагаше радио телефон Емерсон спика и Льон носи се в торбичка с 30 см антена. АКСОН австрия незабравяй и ВЕФ-а.

246

Анонимен

преди 6 години

Василев стандарта на живот е точно това,че сега мога да си позволя всичко да си купя и да ида на почивка където желая.А колкото за децата в Европа ,ако България не беше един голям концлагер народа щеше да се изнесе много по рано.Опрните точки ги развивай на партийните събрания не тук.Аче сега не сме цъфнали и вързали го дължим пак на другарите , защото сега управляват пак техните деца и внуци.

245

Василев

преди 6 години

Като беше фалирала държавата и икономиката ни беше лоша, защо се изпотрепаха групировките само и само да вземат по голям дял от баницата, а накрая най-апетитните парчета по заръка на МВФ бяха оставени за чуждите инвеститори???Защо някой се опитва да ме направи на луд, без да ми е поставена диагнозата от специалист???Агент Тони Белграно!ЦРУ!!!

244

Анонимен

преди 6 години

До Катастрофата1945 България 5.9 милиона1989 България 8.9 милиона2017 България 5.4 милиона-----------Другарю катастрофирал, що не отворите границите преди 89гда видим колко милиона щяха да останат в червения ви концлагер?

243

Патил

преди 6 години

До ВасилевПрав си, забутват хората да са като овце заради материални придобивки и за корупцията на повечето богати. Нека си има богати, ама нашите са крадци и крадци ги пазят.

242

Анонимен

преди 6 години

Така фалира държавата 1989 година, че още я разпродават на себе си и все повече разчитат на държавата, за да им върви бизнеса.

241

антифашист

преди 6 години

Ваше Величество, моля присъединете незабавно наШТо изстрадало отечествокъм тристранния пакт.подпис:Васил Коларов,Георгий МихайловичВълко Черевнковмарт 1941г-----------------------------------------Другарите, що не се само осъдихте като най-видни фашисти на справедливия ви народен съд?

240

Исти

преди 6 години

Всички национални катастрофи на България са докарани от Русия- има исторически факти за това!

239

Анонимен

преди 6 години

Имах един съученик завършил военното в Търново.Комунистите толкова му бяха изпили мозъка,че той казваше, след партията най много обичам майка си.Не Родината-партията.И чак след това деца и жена.

238

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ на национално ниво са десни. В Трън понеже знаят, че хората си уважават партизаните с пари от общинския бюджет правят ремонти на ...партизанските паметници.

237

Василев

преди 6 години

Стандарта на живот не е колко холови гарнитури и телевизори може да си купиш, а какво образование имаш, какъв достъп до задравната система, дали имаш собственост, какво лично свободно време имаш, кога се пенсионираш и т.н.!Лопчите само глупости, че може да си купиш повече материални блага, а това което не се купува с пари е много по важно!Това, че имаш пет лед телевизора и караш скъп автомобил, прави ли те по-щастлив, че детето ти робува и бере домати в ЕС!Това не е животАгент Рики Грийн!ЦРУ

236

До 251

преди 6 години

От толкоз много мощности и социални придобивки държавата накрая взе, че фалира?!?Мумията се завръща! Стига с таз изтъркана опорна точка , ако НРБ е била във фалит, то какво да кажем за процъфтяла РБ? Остави икономика, образование, здравеопазване - днес народът изчезва!В ЦБ е имало три държавни и един Народен съд срещу цвета на нацията, или болезнено алчна и безкрайно проста монархо-фашистка върхушка. За каква реабилитация на верните съюзници на Хитлер спорите? Хора, клали народа си както турч

235

Анонимен

преди 6 години

Без Жаблянов не виждам как ще се управлява това народно събрание. Дано от Москва пратят заповед за възстановяването му на поста.

234

Анонимен

преди 6 години

Аз щях да вдигна цената на холовата гарнитура толкова, че да не чакаш. И купонна система имаше след падането на социализма 1989 година. Виж на Запад и в САЩ какви опашки има на разпродажбите, има жертви, ранени и се бият за холови гарнитури.

233

Анонимен

преди 6 години

Децата Васил и Сава са инквизирани и заклани от жандармеристи. За да прикрият следите от престъплението си, те нахранват кучета с телата им.