11

Анонимен

преди 6 години

Американците пуснаха партенката за "стотици избити руснака" за да се опитат да измият срама си пред кюрдите.Защо т.н. съюзник САЩ така решително защитава кюрдите в източна Сирия и ги предаде пред турските танкове в северна Сирия? Защо срещу Турция не действа да защити партньора си? Според вас може ли да се има доверие на такъв партньор като САЩ???

10

срам и позор

преди 6 години

Питайте Иво Инджов,той онзи ден по битиви такава помия и злоба изля и все едно е бил там така говореше и си вярваше.

9

Факт

преди 6 години

Нефтеното находище си е сирийска собственост,а американците са тия,които са там незаконно!В района му има американска база,която цели да закрепи заграбеното.Акцията на сирийците явно не е била съгласувана с Кремъл и резултатът е налице.Путин не обича да му бъркат глобалните планове със самоинициативи и ги е оставил да си трошат сами главите.Следващият път ще питат какво може и какво не.Колкото до жертвите-те са 20 убити и 50 ранени служители на ЧВК Вагнер.По-достоверни данни засега няма.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6 и ДЕМОКРАЦИЯТА, да патиш детето си на училище и ТАМ да го застрелят. И не споменавайте Беслан, че тия бяха "американски терористи"!

7

фейк нюз

преди 6 години

Ха сега то не били компоти а компютри.....

6

Исти

преди 6 години

Историята много прилича на онази с Чернобил и с подводницата Курск- и там нищо не се беше случило. Колко човека да са били убити? Половин човек е бил убит,а някой се опитва да го изкара цял!

5

1 от 20%

преди 6 години

Мислете бе хора, какви 200 човека бе,ако вярвате на глупостите на американците и на поръчковите статии на Америка за България и нейните ***,за съжаление наши СЪнародници.Като имате на предвид ,че жертвите на руснаците досега няма и 15 човека.И в това число 2 мъртви от спецназа от всичките 40 спецназ които превзеха ЦЯЛА Палмира, а това стана след ,, хуманният '' артилерийски обстрел на болницата на ЧЕРВЕНИЯТ КРЪСТ в покрайнините на Палмира , и смърта на 1 руска лекарка и 3 ранени сестри.А след това целият спецназ тръгна да отмъщава. След това като превзеха Палмира се оказа ,че много от ,

4

ужас

преди 6 години

Друго е странното Сирийски военни се опитват да освободят своята земя от терористите и американците ги нападат,защо вместо да пишат лъжи тези промити мозъци не отговорят какво прави САЩ в Сирия,е ни я вече знаем защитава бандитите и терористите.

3

Анонимен

преди 6 години

Айде че на един му се вързаха вените на възел да се притеснява ше я публикувате или няма информацията за убити руснаци и да се радва. *** жертвите малко и ще ридае.

2

факт

преди 6 години

Американците първи са пристигнали на мястото на битката,ако имаше загинали Руснаци те щяха да покажат телата и снимки с загиналите,но няма нищо само пропаганда и лъжа.

1

хибридна война

преди 6 години

Дори и министъра на войната на сащ заяви че няма загинали Руски граждани в това нападение,но воя и лъжите продължават,няма и снимки на загиналите....