9

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Крайно несправедливо е този, който върши работа да взема по-малко от този, който му пречи да си върши работата...

8

АМАН от крадци

преди 6 години

ИМитацията на демокрация личи най вече от тн парламент..РАзработена схема з а ограбване на милиарди годишно от народа по времето на Сергейчо Станишевия действа все по зверски при Бойко БОрисов..Депутатите от нарочно създадената ГЕРБ/за ПОКАЗНА демоглупация/ гласуват 100 % ЗА НАгло корупционната политика както и предишните от ДПС и БСП ..

7

Анонимен

преди 6 години

Президентът е най-скъпо платеният безработен, нищо не зависи от него. Само четем историите на генерал Радева, научихме какво е комплостер. И ако затова ще му дадат 11000 лв направо да закриват института на БАН по бг език. Пък уж социален президент, преди да стане такъв с едни смотани костюми ходеше, а генералът му си вземаше рокли под наем. Поне да дари част от заплатата си.

6

Дядо Добри

преди 6 години

Човек има ли Бога, има всичко!

5

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Пипи Зеленото чорапче не само, че не заслужава заплата, ами трябва да си плаща наема за "Дондуков" 2... - тока, водата и телефона също... - дейността му е предимно деструктивна, поставя се в услуга на БСП и Кремъл и саботира Правителството...

4

Крадат милиарди

преди 6 години

Депутати ,министри ,премиер и Радев ударно работят за ограбване на БЪлгарския народ с десетки милиарди живи левове годишно..Няма никакъв стремеж за блокиране на ненужните огромни разходи и насочване парите към заплати,помощи за бедни и за раждане на деца ..Обратно ..Сметища <Водни цикълчета<магистралки ,саниране за милиарди ограбени от народа от партиино подставнеи компаниики..

3

Тодор Живков

преди 6 години

Яжте банани!

2

Анонимен

преди 6 години

И минималната им е много.

1

НЕ ги е СРАМ

преди 6 години

Това са заплати плащани с НЕЗАКОННО Ограбвани милиарди от бедния оставен без доходи народ.Премиера и президента досега с е ползват за обезпечаване на ограбването на десетки милиарди кървави левове годишно и Прането им през НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ по Оперативни програми и евро фондове