62

Българин03224

преди 6 години

Бог да го прости! Светец! Да почива в мир!

61

123

преди 6 години

ОЧИТЕ НА ДЯДО ДОБРИ ИЗЛЪЧВАХА ДОБРИНА, ЧЕСТНОСТ И СМИРЕНОСТ.НЕКА ПОЧИВА В МИР.И НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО НЕГО.АМИН.

60

Анонимен

преди 6 години

Светла му памет. Тове е един истински достоен човек.

59

Анонимен

преди 6 години

Виждах го пред Свети Седмочисленици, пред църквата, на входа. Не настояваше като молеше за пари. Облечен беше по старовремски но ми харесваше. Давал съм му пари и сега съжалявам, че не са били повече. Дал е на Александър Невски всичко. Като не вярвам на нашите попове, кой знае колко са откраднали. Ако са направили това, Шефа им ще ги накаже. Вярвал е в Християнството но истински. Да, беше изчезнал през последните години и най-вероятно е бил болен. Вечна му памет!!!!!!

58

бай ПЕТКО

преди 6 години

Даже и името му показва че прави ДОБРИни. Мир на праха му. БОГ да го прости !

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48С някои неща от твоето мнение ,не мога да се съглася. Говориш грозни неща против Православната Църква и архиереите. Нямаш никакво право да говориш гнусотии против тях. А относно за канонизация,има си правила;мисля,че дядо Добри заслужава човешко и християнско уважение,а не канонизация. самият той едва ли се смята за светец. Православните светци имат смирение пред Бога.

56

Prav si no choveka..

преди 6 години

До Б.Б.абсолютно си прав че църквата вони,но човека е имал вяра в доброто! Поклон че е живял като аскет, недей да сереш сега в тази тема, макар и да казваш истината за църковните мишоци.Лека му пръст на дядо Добри! https://youtube/watch?v=QbTw6g7Z4uc

55

dotchko

преди 6 години

Светла му памет!

54

Анонимен

преди 6 години

Мир на праха му.

53

Анонимен

преди 6 години

Като говоря за сатаната той даже и в момента е тук във сайта и слага минуси. Сатана бързо се махай от тук докато не съм те открил.

52

Аз

преди 6 години

Поклон!Почивай в мир!

51

Опечален

преди 6 години

Мир на праха му. Дано е успял да посее семето на добротата във възможно повече от нас

50

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше повече хора като дядо Добри света щеше да бъде много по добро място. Но уви сатаната е много по силен. Огледайте се около вас и вижте че сатаната е навсякъде всичко е завладял. Няма място в което да не се е намесил. Като почнете от управленците та стигнете чак до учителките в детските градини. Навсякъде има сатани. Бог да го прости дядо Добри и лека му пръст.

49

Анонимен

преди 6 години

Кой слага минуси бе? Е не сме хора, не сме!

48

Анонимен

преди 6 години

Да запомним този човек, толкова човечност и скромност събранибв него, колкото няма в стотиците милионери нямат. Представяте ли си, той е направил най-голямото дарение на храма!!!!! Помня го, стоеше и пред църквата Седмочисленици. Дарил си е всичките пари на църквата, която не заслужава този жест. Да не говорим за милионерите у нас, за които знаем как са направили парите. Бай Добри заслужава да се канонизира. Няма вече такъва хора. Пари, власт, самозабрава, простотия, показност, разврат, лакомия.

47

Ст

преди 6 години

Бог да го прости!

46

наблюдател

преди 6 години

Бог да го прости Човека! С главно Ч! Молете се за него, поне аз ще се помоля!

45

стефчо

преди 6 години

Бог да те прости бай Добри,ти и жив си беше светец и сега си оставаш такъв! Дали тук останаха поне 5 човека чисти като теб..едва ли?

44

Православен

преди 6 години

Дядо Добри, когато гледаш Бог в очите помоли се и застъпи се за нас грешните.

43

Дон Цеци

преди 6 години

ЕЕЕееееееееееееееееееееееееееееее :( Бог да го прости !!! Един по един си отиват нормалните хора .... :( :( :(