10

Имало

преди 6 години

Народен съд, но е имало и Нюмбергски процес. Имало е атомни бомбандировки над Япония, където са загинали хиляди невинни без съд и присъда. Имало е и бомбандировки над София където са били убити много повече невинни отколкото осъдените от народния съд, депортираните или затворените в лагери. Нека не забравяме, че България е била губеща. Ако се направи реална равносметка ще видим, че броя на осъдените и убити в България е в ПЪТИ по малко отколкото при нашите съюзници.

9

Анонимен

преди 6 години

Този и родата му ако ги изтупаш, ще изпопадат партийните книжки.

8

Анонимен

преди 6 години

Този и родата му ако ги изтупаш, ще изпопадат партийните книжки.

7

Миял

преди 6 години

До Анонимен-1Крайно време е да се опишат престъпленията на комунизма,натрапен ни отСССР. Крайно време е да се каже че не е имало фашизъм в Б--я. Може ли във фашистка Б-я да има комунисти.Г.Димитров беше 7 г. депутат. В парламента е имало 47 комунисти и др. левичари.Навсякъде комунистите идват на власт с преврат. Никой не ги избира и не ги иска. Ако не беше Русия щяха да видят власт на куково лято.Всичките ни правителства преди девети идват на власт чрез ИЗБОРИ.Премиерите ни са високообразовани.

6

Анонимен

преди 6 години

Реален факт: През комунизма ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО И ОБЩОДОСТЪПНО, като не се плащаше нито такса за посещение при лекар, нито за изследвания, нито дори за лекарства! Отново сами може да прецените колко струва лечението дори на една елементарна настинка, при 10 - годишното герберастко управление?! За по-сериозни болести дори не питайте, че на една позната, която си беше счупила ръката, и искаха 2400лв. за някакви пирони, и без да са преведени парите отказваха да я оперират!

5

Анонимен

преди 6 години

Добре де , щом ще се пише цялата истина в учебниците ще пише ли ,че сегашните управляващи са правнуци , внуци , синове , дъщери , зетьове , снахи на комунисти???

4

Анонимен

преди 6 години

Държавен биг брадър не ни трябвал никога.

3

Анонимен

преди 6 години

Реален факт: През комунизма, ако роми посегнеха на здравето, живота или имуществото на българин, биваха тотално размазвани от бой от милицията!В резултат на това ромите се страхуваха и престъпленията им бяха сведени до минимум!На какво ниво са ромските престъпления и терор над българите, по време на 10 годишното герберастко управление, можете сами да си направите преценката

2

Анонимен

преди 6 години

В България освен КОМУНИЗЪМ друг ФАШИЗЪМ не е имало!

1

Анонимен

преди 6 години

Никога не е имало комунизъм у нас.Истината за комунизма е в Китай, който му се гледа-да иде да види.Що се касае за обществената собственост върху средствата за производство-ето това е социализмът и социал-демократите никога няма да постигнат подобна социална справедливост-само ще си плямпат.