106

извод

преди 6 години

Ето затова сме за посмешище....т.нар БГ елит не гледа същността на нещата, а само как да извърти, да надхитри, да спечели някоя далавера, или с други думи...противниците на конвенцията търсят евтина слава и такава могат да получат САМО У НАС. Но, ако трябва нещо да създадат, да изградят, да предложат за ЕС - с цел по-добър живот на хората - са безсилни.Пречат им неща като: култура, образование, интелект, честност, порядъчност и морал.

105

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че когато типичния лицемер изпадне в интелектуално безсилие, а това се случва когато го изхващат в лъжа, той прехвърля дискусията от логичната в семантичната плоскост. Тоест, в момента ще мислят нова, по - приемлива семантика на думичката "трети пол". Всички *** - свързани седмачета го ползват тоя номер със семантиката на думите.

104

бъргарин

преди 6 години

искам да се направи ДНК тест на Цачева и резултатат да бъде публично оповестен!!

103

Анонимен

преди 6 години

Половото равенство е важно в 21 век. Мога да зодоволя приятелят ми с играчка. Отначало се дърпаше но на рожденния ми ден прие. Много се радвам на такива мъже. Също го карам и да готви.

102

от народа

преди 6 години

настояваме за следните промени в конвенцията:1. Въвежда се определението за "мъжки пол" по следният начин "човешки индивид, който при ДНК анализ е потвърдено, че има XY двойка хромозоми на 23 позиция"2. Въвежда се определението за "женски пол" по следният начин "човешки индивид, който при ДНК анализ е потвърдено, че има XX двойка хромозоми на 23 позиция"3. Всички права и задължение са дефинирани единствено и само за индивидите определени по точки 1. и 2.

101

86297

преди 6 години

Стига глупости. Проблемът не е в превода. Когато става дума за домашно насилие , нещата не са единстевно спрямо жените. Те са и спрямо децата, и спрямо мъжете. Текстът се нуждае от много сериозни поправки, ако действително някой е загрижен за домашното насилие.

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Чувствам вече как моя *** е женски.абе вие от бесепету станахте много чувствителни бе

99

Анонимен

преди 6 години

Ако се самоопределя като жена, в женският затвор ли ще ме вкарат и мога ли да си се къпя в женската баня и да се събличам в женската съблекалня.И да знаете това дето ще ми стърчи в банята е третият пол, да не се притесняват дамите.

98

Анонимен

преди 6 години

Аз ще я превада да звучи безобидно и да се приеме лесно.

97

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен101 Има, има! Тези, с промитите мозъци, които искат трети пол, както и американските *** и герберастки ***.

96

Анонимен

преди 6 години

В нашето законодателство правата на жените са достатъчно защитени,не ни е необходима тази конвенция,в която уж м/у другото се опитват да ни пробутат и третия пол.Но продажните ни политици,които не смеят за нищо да се опълчат на ЕС,защото иначе няма да папкат,ще го подпишат дори без да се замислят.Еле па Цвъчка Цачева и фотогравката-външна министърка също.

95

11

преди 6 години

Най-подходящо е да я дадат на Стоичков да я преведе. Свят ще им се завие от превода. ммт, мамата ...

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Аз съм се самоопределил, като жена.всички фенове на *** така се самоопределят

93

Анонимен

преди 6 години

Следващата програма за развитие на партията е да дават държавни пари за смяна на пола по желание на гражданина. Така ще се откраднато още милиони както стана при санирането.

92

Анонимен

преди 6 години

В нормалното право на английски, български, немски, пакистански не може да се използва отделно gender като установяващ или характеризиращ дадено лице по социален статус- това е автоматична правна дискриминация на субекта на правато. Такъв правен документ е правно нищожен, невалиден дори да е подписан в Истанбул!Единствения правово недискриминиращ и равнопоставящ всички хора на Земята термин е person( включващ неделимо - непроменим биологичен пол и проявлението му в социална дейност на човека)

91

Един от Северозапада

преди 6 години

До Пояснение В повечето езици има определения, за мъжки и женски род, среден розд се използува за деца, когато става дума, не за пол. Среден или детски пол няма в разговорната реч.Има мъжки род-той, женски-тя, и среден род-то. Половете са два, официално мъжки и женски, и полът на детето е такъв. Третия пол е патология.Нарича се хермaфродит. Може да съм с остарели разбирания, но това е все едно 2+2 да е равно на 5.

90

Анонимен

преди 6 години

Аз съм се самоопределил, като жена. Да отида ли така на работа? Ако шефът ми ме обиди ще мога ли да го съдя в европейския съд?

89

Анонимен

преди 6 години

Официалната цел според документа е да се намалят "половите стереотипи", което принципно да позволява на повече жени да стават миньори, а повече мъже да стават секретари. Културен марксизъм и уравниловка. Дългосрочната цел е намаляване на населението защото земни ресурси като нефт, въглища и газ са крайни и такава елиминация е по-добър вариант от ядрена война например.

88

заден пол

преди 6 години

Ще станем държава само от жени.Няма да давам нощна смяна, ще имам право на повече отпуска и болнични, един път в месеца за по няколко дни ще казвам,че съм неразположен за да не ме твари шефа с работа, ще се пенсионирам по рано и какво ли още не.После ще си сменям религията за да почивам по празниците им и какво ли още не.И само да не ми угодят, ще звънян на 112, че съм дискриминиран по пол,религия и принадлежност.Хайде приемайте я най после тази конвенция, че и мъжете рахат да видим най после.

87

до83

преди 6 години

До ПояснениеНе са се хванали ,а съзнателно подвеждат ,защото тов.Решетников им е дал такива опорни точки