75

Анонимен

преди 6 години

.." с 5000 лв,доход ,тока му е скъп.."хм,аз също живея в една къща със семейство на което доходът не знам дали е 5000 ама поне 3500,4000лв категорично е и те са на въглища и са май единствените поне на улицата обаче е достатъчно!Този човек ми е близък и не е виновен както и ние а сме на газ и дърва,дали сме от 2 години молба,газифициран обект е буквално на 20 метра,НЕ СТАВА ОТ БОКЛ..ЦИ И В СО,И ОВЕРГАЗ!Има още десетки семейства ПАК НЕ СТАВА,ЯВНО ТРЯБВАТ ПРОТЕСТИ!Бокл,,к до бокл..ка, нищо...ва!!

74

Анонимен

преди 6 години

Нека забрани дървата и въгглищата и колите и повече власт от ден не и давам нито на нея нито на шайката суджуци

73

Жоро

преди 6 години

Самоковска никаквица.

72

Анонимен

преди 6 години

Българската Мария Антоанета, те някои хора едва за дърва събират, тя ще ги учи как да се топлят на ток... Да им купи по 1 хубав инверторен климатик за 1500 лева и тогава да ги учи как да се топлят, тая даскалица изкуфяла.

71

Анонимен

преди 6 години

Обаче и еурочиновниците,ще подишат от екологично чистият въздух на Софето ...

70

Анонимен

преди 6 години

Фъндъкова, ако чистихте улиците и тортоарите вероятно нямаше да е толкова замърсен въздуха. Дори централните улици са потънали в прахоляци, а какво да кажем за кварталните?

69

Шопо

преди 6 години

Он токо еле е евтин...

68

Анонимен

преди 6 години

Крайно време отказ от парно и сваляне на радиатори да се криминализира. сестра галева какво ще каже?

67

Анонимен

преди 6 години

До 59Знам какво представляват тия кимизарници, ама нали се сещаш че те са станали такива щото собствениците не са полагали никакви грижи, и когато сега им го направиш без пари, те ще си останат същите безотговорни собственици, и точно след 2-3 години ще заприличат на същото

66

Анонимен

преди 6 години

Ами да! Като няма хляб, яжти пасти!

65

Дедо Гого

преди 6 години

С лозунги не става, Данче ! Мръсния въздух е само едно от последствията на ниския стандарт на живот - от жестокото и нагло отношение на т. нар. "бизнес" в България към хората. Е, същите тия хора си го връщат, много им пука, че некой не можел да диша...

64

Анонимен

преди 6 години

Даче-затвори-улица. Сега що не се фанахте с Московски под-ръка пеш до метрото. На него му е близо от станция Сердика ти слизаш на Ректората и ти пеш до Кметството. Що не го направихте, а ни даваш акъл как да се топлим и какво коли да караме и къде?

63

Анонимен

преди 6 години

До zeusглупости 3 климатика, ти няма да ползващ прозоръчни бе. аз съм с точно такъв климати 24 -ка с 3 вътрешни тела, 92 кв. м. етаж,повече от 600-700 киловата на месец не ми е дърпал, струва 3800, при една национална програма съпроводена с дотации, конкуренцията ще се повиши и с дотирането реално няма да струва на домакинство повече от 1200-1400 лева, но не им изнася, щото няма техни фирми да правят климатици, пък са си и прости)

62

Яна

преди 6 години

Вместо да ръси глупости, учителката да почерпи опит от близки нам столици-например Скопие. Там обявиха безплатен градски транспорт и миене на улиците всеки ден. Това са ефективните мерки, а не измислените фандъковщини

61

Владислав

преди 6 години

До:45 Абе ***, моята 15 годишна трошка има повече екстри от фабричната ти ламаринена "Киа" бе, нищо че е нова.Кога ти ще видиш обърната кожа с алкантара, пълен Ел пакет, подгрев на седалките, сензор за дъжд, махагон,навигация, автоматични фарове и още куп други екстри бе.?Била бричка,!?!? Абе ***, на мен гумите са ми само 1000лв бе нищо че колата е 7000лв.

60

Анонимен

преди 6 години

1-во дървата не са проблем, проблем са използването на всякакви отпадъци за горене основно в някой по специфични мааали, характерно е че именно в тези маааали постройките са масово незаконни, и това е доказателство че нерешаването на един проблем води до появата на друг, кажи ми фандъчке колко пъти архитекта на София е проверявал тия мааали за незаконно строителство, и да глупоста със безсплатното саниране също. можехте да използвате тия пари за нещо далеч по умно, от което всички да имаме полза

59

Анонимен

преди 6 години

ФАНДЪКОВА за това ви изказване, ние народа на София еи искаме оставката.

58

Анонимен

преди 6 години

До 48- ЧОВЕЧЕ ТИ ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВИ КИМИЗАРНИЦИ СЕ САНИРАТ,ГЛЕДКАТА Е УМОПОМРАЧИТЕЛНА,ВСЕ ЕДНО СИ В ПРИПЯТ СЛЕД ЧЕРНОБИЛСКАТА АВАРИЯ,какви климатици А И ТАКА БИ ТРЯБВАЛО ПО-МАЛКО ЕНЕРГИЯ ДА ИЗРАЗХОДВАТ като количество/часове,сила!!Влезте в Скайскраперсити-България,саниране.реконструкция на сгради да видите за какво иде реч!В по-малки градове и не само потресаващ изглед на блоковете,е на това научи комунизмът българите МЪРЛЯВЩИНА!

57

Axe

преди 6 години

Е то да ядем пасти? Вместо да имаме екологична енергия ли, що ли? Ама да не плащаме данъци на СО? Кво ще каже ФандАкова, а?????

56

zeus

преди 6 години

До Анонимен 48Абе не е баш така, за нормално жилище ти трябват три климатика поне, за едно 6 000 нагоре лева ако са А++, а сметката е към 200 лева ток месечно, казвам ти го от опит.