428

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 462Сега ако вкараш и Путин,цена няма да имаш!

427

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента да се обединим и да дадем гласност на тази вмирисана и зле скалъпена история! Да настояваме за истината,защото веднъж скрита,ще ни изиграе лоша шега занапред! По дяволите,това ли е съдбата на децата ни? Този който знае нещо,трябва да проговори час по скоро!

426

Ели

преди 6 години

До Анонимен Не не искам да свалям правителството, аз съм гласувала за тях , но не мога да се примиря да ме лъжат. А Вие можете ли?

425

от ЦРУ

преди 6 години

До МинистерствотоБе, наградете ги най-хубаво с по една телешка пържола от бат' ви Бойко Тиквата.

424

фара

преди 6 години

всички знаеха какъв е сценария, виновни няма!

423

Анонимен

преди 6 години

Крими-профила на килъра от Нови Искър напълно се покрива с този на русофила - оскотел, изпортен, отблъснат, агресивен, безразсъден, хладнокръвен убиец и жалък самоубиец.

422

Анонимен

преди 6 години

До бобошоВерсия за 80 %***!

421

Анонимен

преди 6 години

Мисля си че никой не е искал да трепе цяло семейство, отишъл е за Неделчо и е мислил че синът е на работа, а децата на парти, както е и трябвало да бъде...Този не знам как попада в целия случай, може и да се е заигравал с Кети, ама чак пък от ревност и любов да я убие и след 6 часа да отиде и да убие още 5 човека...дано изкарат някаква смислена възстановла, че сега прилича на долнопробна постановка

420

Анонимен

преди 6 години

По принцип .....това е стара практика когато са убити много хора,нарочва се местния (хулиган) по медии и вестници,появяват се големите шефове и стартира големия цирк,всичко е доказано експертизи и прочие че е убиеца ,а той сиромаха взема че се самоубива...е сагата приключва е честито бръснене ,блаженни са ВЯРВАЩИТЕ!!!

419

бобошо

преди 6 години

Брутален,жесток,легионер привикнал на всякакви несгоди, учил в Университета-ЗАТВОР,изучил Наказателният закон до запетайка,знае, че няма смъртно наказание, а толкова лабилен да се самоубие от угризение или страх. Некадърен да си закупи по-тежкокалибрено оръжие, което се намира лесно,имал парчета о гранати! Вярно ли е всичко това или е версия за 80% ***?

418

Анонимен

преди 6 години

До ЕлиТи тъкмо си повярва, че ще свалите правителството и хоп днес ви се разби поредната мечта.

417

sid

преди 6 години

До НинаГупости,е как ще намерят другите трупове на втория етаж.Предполагат даже,че се опитвали да се скрият.

416

еха

преди 6 години

МНОГО НАГЛА ЕЛЕМЕНТАРНА ПОСТАНОВКА НА МВР И ПРОКУРАТУРАТА ! НАРОЧИХА ТОЗИ *** РОСЕН И ГО УБИХА ..

415

nina

преди 6 години

Според мен се е самоубил със същото оръжие,с което е извършено масовото убийство,вероятно си е било със заглушител през цялото време.

414

Ели

преди 6 години

От страст не се убиват шест човека, а след това взел , че се и самоубил. Колко лесно, колко удобно. Всички ние позволяваме да ни лъжат , да ни обещават , да ни използват. Тъкмо за това народа трябва да се държи беден , необразован и системно мачкан.

413

лазар колев 2

преди 6 години

Лазар поне не се самоуби!И това е нещо!

412

Анонимен

преди 6 години

Правилното заглавие на статията трябва да е. "Завръзка. Дали Росен Ангелов се е самоубил."

411

@444

преди 6 години

Абе това е защото любовта е сляпа, нищо не разбираш. Пък и какво пречи, щом педофил може да стане сериен убиец и професионален убиец, какво пречи да се влюби в 40-годишната Кети. /Мир на душите на цялото семейство, каквото и да са направили, едва си са заслужили такава екзекуция/. Толкова е гнусна тази история, просто не е истина. Изпуска се всякакъв финансов контекст в който и семейството и педофила, си живеят живота без и един лев обявен доход, купуват коли и къщи и т.н.

410

Анонимен

преди 6 години

Значи се самоубил с Барета със заглушител, пък ги избил с малокалибрено оръжие без заглушител?!? Хайде пак ни метнахте по черешите....

409

Ххх

преди 6 години

Айде лягайте си.Случая приключи