25

Анонимен

преди 6 години

Защо сайта дава глас на такива, където иска нация да е вербувана, а той да щрака с пръсти и да обикаля с долни любовници.Днес! Васил Василев. Утре! Домусчиев ще пишете, че нямало кадри за КРИБ ама не си признават, че назначават без висше за да точат европрограма за заетост!Последните куферчета щом толкова реват чак до вселената България ще се затрие завинаги.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Трай бе гном като искаш чист въздух без коли се върни в 17-век.Или най добре си отиди на село където ти е мястото.

23

Анонимен

преди 6 години

Да изнасят бизнеса в друга даръжава, като губят, но там ще дава да дават нормални заплати и затова мрънкат.

22

Анонимен

преди 6 години

Това пък ако и никой не умира,...ех ще настане такъв бизнес и печалби, че само си викам дано.Нещастници...

21

don

преди 6 години

По празниците туризма най много печелинали да се проведат празничните укенди има предварителна подготовка което е свързано с други сектори на икономиката.Както го слушам този рабопотодател за него да няма почивни дни да се намали работната заплата.Да ама не вече ще търсят кой да работи в България на запад плащат много по добре и ползват квалифициран труд без да са инвестирали в неговото обучение.А правителството дава луди пари на унивирситетите да подготвят кадри които работят в чужбина и

20

Анонимен

преди 6 години

До Смях в залатаЩе почиваш във трамвая царвул няма да се возиш във мръсната си кола и да мърсиш въздуха.

19

Анонимен

преди 6 години

До Карл МарксАз това го повтарям от една година, ама трудно се сменя чипа.Ало, работодателите, ако не ни пускате да спим ,знате ли колко пари ще навъртите? Сметнете ги, че ме мързи сам да ги смятам.Българската икономика ГУБИ ПАРИ. Хората измреха или избегаха, тия само за пари мислят.Ще ви припомня, че ковчег джбове няма.Айде умната и лек ден!

18

Анонимен

преди 6 години

Ще работиш без да спирашняма да се пенсионираш

17

Анонимен

преди 6 години

Тези нашите робовладелци искат да няма почивка за служителите си. Господа Робовладелци дано умрете от ацки мъки и да изпитате мъката и болката на вашите работници.

16

Анонимен

преди 6 години

Робовладателите да не МРЪНКЯТ А ДА СИ ИЗНЕСАТ БИЗНЕСА В ДРУГА ДЪРЖАВА ЗА ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е КОЛЕКТИВЕН ТРУДОВ ДОГОВОР КАКВО Е ИСТИНСКИ ПРОФСЪЮЗ.А ОСВЕН ТОВА ЗАПЛАТАТА ЩЕ МУ Е В ПЪТИ ПО ВИСОКА.ЗАЩОТО МАСОВО РАБОТНИЦИТЕ са на 4ЧАСА И НА ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОРИ ЗА ДА ЗАОБИКАЛЯТЕ ТРУДОВОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

15

Смях в залата

преди 6 години

Мили 'работодатели',В цял свят има една теория, че когато работникът/служителят е свеж и отпочинал, той е много, ама много по-продуктивен и ползотворен както за себе си, така и за бизнеса, в който работи. И още - когато той е мотивиран да се труди (чрез подобаващо заплащане на труда му, социални придобивки или дори - човешко отношение), той се 'влага' много повече на работното си място.Ако вашият бизнес не може да прекъсне има едно понятие - 'извънреден труд'. И да - заплаща се допълнително!

14

Анонимен

преди 6 години

Веднага да се приеме закон за 24 часово работно време включително събота и неделя,щото бизнесът търпи загуби през почивните дни.ВЕДНАГА.

13

Анонимен

преди 6 години

Хубава идея харесва ми, *** иска да е катo западния свят Японци и подобни неизклатеняци нека да работят повече нищо не идва даром. Нека се готвят за Кароши, който иска да провери какво значи това.

12

Карл Маркс

преди 6 години

Според мен не е правилно да се казва "работодатели", работовзематели". Те не ти дават, а ти взимат работата /труда/ за да печелят пари.

11

хмм

преди 6 години

Доказано е, че отпочиналият човек е по-работоспособен. Не случайно вече много компании тук предлагат 25 дни отпуска, имат стаи за релаксиране (най-вече в IT фирми, кол центрове и подобни), някои дори субсидират част от разходите по екскурзии в чужбина на служителите си (говоря за нормалните работници, а не на шефовете и мениджърите). И тук малко по малко започва да се мисли за трудовото здраве и производителност.

10

ади де

преди 6 години

Ауууу,ами тогава веднага да се отвори линия за СМС с текст rabotodatel,5,80 без ДДС на номер 123456789.Нека да им съберем парици на тези бедняци.

9

проф.Тазобедров

преди 6 години

На крива ракета, празниците й пречат.

8

И ние ви обичаме

преди 6 години

Умрете!

7

Дядо130

преди 6 години

Като цяло работника винаги е в загуба и тези наглеци са без разум! Вие какво искате когато хората почиват пак да печелите от тях? Вие като криете данъци, осигуровки и си измисляте разни глоби и удържания за сметка на изстрадалия работник? Това не го имате на предвид? Не пускате хората в отпуска а болничните не се заплащат като хората? Това са празници и се почива! Държавата го е казала кога се почива и кога се работи!

6

13

преди 6 години

ЕЕЕЕ ХУБАВА РАБОТА, СЕГА ПЪК И ДА НЕ ПОЧИВАМЕ ЛИ!!!Много хубаво ми беше 5 дни по коледа, слях ги - с 2 дни отпуск - с Нова година.Наистина си починах.