259

.

преди 6 години

Ако този е убиеца, сраваме свидетели на поредно брутално деяние на "познат на полицията" с множество престъпления зад гърба си, неадекватно осъден и оставен без наблюдение от страна на властите, без кинтрол, когато му скимне да извърши ново престъпление.

258

шматка

преди 6 години

До 230Хехе.Щели да звънят на 112.Някой стреля по теб като на сватба а ти ще звъниш по телефона.Тези филми ви изпилиха мозъците

257

Анонимен

преди 6 години

До ninaПо- голяма глупост не съм чувала

256

;)

преди 6 години

Само Джон Уик може да избие толкоз хора на куп ,но дори и на него му е трудно с 1 пистолет ;)

255

Анонимен

преди 6 години

Това наистина е огромна трагедия,която за първи път се случва в България.Случило се е и не може да го върнем назад,но не е правилно да се хвърля вината върху невинни жертви и допълнително да се унищожават човешки животи,само за да се обвини някого и имаме заловен.Това не е необходимо!Няма смисъл да съсипваме невинни хора и ги правим чудовища,без вина.Дано оставят човека на мира,па бил той и престъпник в миналото,той си е излежал присъдата на млади години и си е платил.

254

ШАХ/МАТ

преди 6 години

С една дума ! Част от семейството е засегнало нечии интереси ! Случайни неща на този свят няма ! Нормално е да има ликвидация !

253

Анонимен

преди 6 години

До Анонименно майката не е в кладенец

252

Анонимен

преди 6 години

Има нещо странно в тази къща - на Нова година, празна трапеза, а всички събрани накуп. Чакали са някого. Вероятно майката е била отвлечена и държана като застраховка, за да съберат останалите. Дали са се познавали? Имали са някакъв ултиматум, вероятно е трябвало да дават пари или друго и не са имали готовност да го направят. Може би са щели да празнуват на друго място, но са ги принудили чрез майката да отидат там?...Не е толкова просто, колкото го изкарват.

251

Snow

преди 6 години

Аз не отричам,че Кети не е виновна,разбира се дала е повод...А относно разсъжденията на 6 годишен пубер,това изобщо не е така,в по -напреднала възраст е много по -страшно.Това прецедент ли в в историята,убийство от ревност...Та в историята има войни,породени именно от любов

250

Анонимен

преди 6 години

хе,един се изказа 50 годишен възрастен,абе *** аз съм на 53 г 1.95 и 120 кг и 4 полицая няма да могат да ме арестуват ...стига да не използват оръжие.

249

nina

преди 6 години

До Snow 254Абсолютно съгласна с теб.Вероятно е издърпал /отвлякъл жената първо да се обясняват,оттам е побеснял,убил я е и се е върнал да ликвидира семейството,защото са знаели,че е с него.Нали имаше един друг психопат,който запали бившата си любовница която го отхвърлила , изгоря с нея един офис в София ?Този обаче само отмъщава,но не се самоубива .

248

Анонимен

преди 6 години

толкова народ не може да бъде убит така лесно от само 1 човек, физически е невъзможно. те няма да стоят и да чакат да ги гръмнатПак в новогодишната нощ в Ню Джърси има аналогичен разстрел на семейство, жертви - 3, убиецът е на 16 (синът им).

247

Анонимен

преди 6 години

Търсейки шесторния убиец, след 4 дни офлянкване, по-вероятно е да срещнат откраднатия наскоро банкомат !

246

mm

преди 6 години

До hypocritical bastardТе американците и с въздушни пушки 50 клибър трепят прасета ,ама и въздушките им ПЦП нямат нищо общо с понятието въздушни ,ама в тая държава капацитети да искаш :)

245

До 258

преди 6 години

Ами ако не е било връзка,ако той я е преследвал и заплашвал,тормозил психически,защото те са се разделили и тя хваща Неделчо.Тоя скоро е бил в чужбина.Връща се и тръгва след нея....примерно.Snow е много права за мен.

244

Анонимен

преди 6 години

До SnowТова са разсъждения на 16 пубертет""като не може да я има"" :)

243

НМ

преди 6 години

В едно предишно интервю д-р Гълъбова, шеф на лудницата в Курило, казва, че при тях има и болни, които са убивали хора и е ясно защо близките им не искат да ги вземат у дома, а модерната психиатрия налагала тези хора да се пускат навън. Дали пък в празничната нощ не са изтървали някой такъв болен и представяте ли си какви паника и бунт ще настанат сред местното население, ако се разчуе, че няма ревност или измама с ДДС, а психичноболен е извършил убийствата...

242

И сегъ ко праим..

преди 6 години

До 226..след първият изстрел на всички трябва да им е Станало ясно че ще умрат итака че естествено е да бъдат трудно контролирани..ако пистолетът в бил за бърза стреба по движещи мишени е имал ъзможност да произвиде оприделен брой истрели без да презарежда, но точни изстрели в случая са много трудни за човек който няма професионална подготовка. .а човека е на възраст и явно и снимката е стара....

241

Snow

преди 6 години

Защото може би като не може да я има,няма какво да губи....като убие мъжа,какво ще получи,отново в затвора...а така ликвидира всичко .Щом не може да я има той,никой няма да я има! А ситуацията е била такава да ликвидира всичко и всичко свързано с възлюбената.Всичко,което я е правело щастлива и той не може да даде . той е отчаян,няма какво да губи.Тук става въпрос за психопат хора,не за човек с нормална психика като нас.Той просто е стигнал до края....планувано!

240

nina

преди 6 години

И какви пари с тази къща на изплащане и старо БМВ?Къде ги виждаш тези пари??Щото ако имаха,нямаше да е трудно да се видят.