119

Подлеца вика ..

преди 6 години

ключовият "продавач на страх" в света в света го знаем кой е!Ирак,Либия,Сърбия,Сирия,Украйна,Палестина,Витнам,Куба,Корея,Венецуела,Аржентина...А сега като е без подкрепа в ООН - пак заплахи...

118

антон кура от ямбол

преди 6 години

Заменете Русия със САЩ и ще ви стане ясно за какво иде реч в статията. Аман от безогледна пропаганда. Вече и откровените лъжи се представят като истина.Империята на злото е САЩ/НАТО.

117

Анонимен

преди 6 години

До Провереноми стой си там бе, кво ни дишаш въздуха?

116

Проверено

преди 6 години

До Анонимен"Русия е далеч напред от евроатлантическа България.заблудил си се младежо. Разцъкай из нета, ако не вярваш."НЕ ти мнооого си заблуден - някои са били там, не през нета, наскоро.

115

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Руснаците нямат демографска катастрофа и вече поредна година имат положителен прираст на населението.нямат, щото над 30% от населението им са мюсюлмани. Във Франция са 8%.

114

Анонимен

преди 6 години

Оставете я Русия. Русия излезе от рецесията и има икономически растеж. ....Хахаха, сънувал си пак просо....

113

Към днес бг тата

преди 6 години

Абе какво се въодушевихте от звездните войни?Тия джедайски номера с набиването на клишета минават на слабите умове - на тия с коефициент под 100$...

112

Анонимен

преди 6 години

Керванът си върви, "Дойче веле"-то си лае ... нЕкои си му пригласят ...

111

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Русия е далеч напред от евроатлантическа България.заблудил си се младежо. Разцъкай из нета, ако не вярваш.

110

Анонимен

преди 6 години

Ако е руски ще са необходими - 1г уран, *** още не са го пуснали щото ще е вечен :)...С един грам няма да стане. Има си критична маса за да се инициира ядрен разпад, около 65кг. Дори и при имплозионният метод няма как да минеш под 12-15 кг. Ако трябва разпадът да е контролируем няма как да се разминеш с няколко тона допълнително оборудване.

109

Малии КеФ!

преди 6 години

Щом параноичната шизофрения обхванана и журналистите , а не само зелените послеписци в коментарите явно Путин е на верния път!

108

ПЛОВДИВ ТЕПЕТО

преди 6 години

ЗА КАКВО ПИШЕТО КЛЮЧ ПРОДАВАЧ НА СТРАХА В СВЕТА.ТОВА Е САЩ КАКВО ПРАВЯТ САЩ В СИРИЯ ИГИЛ СИ ОТИДЕ СЕГА СЪЗДАДОХА САЩ НОВА СИРИЙСКА АРМИЯ И ПАК СТРЕЛЯТ И УБИВАТ КАКВО НАПРАВИ ТРЪМП ПРИЗНА ЗА СТОЛИЦАТА НА ИЗРАЕЛ И ПАК ЗАПОЧВАТ МАСОВИ УБИИСТВА .РАЗБИРАСЕ ЧЕ ЕВРОПА ЩЕ ЗАЩИТАВА САЩ И ЩЕ ОБВИНЯВАТ РУСИЯ ДОКОГА СВЕТА ЩЕ ТЪРПИ САЩ ВИЧКИ ГИ Е СТРАХ ОТ САЩ ДА НЕ ИМ ПРАВЯТ ЦВКТНА РЕВОЛЮЦИЯ ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА ПАЗИ МИРА ТОВА Е РУСИЯ.ДОРИ ВСИЧКИ ОТ ЕС И НАТО ГО ЗНАЕЯТ НО Г Е СТРАЗ ОТ САЩ И КОИ ПРОДАВА СТРАХ

107

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВозилото Ако е руско ще са необходими - 1г уран, *** още не са го пуснали щото ще е вечен и няма си продават горивата :)Ядрените им строистелства са като пирамиде обаче, е ако не ги бъзикат де - иначе гърмят, знеш...

106

Анонимен

преди 6 години

*** баялдисаха и чакат нова порция листчета от руското посолство.

105

Парадокс

преди 6 години

Русия ще продължи и информационните войни.като чета статията - нема нужда: матеряла тука е лош... и за долна дъска за кочиня не стаа!

104

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко е руски ще са необходими - 1г уран, *** още не са го пуснали щото ще е вечен :)ако се съди по Лада-Нива, която ръждясва след 1 година едва ли това е причината :)

103

И що така?

преди 6 години

И в тази "изолация " и униние как така Русията стана производител 1 на пшеница и дигна прираста на икономиката с някой процент отгоре?Тоя анлЛизатор е като лисицата дето ходила цял ден след коча като твърдяла че -е ей сега и ще му паднат (сещате се кое/кои) :):):)

102

Анонимен

преди 6 години

Руснаците бяха силни когато им слугуваха много народи по време на СССР, но сега когато останаха десетина се вижда, че са некадърни индианци с претенции за велик народ. Смешници!!!

101

Анонимен

преди 6 години

Това с безсмислените американски ПРО системи е като със санкциите. Хем санкциите нямали ефект и укрепвали руската икономика, хем всичкото русофил е ангажирано с агитация за отмяната им. Виж ти, хайде опитай да обясниш това. Дали е по силите ти? Ама вкарай малко логика, знам, че ти е трудно, но опитай!

100

Анонимен

преди 6 години

До Клишо Клишарскис 3 милярда пазар до тях ли? (Индия и Китай)Да бе, щото Китай само на рашъните разчитат.