85

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Най-голямата и най-важната война в човешката история /Студената/ бе спечелена без един изстрел... - тука е местото да отдадем заслуженото на президента Рейгън и донякъде на наивника Горбачов...

84

Един от Северозапада

преди 6 години

До ИСТИНАТА Кой пръв избиваше мирни граждани по мазетата на къщите им, кокато се криеха? Руснаците, или грузинците , по времето на Олимпиадата в Пекин? Кой провокира напрежението в Украйна? Ветераните с Георгиевските ленти, празнуващи 9 Май, или късащите лентичките им и биещи ги млади фашисти украинци? Кой кого нападна пръв? И ако теб те нападнат по този начин, дали ще стоиш и ще чакаш?Впрочем, въпросът ми е риторичен, знам отговора предварително, ти ще избягаш още преди да са те нападнали.

83

Един българин

преди 6 години

Горбачов е хитър като цяло стадо лисици! От което следва, че е несъстоятелно да се говори, че някой си, видите ли, успял да го надхитри, като му обещавал, че НАТО нямало да се разширява.Смешни твърдения. Измислици-премислици.Горбачов неведнъж е заявявал, че САЩ и бившия СССР, а после Русия, нямат друг избор освен да престанат да гледат един на друг като на врагове.И ето, сегашните събития потвърждават неговите пророчески думи: ЦРУ е помогнало на Путин да предотврати терористичен акт!

82

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

И какво щеше да направи Горби, ако НАТО му беше казала истината...

81

ИСТИНАТА

преди 6 години

Истината е, че ако Молдова, Грузия и Украйна бяха членки на НАТО нямаше да има Приднестровие, Южна Осетия и Абхазия, Крим и Донбас. нямаше да има и десетките хиляди избити грузинци и украинци от страна на руските агресори.

80

Deutschland

преди 6 години

Великия ви вожд Путин кара Мерцедес. Съветските каскети разпаднаха СССР защото им се караха поршета. Ако паднат визите 2/3 от Русия ще се заселят в Германия. Добре дошли в РЕАЛНОСТТА, таваришчици

79

Жокер

преди 6 години

тц, тц, тц...всички да му обещаят и то устно! И на края гледай какво става! Ама какво е една държава за цяла вила в Швейцария! Хитър хитран е тоя Горби!

78

Даола

преди 6 години

ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР СЕ РАЗПУСНА - А НАТО СЕ УДВОИ ! САЩ ПЕЧЕЛЯТ НАЙ-МНОГО ОТ ОТ ТЪРГОВИЯТА С ОРЪЖИЯ !

77

До 77 Deutschland

преди 6 години

Абе кво се прсйш на немец йат ди у софиа и драскаш цел ден срщу пари от со ру су и дни теруристи ? Па сигурно ди омсш и маж бежене .

76

Активист на БКП

преди 6 години

Горбачата си беше балък.

75

Анонимен

преди 6 години

НИКАКВИ УВЕРЕНИЯ НЕ СА ДАВАНИ НА РУСКАТА *** . НАТО е организация в, в която държавите членуват доброволно и всяка суверенна държава може да стане неин член. Самия факт, че всички бивши членове на Варшавския договор са в НАТО е показателен. Това биха искали и почти всички съседи на агресивната ***. И още нещо :Преди анексията на Крим и агресията срещу Украйна НАТО беше заспало и със затихващи функции и единствено агресията го накара да се събуди.

74

мдаа

преди 6 години

Те и руснаците казват че уважават суверенитета на другите пък постоянно се месят в работите на Чечня ,Армения ,Украйна ,че дори и САЩ , окупират чужди територии и най-много обичат да освободят някой народ от свободата.

73

Надежда

преди 6 години

До Тежък СоколА дай Боже да я изместят!

72

Антиседераст

преди 6 години

Не е западът а НАТО и то се командва от империята на злото САЩ

71

Deutschland

преди 6 години

Германия е велика, еврото - стабилно, втората световна приключи с разпада на СССР и победителя може да го съдите по това коя държава има най-високия стандарт и пенсии и в коя страна живеят крепостни скотове, наливащи се с бояришник и рутений 106 за гарнитура. Слагайте ми минуси, мишоци! Фактите са, че цяла Европа иска в съюз с Германия, а никой не иска в съюз с Русия, освен Узбекистан, Иран и Северна Корея. Германците са велики!

70

Един от Северозапада

преди 6 години

До Слава на НАТО Я пак кажи, за чуждите територии?

69

Анонимен

преди 6 години

Западът за пореден път е лъгал, защото на него му трябваха страните от изтока като буфер и пушечно месо при евентуална война с Русия.Западът никога не се е отказвал от тази война, а и някои страни от изтока са по-големи ОТАН-ци и от САЩ, пудели на Н-та степен.

68

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен66 Да прав си, руснаците не държат на думата си, ама -никак! Какво са се споразумяли, и как са се разширили само, а?От 16 на29! Да не вярва човек на руснаци!Крайно агресивни, тук там по някоя цветна револючия правят, нападат без разрешение на ООН суверенни държави, взимат им всичко, купуват правителства, а и са направили военни бази навсякъде по света, за да изнасят по-ресно демокрация на който не им е удобен.

67

Анонимен

преди 6 години

На никой вече не му пука за НАТО, Русия отново е силна, НАТО не може да се противопостави на Русия.

66

Ром Бакарди

преди 6 години

Русия искаше да бъде част от западният свят ,но западняците я излъгаха и отхвърлиха и сега я имат такава каквато я създадоха и отгоре на това и се оплакват от нея. Каквото са посееяли то това и сега ще жънат . Нима не можеше в света да има национално правителство,типа ООН(ПОДКОНТРОЛНО НА САЩ),НО САМОСТЯТЕЛНО и на Земята да има мир и спокойствие.Путин отначало е бил либерално настроен и е бил към Запада ,но политиката на САЩ го отблъснаха и сега имаме това което имаме и което ,ама никак не добре.