54

българина

преди 6 години

мисля че току що сащ уредиха доставката на руско модерно за с кореа, после да не се чудят на зарята над оуашинг тън!

53

Блокиран в Дневник

преди 6 години

След 2014 година, когато Путин не се подчини на САЩ, започна войната срещу Русия.Преследване на руски медии, изключване от олимпиади, спиране на виза карти и т.н.Американците са единствената западна държава, която не ги е мачкала руската мечка. И изглежда няма да се успокоят докато това не стане.Както се успокои Германия с червеното знаме над райхстага.Между другото и Франция няма да участва, страх я е от Ким.БОЙКОТ НА ТЪПАТА ОЛИМПИАДА.

52

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Очаква се и световното по футбол да им отнемат... - а ние ще поемем домакинството... - финалът ще се играе на Лудогорец Арена...

51

мнение

преди 6 години

Направо е изумително! Как дават повод на Русия да си прави пропагандата.... а после я обвиняват в агресивност. Всеки класиран руснак ще е коз.... толкова е смешно, всички ще знаят, че е руснак и е от Русия, но нмало да свират химна... Още повече ще ги надъхат и ще ги правят на луди.... Амо който си е глупав какво да го правиш, САЩ мтого ще съжаляват за този ход

50

Анонимен

преди 6 години

Путин щял да гледа зимната Олимпиада през крив макарон !

49

r

преди 6 години

Всички, които пишат за конспиративни теории и Ротшилд нека отделят 10 мн време да прочетат малко материали от достоверни източници и да се уверят за какви неоспорими факти става въпрос, не е нужно да си експерт или юрист за да разбереш за какво става въпрос.

48

Анонимен

преди 6 години

Да не го закрият Мок-ът по някое време?Винаги съм се чудил що за глупост е да се изпълняват някакви древни ритуали на племена живеещи по времето на колелото и огънят-олимпиада?Нещо Космос,генномодифицирани хора,киборги,или поне състезания с истински роботи..?Станахме 22 век вече.Одъртяха и се изтъркаха с тия олимпиади.

47

Анонимен

преди 6 години

Не . Това с екипите и с химна е пълна глупост

46

Злото

преди 6 години

империите са СССР , РСФС

45

анонимен

преди 6 години

Световната мафия управлява спорта за пари и власт, МОК и др.спортни организации станаха смешни.Само корупция е там, фантастични пари и борба за пари и интереси.

44

Гошо

преди 6 години

Опорочиха и спорта . Стотици състезатели са тренирали усилено цял живот , а някакви западни извратеняци им отнемат възможността да представляват държавата си. Русия бива атакувана по всевъзможни начини ,защото е последната пречка пред изгнилите ,неолиберални еврейски престъпници да унищожат христянството!!!!!!

43

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Тъй както ГЕРБ мачкат и се гаврят с позитанците в България... - тъй и американците мачкат и се гаврят с руснаците...

42

Анонимен

преди 6 години

и що така ? кой ся ще бяга биатлон 25 км... особенно това с друг екип и химн ... пълни чушки

41

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Империята на злото се нарича САЩ.

40

анонимен

преди 6 години

Всички по-нови рекорди в спорта са продукт на синтетичната органична химия, затова толкова много професионални спортисти умират толкова млади.

39

Анонимен

преди 6 години

Светът не вярва на русофилски сълзи !

38

xaxo84

преди 6 години

И кое е шокиращото в тази новина? По-скоро е един рядък случай на справедливост в днешния несправедлив, корумпиран, консуматорски и допингиран свят... Браво на МОК за смелостта!

37

Вф

преди 6 години

Кое по-точно е шокиращото и кои, ако има такива, са шокираните!?

36

Анонимен

преди 6 години

Унижението за империята на злото е пълно и заслужено.

35

anonymous

преди 6 години

МОК работят поръчково по директиви от САЩ, за да нямат американците конкуренция на олимпиадата.Толкова ли ги е страх янките от руските спортисти?Ей, параноята яко ги тресе тия страхливи янки.