24

до Пенко

преди 6 години

Тези ракети могат да променят много.За руското общество е трудно приемлива идеята да понасят загуби, особенно в жива сила.Да не говорим колко милиона струва един съвременен танк и колко самолет.Лесно е да побеждаваш зле въоръжен противник, но когато ония отсреща има с какво да отвърнат войната се затяга.В Афганистан няколко хиляди ракети "Стингър" за по 20 х.долара едната обърнаха хода на войната, а загубите на руснаците бяха колосални и трябваше позорно да бягат.

23

Осман

преди 6 години

До просИ каталунците не искат да бъдат испанци.

22

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 23,Може би да е така, ама повечето реки текат към Гърция!

21

Анадолски

преди 6 години

Много мрязя сащ, ама много!!!

20

Анонимен

преди 6 години

До просДа те западняците ги чакат с отворени обятия и реки от евро. :-)

19

аа

преди 6 години

До просТи откъде знаеш те какво искат?

18

антизападопоклонник

преди 6 години

До не е вярно,и двете страни, които си посочил/а, имаха договор да пазят не само целостта, но и независимостта и самостоятелността на Украйна! Какво стана със самостоятелността на последната на "майдана"? Нещо много се разбързаха изведнъж украинците, по точно част от тях, да се "демократизират", при условие, че само след няколко месеца имаше избори!

17

прос

преди 6 години

Украинците защо искат да са европеици а не руснаци

16

лошо

преди 6 години

Ако това се случи в центъра на Европа ще избухне голям конфликт който ще запали и Европа,явно целта на САЩ е унищожаването на Европа.

15

Потрошенко

преди 6 години

Е колко да е висока тая цена? Точно колкото и ако Русия въоръжи Ким Чен Ун с ядрено оръжие пето поколение

14

Анонимен

преди 6 години

САЩ носят смърт по целият свят. Това е най-мразената страна в Латинска Америка,Африка и Азия. Дори западноевропейците не ги обичат. Друг е въпросът ,че купуват всеки който дойде на власт където и да е по света. Така дърпат конците на всичко. С майдани,цветни революции и разни пролети. И след тях единствено реки от кръв и още по-голяма анархия и тероризъм.

13

Анонимен

преди 6 години

Сащ като са въоражили пкк срещу Турция какво са постигнали освен загуба ?

12

x

преди 6 години

Някога руснаците водиха няколко изключително кръвопролитни войни.Мозабик,Ангола и най-вече Афганистан.Докато президент на САЩ стана Рейгън,който въоръжи противниците на комунизма и руснаците и техните кубински съюзници загубиха и трите войни, а ссср фалира и умря.В последните 8 години начело на САЩ беше едно негро с меки китки и войната в Сирия и Украйна беше спечелена с авиация,просто противниците на путин нямаха противодействие.Но нещата се променят и за руснаците настъпват тежки времена.

11

факт

преди 6 години

Страни от НАТО и сега въоръжават тайно хунтата в Киев която води гражданска война в Донбас и избива мирни граждани.

10

@

преди 6 години

Отбранителни оръжия за Украйна на стойност 47 милиона долара?Въоръжаването на Украйна и ескалиране във война няма да донесе на никой нищо добро. Освен на производителите на оръжие.За ЕС война на границите и е по-опасна дори и от ислямското нашествие.За САЩ разрушаването на каквото е останало от отношенията им с Русия също не може да носи нищо позитивно. Русия ще намери начин да отговори реципрочно.За Русия не е въпрос на избор. Това е решено, няма да търпят на границите си марионетка на САЩ

9

хайде

преди 6 години

Еничарите дето се самонаричат патриоти веднага наскачаха.

8

Осман

преди 6 години

Все едно да въоръжат Македония против България. Абе Украйна е Русия и Русия е Украйна. Пък и да не съм прав какво право имат някакви *** от другата част на планетата да въоръжават някой срещу някой?

7

Анонимен

преди 6 години

Майдана им струваше 5 милиарда. Колко му е да дадат още толкова. Муха ги ухапала.

6

Анонимен

преди 6 години

САЩ много обичат да използват маши за провокации и после подскачак като ощипани моми като наложиш реципрочни мерки.

5

не е вярно

преди 6 години

Не само САЩ, ами и Русия имаха договор да пазят целостта на Украйна.