37

Ресто

преди 6 години

До Анонимен 30Пък на теб отвсякъде ти личи, че си ШОРОШКИ ***. На всичко отгоре бъркаш секса със спорта.

36

ци-ци-цирк

преди 6 години

Григорчо е циркаджия. Защото тениса е един цирк. И той заслужава толкова ръкопляскане, колкото и един цирков артист.

35

Krom

преди 6 години

И да кажа и още нещо. От сърце пожелавам на Григор да оглави листата. Нека. Момчето има талант, а и повече успели българи си е ОК. На ще го призная за такъв когато прегази Рафа Надал или Роджър Федерер. До тогава, е просто добър тенисист, но и късметлия. След това би станал наистина голям.

34

Циник-спомнете си

преди 6 години

отбелязването на 125 години от рождението на Дан Колов в село с. Сенник: Има много, много неща, с които го помнят. Първо с щедростта. Той с пристигането си заплаща данъците на всички свои съселяни, като вижда тяхното тежко социално положение. Който го е помолил за помощ, на никого не е отказал. Естествено помага на своите братя, на сестрите си, на целия си род. Той обзавежда училището в с. Сенник. В Севлиево построява ловен дом, подпомага Батошевския манастир, подпомага футболния отбор.и още мн

33

пешо бирата

преди 6 години

Жалко е, че един от 6 милиона алавак си върши работата профисионално. Другото жалко е че никога не сме номер 1 в нещо и се радваме и на малкото. Гришо е тенесист излязъл от фондацията на Бербатов, дето всеки го плюе. Но и най добрият бг тенисист, Суджуков е имал и той много жини, кът гришу

32

Krom

преди 6 години

Григор Димитров е успял спортист. Толкова. Дали е богат, коя точно чу..ка си е негова работа. От тук насетне започва българската простотия. Първо, ако ще се чувствам "горд" българин защото Григор Димитров е на полуфинал, то значи съм средностатистически комплексар с нужда да "помпа" самочувствие с чужди успехи. Това спорадично "гордеене" с някой който в този момент успява, и по важно - плюене по него когато не успява от точно същите възторжени субекти е типично българска шизофрения.

31

Анонимен

преди 6 години

Teнесисти като Григор са единици.Копейкаджии и еничари като Волгин - с лопата да ги ринеш.

30

Циник

преди 6 години

Хм...верно - България става "позната" на хора, които не са и чували за нея преди.Но не мога да не видя и истината в това твърдение. Хасковеца май вече "официално" живее в Монако - не му се плащат данъци. И останалото е вярно - хубаво ще е да прояви "малко каритативност" ... вместо бедните българи да остъргват дъното на портмонетата си за някое тежко болно дете - и той да участва.Надали лично за него - България е на първо място - човещина е да си гледа сметката.В общи линии - всеки решава сам !

29

Анонимен

преди 6 години

*** дето НЕ се интересуват от тенис си пишат и плюят. Григор си мачка! !! :)))))Всеки каквото умее. И на едните и на другия не им пука какво мисли другия. Просто се упражняват - кой в каквото умее. Хахахаха

28

Анонимен

преди 6 години

Мен например ме дразни двойния аршин при отразяването на мачовете на Григор.Когато падне, било нещастна случайност, топката била квадратна, вятърът духал силно и не знам си какво.А когато бие се използват епитети от рода на Гришо РАЗМАЗА, СРАЗИ, ПРЕГАЗИ противника.Не е много етично, съгласни ли сте.Защото това е просто спорт, в който има както победи, така и загуби, които също е редно да се приемат достойно.Непрекъснато ни се внушава, че Григор е едва ли не световният Номер-1.

27

Анонимен

преди 6 години

Жив и здрав да е Гришо, но ако беше живял в България, никога нямаше да постигне тези успехи. Добре че се махна от *** още като дете.

26

най

преди 6 години

До Анонимен 20А освен това другарят генерал полковник Борисов е по-велик тенесист от Гришо и голям футболист от национален мащаб.Известни са ви победите на другаря Борисов и двата вида спорт.

25

Анонимен

преди 6 години

Следях този муhляр Волгин по едно време,изключително лигав, неприятен и гнусен журналист.

24

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо се палите толкова. Г-н Волгин е една малка душица, препитаваща се от изказването на "скандални тези", които да запалят общественото настроение. След това ще го покаят за 1-2 интервюта, ще напише 2-3 статийки, с които ще върже бюджета за месеца. И така до следващата "скандална теза". Той така си кара цял живот. Направете услуга на цялото ни общество, като просто игнорирате дребното човече и смешните му тезички, от които никой нямат полза. Мачкай, Гришо! :)

23

Анонимен

преди 6 години

Според мен истерията около Григор Димитров, която медиите умишлено създават и раздухват има за цел да отклони вниманието на българите от болните и важни проблеми в държавата.Така беше и през 1994 година по време на Световното.Докато медиите раздухваха успехите на българските футболисти в САЩ, политиците тихичко приватизираха и изкупиха на безценица Бълагрия.Сега наблюдаваме нещо подобно, въпреки че от Бълагария вече почти нищо не е остнало.

22

Анонимен

преди 6 години

Волгин винаги ме е кефил с провокативните си коментари, още от времето на "12 плюс-пляс" , аз също не мога да си обясня като видя ядрени физици и академици от БАН да се гонят с бухалки преди/след и повреме на поредното "дерби" в "А" групата.

21

Анонимен

преди 6 години

Луна на Динко: Вземи ми куфарите и ми направи закуска!Динко: Ти да не си пила нафта, ***? Муахахахаха...

20

д

преди 6 години

Защо четете новини, които не ви интересуват? Пълно е с новини. Изберете си и четете.

19

елементарно

преди 6 години

До Анонимен за строежите вБерлинЕлементарно мислиш, Уотсън, защото в един град освен сгради има и Човеци с главно "Ч".

18

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям Волгин. Всяка седмица ми писна айде Гришо, жалко Гришо... Не мога да повярвам, че има хора, които всяка седмица стават и си лягат с това. За другите спортисти има световно, европейско първенство... 2-3 пъти в година и така. Тоя Гришо всеки ден, ай сиктир!