78

НЕЯСНО

преди 6 години

Борисов лично ли ги е вадил или само е давал указания на охранителите.И как точно е оказал първа помощ?

77

Василев

преди 6 години

Не ме интересува колко хора на ден ще спасява премиера!!!Мен ме интересува , да не слага корумпирани министри като здравния, и да няма шуробаджанашки схеми в общините и държавната администрация, които източват финансов ресурс в полза на определен кръг "наши" хора!!!Селяни, живота е жесток и несправедлив!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

76

Анонимен

преди 6 години

Направи добро и го хвърли зад гърба си.Така се прави,ако си добър човек.Биенето на барабани и фанфари не ми харесва и показва други размишления.Дано не са на премиера,а на неговите лакеи.

75

Анонимен

преди 6 години

Вашият Робин Худ. Браво. Като филмов сюжет.

74

Анонимен

преди 6 години

Скоростта на конвоя му е ужасна! И защо, защото врачка му казала, че ще го стрелят по магистрала Тракия. Те летят и най-вероятно са причина за тази катастрофа. И друг път го е правиш но се покрива по всякакъв начин. Страхът на този човечец, със сърце на мишка, е защото е смазал и ликвидирал физически хиляди хора, бизнесите и живота им. И страха му отдавна е параноя. С охраната си ходи и в Брюксел, с жилетка в НС. Герой ще бъде този който ни отърве от това природно недоразумение. Ще има нац.празн

73

Гошу

преди 6 години

Бялата Зладка биеше народа по магистралите а Супермена Б.Б им помага яша бе Тодоре

72

Анонимен

преди 6 години

DINKO NOMER 2

71

Анонимен

преди 6 години

Щом с него навсякъде ходи лекар, работата не е добре.Незабавно да се уведоми народът за истинското здравословно състояние на вожда.Както ни уведомихте и за хремата на Доган.

70

Нормален

преди 6 години

Достоен жест на всеки един нормален човек. Браво Бойко !А вие пубери недорасли и хейтъри хленчещи,намерете си друга закачка.Когато фактите говорят,вашата озлобеност само показва примитивното ниво на притежателя.Реалният живот е непознат за вас ,вие жертви на интернет културата. Накъде сте тръгнали с този умствен капацитет?Към бъдещите социално слаби може би ?И пак някой ще ви е виновен ,нали!?!?

69

Анонимен

преди 6 години

Браво г-н Борисов ! може ли да минете и покрай болниците ,че там са се заклещили едни болни деца,майки,бащи и вият от болки , а помощ не иде!

68

орфелия

преди 6 години

До шматкаОрешарски е виновен за катастрофата.

67

Анонимен

преди 6 години

През 2011г. близо до Плевен, кортежа на Борисов ИЗБУТА КОЛАТА НА МЛАДА ЖЕНА ОТ ПЪТЯ, А МУТРИТЕ О НСО БЛЪСКАХА ПО КАПАКА НА КОЛАТА Й!!!ЗАЩО ТОГАВА БОРИСОВ НЕ СЛЕЗЕ ДА Й ПОМАГА И ДА ОЗАПТИ ГАВАЗИТЕ СИ???

66

Анонимен

преди 6 години

Хем на Боко рейтинг, хем реклама на болницата, хем сълзи и сополи в очите и носовете на герберите. Пиарките му добре са си свършили работата.

65

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБАРИТЕ СА ШМАТКИ.ОСТАНАЛИТЕ СА НОРМАЛНИ.

64

Анонимен

преди 6 години

СПРЯЛ Е, ЗАЩОТО Е ВИНОВЕН!СИГУРНО ПИЛОТНАТА КОЛА, КОЯТО СЕ ДВИЖИ ДВА КИЛОМЕТРА НАПРЕД , Е ПРЕДИЗВИКАЛА КАТАСТРОФАТА.

63

Анонимен

преди 6 години

Защо триете бе Днес, колко ви плашат да преиначавате събитията, да показвате този крадлив *** като герой? Да не би да е излязал лично да ги вади? Имало е поне десетина гавази които са свършили тази работа. Тази политиката да се представя като единствен и неповторим, което отвръщава нормалните българи. Омразата към този страхливец е огромна, и продължава да расте. И какво постигате с това, като ги изрита народа, всички *** да си получат заслуженото. То бива простотия но това го има в СКоре

62

9689

преди 6 години

Кортежът на мутрата избутва и след това спасява.Мутра -спасител,несъвместимо.Връщай откраднатото.

61

шматка

преди 6 години

До 64Не се отчайвай.Не народа е *** а няколкото червени пл.юнки в сайта.Те не са народа днес.Те не бяха народа и преди 70години.

60

Анонимен

преди 6 години

Браво на ББ, можеше и да ги подмине, но е решил да помогне.

59

Анонимен

преди 6 години

Щом минута след катастрофата Дон Тиквон -спасителя е почнал да спасява работата е ясна!Царския кортеж е виновен за катастрофата щото Тиквата не се вози в първата кола а отпред на километри има още поне пет!!!Сега катастрофиралите ромове ще се натъпчат с пачки че да мълчат!