78

Анонимен

преди 6 години

81 А защо мислиш че някой се интересува от Русия , интересуват се тук заради ибридките

77

Членска карта №7

преди 6 години

От къде сте го изровили този експерд... Да вземе да си изяде дипломата за мезе с чаша вино(купена от фонда за борба с руската пропаганда)!

76

Анонимен

преди 6 години

До 9Когато социолозите попитат руснаците дали харесват САЩ, отговорът е ясен - нет. Проучване на независимия център Левада показва, че според 71 % от руските граждани САЩ играят негативна роля в света, пише Bloomberg.Друго впечатление обаче може да бъде оставено от данните на Държавният департамент, според който руските заявки за участие в лотария за зелена карта достигат своя рекорд - 265 086 броя.

75

@78

преди 6 години

Ми не знам, много мои колеги работят в Русия, връщат се с пари, щастливи, доволни. По новините само за съсипаната и фалирала Русия пишат, какво казал Путин, какво направил, какво куче му подарили, какви проектозакони подготвя. Не знам защо някой би се интересувал толкова от една провалила се държава. Някой да пише за България по света? Не. Що така, нали сме първенци по заплати в Европа, по магистрали, по самолети, по суджуци?

74

Тежък Сокол

преди 6 години

79 Такива си избирате последните 16 години . Иначе се развиваме и сме по добре от преди но можем много по добре да се развиваме

73

А леко Бай

преди 6 години

Населението на цяла България е колкото половин Москва и по-малко от Ню йорк.При тази плодородна земя и хубав климат да живеем като скотове е въпрос на съзнателна политика и на тъпоумно население.

72

Анонимен

преди 6 години

75 Няма такова нещо

71

Анонимен

преди 6 години

71 Крим е анексиран . ТочкаКаквото повикало - такова се обадило!

70

Тежък Сокол

преди 6 години

Заключителен Акт от Хелзинки 1977 подписан и от СССРБеловежко споразумение 1991 за разпадането на СССРБудпещенски меморандум 1994 за отказа на Украйна от ядрено оръжиеДоговор за Приятелство между РФ и Украйна 1997Харта на ООН Все документи и договори които са нарушени с анексията на Крим и град Севастопол

69

Анонимен

преди 6 години

За цяла Русия не знам, но в Моска и Санкт Петербург, хората са със сигурност 10 пъти по-добре от прословутия български мутро-капитализъм. Високи заплати, достъп до всякакви проекти, пазари, държавни стимули. Касперски се опитаха да ги изгонят от американския пазар и още не могат. Тръбата с Китай се строи на пълна пара и вече има над 1000км сложени, Северен Поток 2 се строи та пушек се вдига. В момента в който санкциите се вдигнат, Русия ще излезе супер-сила. Пък вие си дрънкайте.

68

Анонимен

преди 6 години

"Не съм икономист, не съм и русофил."Не знам за русофил, но наистина не си икономист! Да си суровинен придатък икономика ли е? Да получават се пного пари, но по-важното е в какво ги инвестираш освен в оръжие!

67

Анонимен

преди 6 години

71 Крим е анексиран . Точка

66

Анонимен

преди 6 години

72 Кой те излъга че няма икономика и каква икономика затрита , кой я затри като тя от самото начало си беше затрита

65

Анонимен

преди 6 години

А у нас икономиката не е в стегнация по простата причина,че няма икономика.Затриха я тия,които ни превзеха територията без бой и ни оставиха на доизживяване.

64

до 64

преди 6 години

Абе за каква истина говориш?Като си толкова за истината и говориш глупости за анкесия на територии, дай малко истина за САЩ.От както са създадени като държава на всеки две години правят по една грабителска война. На съвестта на техните управници тежи живота на милиони хора по света. Това е световния сатрап и грабител.Затова в латинска америка САЩ е синоним на гадост, простащина, вероломство, двойни стандарти и грабеж. В повечето свят хората не могат да ги понасят янките.

63

Пабло Ескобар

преди 6 години

Тъжна е руската мания за величие. '' На гол тумбак чифте пищов '' му се вика това.

62

Анонимен

преди 6 години

до 50: "Нашите "свободни" медии...В продължение на години нито една добра дума по посока на Русия не се написа."Една добра дума: Путинова Русия ще се оправи,...ама друг път !

61

Анонимен

преди 6 години

Вероятно мечтата ти е там да стане като тук, в България - капиталистическия "рай" ...Напротив, мечтата на руснаците е такава, затова си купуват имоти тук, а никой българин не си купува там.

60

До 56

преди 6 години

Абе умнико, колко е при нас пенсията?Нали сме в "рая"?Освен това, колко била дневната надница в САЩ не е мерило, защото в САЩ 47 милиона население живее от купони за храна. Явно не са с тази надница.Освен това, тази надница може да обезпечи някого за един ден в САЩ и за две години другиго в Индия.Писаното от теб дори и да е вярно, е подвеждащо. Стандартът на живот и съответно нуждите на хората в различните държави са различни.

59

9

преди 6 години

До Анонимен 63Я сега като се правиш на интересен ми кажи откъде взе тази информация?!И само да вметна,че Русия са с население над 150млн.