11

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли, че заради тези кражби и злоупотреби и това 30 години само да се краде и да не се създават никакви нормални условия за животи и правенето на бизнес отврати повечето свестни хора и те избягаха да се раздават някъде, където си заслужава, а не тук да хранят хрантутници? Как искате да се развият нещата, когато от всяка обществена поръчка се крадат над 50% от парите, ако не сте го разбрали още, значи се абсолютни 0лиг0френи...не разбрахте ли, че държавата е частна фирма за усвояване?

10

Анонимен

преди 6 години

Япония след втората световна война са били почти изтрити от лицето на земята, а мъже в трудоспособна възраст са били рядкост, но въпреки всичко това след 30 години бяха отново световна икономическа сила. Не може да се оправдават още със комунизма защото този строй властваше и в Румъния и в Полша но вижте къде са те сега къде сме ние.

9

онбашията

преди 6 години

като видя такива статии, почвам да се кефя на муслимската инвазия в европа. чудя се как да го кажа без нискочелите модератори да изтрият поста, но няма защо да го казвам, от една две години насам умните почнаха да се редпилват, още няколко години, до към 10 ще почне почти всеки

8

Анонимен

преди 6 години

Е не разбрахте ли, че от 30 години се крадат над 10 млрд лева на година от бюджета и те потъват във високият стандарт на живот на шепа мутри, бивши комунисти и агенти на дс и настоящи масони?

7

Суджукларев

преди 6 години

Проблемът е в ниския процент за заплати които отделят в бизнеса от добавената стойност. Този процент е най-нисък в БГ-то и искаме само като расте БВП-то дори и с този нисък процент да скачат заплатите, което е бавна работа. Процентът трябва да скочи.

6

Анонимен

преди 6 години

Нали само преди ден писахте че в София заплатите вече били европейски. Сега пък сме с най-ниските на Балканите. Що не вземета да си изясните първо позицията дали се бедни или богати, пък после да пишете.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе какъв социализъм още Ви гони, че се оправдавате с него? Бедни сме защото политиците ни крадат жестоко. Коя икономика би издържала на подобно безпардонно крадене.

4

The Ghost

преди 6 години

Е как къде е проблема? Проблема е в синдикатите и бизнес организации като: КРИБ, КРАБ, КСБ, и т.н.. Първите не правят нищо за да защитят материалния интерес на работниците, а вторите си мислят че като дават заплата 500 лв. е напълно достатъчно. А те си карат бенлитата. На последно място вина намирам и в самите работници. Докато си дават д*у*п*етата за жълти ст. - ТАКА ЩЕ Е

3

терминал 2

преди 6 години

no comment

2

Анонимен

преди 6 години

Проблемът ни е в парламента и се нарича ГЕРБ.

1

истина е

преди 6 години

До края на света ще сме робите на света !!