12

Анонимен

преди 6 години

Без да съм гласувал за него (живея в Юар от 15 г ) виждам, че човекът говори мъдро. Борисов е пешка, офицерите са в Ес, а царят в Израел. Радев разсъждава по перспективно, в дълбочина и иска по-голяма независимост за България. Той е човек от бъдещето. На Б.Б времето наближава, дали след 4 или 5 год, ще видите. Никоя власт не се е задържала вечно, дори римската имерия е паднала, а Ес не може да мери с нея.

11

Мунчо

преди 6 години

Ейййй, герберчета крадливи, що си мислите че президента не е съгласувал всичко с големия брат я? Къде беше знаете, мислите ли че току така ги говори тези неща! Бай суджук ще го изпапкат скоро с парцалките, заедно с другите две прасенца!!! Гаранция ви давам! Чайката и тя идва скоро, всичко е вече в подготовка за голямото шоу! Суджука скоро ще вдигне кръвното!

10

Анонимен

преди 6 години

Личи си, Борисов яко е шамаросал тоя шапкар Радев и сега тоя *** като бито псе.

9

Анонимен

преди 6 години

Ша го пука със самальота а Бойко отдолу ще го пръска с пожарната.

8

Анонимен

преди 6 години

Изселниците няма да забравяти как се опита да премахнеш двойното гражданство, тези които гласуваха за теб повече няма да те подкрепят

7

Анонимен

преди 6 години

Аз не гласувах за теб

6

смехурко:))))))

преди 6 години

*** *** за селски панаср не стьваш дори.С толкова много лъжи с класната си Нинова сте за никъде кой ли ти вярва вече.Поредният жалък *** си в политиката

5

Анонимен

преди 6 години

Тоз горкия много на сериозно се е взел май...

4

Анонимен

преди 6 години

за туй ще тъпчем на едно място още 100 години, щото вместо да седнат да свършат малко работа те си губят времето да се дрънготят един друг и да си играят на кой-крив-кой-прав. не ви ли е срам?!? македонците и албанците ни задминаха вече! сърбите и румънците са далеч пред нас!!!

3

д

преди 6 години

Европа се разпада ,а тия водят битки . Ако утре Хасково реши да напусне Боко каза,че никой не може ги спре. И е прав.

2

ффф

преди 6 години

той да не забрави , че стана президент благодарение на ината на бойко

1

Ген Гадорян

преди 6 години

Смачкай ги колега! Тая герберастка *** трябва да иде на ***. Крайно време е