148

Циник

преди 6 години

Обикаляме зоо Франкфурт...пълно с български семейства с малки дечица...щастливи, усмихнати...не чувам разговори за Бойко ...цените на тока...и как ще изкарат месеца.

147

Анонимен

преди 6 години

Да бе, ще се върнат внуците им, а може и чуждо държавен придатък да станем.

146

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

До до ГурбетчияЩом не ти пречи и си доволен значи всичко е ок.А има ли смисъл като сте толкова удовлетворени от престоя си в чужбина изобщо да влизате тук? Не че нещо имам против ,но просто питам. ДАЛИ ИМА СМИСЪЛ ,ЧЕ ВЛИЗАМЕ ТУК ?! ТОВА Е ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА И ПРЕДПОЧИТАНИЯ ! МНОГО ОТ ГУРБЕТЧИИТЕ НЕ ВЛИЗАТ ТУК , ДРУГИ ВЛИЗАТ ЗА ДА ПРОЧЕТАТ НЕЩО НА БЪЛГАРСКИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА ПИШАТ КОМЕНТАРИ И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ !

145

Анонимен

преди 6 години

Нека всеки се реализира там, където е решил, но когато гласувате на избори не пускайте бюлетина за неграмотни политици и мУтРи, за да могат поне близките ви да не страдат в родината!

144

Анонимен

преди 6 години

Шкартото остава в България...хубава мисъл!И най-вече точна!

143

Анонимен

преди 6 години

Всичко що годе читаво се изнася от нyжникa и децата му стават американчета, германчета и всякакви други. Така е било от векове така и ще бъде. Шкартото остава тук.

142

Анонимен

преди 6 години

"За мен България ще е успяла, когато кажете на вашите деца да се върнат, за да учат и работят в нея" !Значи Генералпрезитента не кани родителите да се върнат в България, а им нарежда /уставно/ да кажат на децата си да се върнат !По този начин о.з. Генералът никога няма да може да стане Президент на всички българи !Апропо, същото заповед може да повтори и в Парламента !

141

до 163

преди 6 години

Вижте се вие бе овчариноооо...ромска подлогоооо...те ви скъсват от мариз...вие мирно протестирате мирно

140

Пепо

преди 6 години

Чета коментарите и се чудя от къде тази злоба и ненавист един към друг? Посетил съм доста страни -като започнеш от Япония, близкия Изток, Европа, и стигнеш до Америка, и всеки който познава поне малко българина ме пита:-"Защо, Вие, българите сте така завистливи един към друг? Защо вместо да си помагате, Вие един друг си завиждате и"подливате вода"? Някой може ли да даде смислен отговор на тези въпроси?

139

И тук к'во да п

преди 6 години

Да се радват на тиквата?

138

до 160

преди 6 години

Авеее..му хъъъл.от теб по-горям селянин няма веееВ България само такива останахте...хептен се изро дихте

137

до Гурбетчия

преди 6 години

Щом не ти пречи и си доволен значи всичко е ок.А има ли смисъл като сте толкова удовлетворени от престоя си в чужбина изобщо да влизате тук? Не че нещо имам против ,но просто питам.

136

Анонимен

преди 6 години

***(и кукловодите му) иначе ограничава конституционните им права като им създава пречки да упражнят вота си пък после чака да се върнат. Няма никой в главата. Под фуражката е кухо.

135

Анонимен

преди 6 години

Естествен подбор....плужеците остават в блатото...кадърните го напускат!

134

до 153

преди 6 години

Вие кво пиете бе дървеняк?Абсент и Моет Шандон...или парите не стигат...селянин...от страната на чалгата

133

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, някакви български полуграмотници и селяци, които трети мандат си избират мутри с купени дипломи да ги управляват седнали да се присмиват на най-богатата държава в света.За селската злоба - лек няма.Ами света е отворен - вместо да завиждате, излезте навън и покажете че можете.Ама по-лесно е да гледаш по планета разни *** как се кълчотат и грачат, да си пиеш менте-ракията и да си мислиш, че Светът се върти около твоето село.

132

шофьор на автобус

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯАМИ НАИСТИНА СЪМ ГОЛЯМА РАБОТА ЩОМ МИЯ К.ЕНЕФИ И ПОЛУЧАВАМ ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ ОТ УЧИТЕЛ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В БЪЛГАРИЯ ! КОЙ МИЯЧ НА К.ЕНЕФИ В БЪЛГАРИЯ С ЕДНА ЗАПЛАТА МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ХУБАВА ЗАПАДНА КОЛА ,ВСЯКА ГОДИНА ПОЧИВКИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И ПРОЧИЕ ?! ДОРИ УЧИТЕЛИТЕ В БГ. НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ И аз имам запада кола ,но ми се скъса г.ъза докато събера пари ! Работя и допълнително в събота ,жена ми работи на 2 места ! Ужас ! Ако имаш акъл не се връщай в *** България

131

до 51

преди 6 години

Ми ти къде летиш бе селянин?Из лай ната на Гергов ли?Икар се извъди...да не ви знаем какви бо клу ци сте!:-)

130

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

До до ГУРБЕТЧИЯАми мий си кенефите като за друго не ставаш и после като дойдеш в Бг на почивка се фантазирай пред комшии и приятели,че си голямата работа. Успял и преуспял си! Браво на теб! АМИ НАИСТИНА СЪМ ГОЛЯМА РАБОТА ЩОМ МИЯ К.ЕНЕФИ И ПОЛУЧАВАМ ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ ОТ УЧИТЕЛ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В БЪЛГАРИЯ ! КОЙ МИЯЧ НА К.ЕНЕФИ В БЪЛГАРИЯ С ЕДНА ЗАПЛАТА МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ХУБАВА ЗАПАДНА КОЛА ,ВСЯКА ГОДИНА ПОЧИВКИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И ПРОЧИЕ ?! ДОРИ УЧИТЕЛИТЕ В БГ. НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ

129

от САЩ

преди 6 години

Абе ***...що си мислите, че сте "пъпа на историята" вие сте "гъ за на географията"Пхахаха...нещастници...бачкайте за жълти стинки и мяукайте колко сте големи