26

Анонимен

преди 6 години

До 35Изравниха е родината ти , защото дядото ти е изравниЛ ЮК в опит за налагане на диктат и там ?? Вината отново си е твоя ? Второ САЩ по него време са имали атомно оръжие, но не е използвано? Нали си виждал комплексар , като си купи хубава кола ..е това е шишко в момента в очите на богатите и не само :)))

25

Анонимен

преди 6 години

Интересно че соросодите са против твърдата политика на Тръмп по отношение на кндр. И това е най вероятно защото спрпсидите не одобряват протекционистката политика на Тръмп, която включва спиране на изнасянето на производства в Китай, а всички знаем че кндр е невъзпитаното отроче на Китай. Затова обама и клинтъница го галеха с перце, за да може корпорациите на спокойствие да си изнасят заводите при китайчетата и така да заобикалят капризната Източна Европа.

24

Македонски

преди 6 години

Дали пък Ким Чен Унне е поне мъничко прав, по отношение на Тръмп!?Той е неуравновесен, робува на прищевки,и не става за главнокомандващ!Що се отнася до Ким- и аз бих отговорил подобаващо на лидер на странс, която преди 65 години е изравнила със земята родината ми, и е клала народа ми!Само яфреното оръжие спирс САЩ да нападне Северна Корея!Какво говоря- само ядреното оръжие възпира САЩ да нападне Русия или Китай при удобен случай!

23

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончоооууу, Ким Чен не ти е Садам, Милошевич или Кадафи, пуяк изтрещял.

22

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 7 Ооо, изчакай още малко и ще видиш кой къде се е изхрачил и кой е смотльо. Май ще се укаже че смотльото си ти.

21

Анонимен

преди 6 години

до 29 Ако? Само че и баба ми ако имаше дръжка щеше да е мъжка, ***.

20

Анонимен

преди 6 години

Има водородни бомби хвърляни в океана вече, цунами дето ще обиколи земята е само по филмите.

19

Анонимен

преди 6 години

Нали ако блъсне толкова силно дждуджето Путин ще трябва да го търсят после през две зали в трета.

18

Анонимен

преди 6 години

Алооо хамерикански подлoги в сайта, как ще коментирате държанието на вашия изтрещял фашист бай Дончо където избута черногорския президент с ръка за да застане на негово място за да го снимат за обща снимка с други президенти? Що не избута така Владимир тоя ***?

17

Реалист

преди 6 години

Не разбирам какво и е демоклатичното на НДемократична Република К.Нито е народна , най малко пък демократична.Един измъчен, уплашен , беден народ , мачкан от десетилетия от фамилия диктатори.Там живота не струва нищо.Ким е единствения дебел човек.Целия народ работи за него.Освем това е зъл и много отмъстителен.Явно ще се наложи САЩ да спасят този народ от него и обединение на двета Кореи.Друго решение няма.Чавека е луд.

16

Анонимен

преди 6 години

До 21 Пълна лъжа. Корея след войната до сега не са имали ядрено оръжие и никой не ги е нападал.Сега , ако бъдат нападнати вината си е тяхна. Не спазват международни закони. Престъпници. За убидите няма да коментирам само показват първите 7 години на това чучуло.

15

Анонимен

преди 6 години

един дебел и луд срещу друг тлъст и изперкал

14

Анонимен

преди 6 години

Чакаме деня, в който ще съобщят как един дрон е застигнал ким в тоалетната

13

Анонимен

преди 6 години

ако Ким нямаше ядренно оръцие, досега сащ да са ги нападнали

12

Анонимен

преди 6 години

Бай Дочно си намери майстора- тоя на снимката е два пъти по-откачен от него и изобщо няма да се замисли да му прати атомно оръжие ако го нападне.

11

Ураааа

преди 6 години

Кремъл тържествува. Избра си Тръмп за президент на САЩ и сега му гледа сеира!

10

Анонимен

преди 6 години

до 13 дебелия може да направи най-голямата услуга на човечеството- да пусне няколко атомни бомби в САЩ.

9

Анонимен

преди 6 години

Ким ги разби психологически ....

8

Анонимен

преди 6 години

Спрете дебелия преди да е направил най-лошото

7

Спомен

преди 6 години

И Кадафито се дърви дърви на Буш и накрая го вадиха от дупката брадясал !Така стана и със Садамча,Милошевич ред други бабаити!В световен мащаб ,трябват едни правила,валидни за всички,иначе все някога ще се унищожим!Всеки мисли,че той е правият!