136

Анонимен

преди 6 години

В Турция и Ердогановата политика за възстановяване на Османската империя виждам много по-сериозна заплаха за България.

135

Анонимен

преди 6 години

За мен настоящето правителство начело с тоя глупав премиер са абсолютни предатели.След плевнята той зи е най-големия гъзолизец на Меркел и сащ

134

Анонимен

преди 6 години

Чудя се на Антон Хекимян от какъв зор покани ББ за да му слушаме един час едни и същи мантри,които многократно сме слушали до втръсване.Дали е доволен от това интервю,като не му беше отговорено директно на нито един въпрос.Питат го едно,а ББ си знае неговата-колко физкултурни салони са построили и колко училища са ремонтирали.А,и колко ромчета са кандардисали да ходят на училище-таман 3000.А изцепката за врага Русия няма да коментирам.Това е поведение на васал на ЕС и НАТО,но не и на българин.

133

Българина

преди 6 години

Явно инструктажа тази сутрин на козяк е минал в стил цру, или купувате ф16 и нападате Русия или ще ти извадим досието, ало ваньо, йоско, доктора, хапчета, сик ...... Но вие си го избрахте. Чака ни нова по голяма национална катастрофа

132

Анонимен

преди 6 години

ВсичкиТе четирима вдясно на снимката се нанасят в мощното му туловище и има за още.

131

янки му

преди 6 години

До АнонименАнонимния,ти по ми приличаш на враг на България.Решетников може да ти осигури спокойно пребиваване зад решетников.За клевети.

130

Анонимен

преди 6 години

От такива думи като неговите и като на Плевнелиев преди, ни намразиха. Този човек няма представа какво е политика и дипломация... Ние искаме мир, а не някой си... да ни излага ежедневно пред целия свят с неграмотно и некомпетентно говорене!

129

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ Е ВРАГ НА БГ! ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ КОМЕНТАРИТЕ НА РЕШЕТНИКОВ ТУК! САМО ЧЕТЕТЕ И ПРЕЦЕНЕТЕ!

128

До Българофил

преди 6 години

Продължаваш да говориш глупости!Тук никой не говори за червени армии, нито за комунизъм. Това е минало, и щом казваш че си от поколение родено след това, значи нямаш хабер. А пък ако мислиш че със сегашната ситуация на България, те очаква добро бъдеще, направо те съжалявам! Продължавай да си живееш с гордостта че си в ЕС и НАТО. До момента страната ти е най бедната и корумпирана, и нашите "братя" европейци те смятат за второ качество, но ти продължавай да се гордееш с това!

127

продажници мръсни

преди 6 години

Агентите на ЦРУ вече започнаха да не се крият. Вече най-нагло да ни обясняват кой ни бил враг. Как еди кои си самолети трябва да купим, не, че те ще дадат парите, или те ще летят на тях.

126

Анонимен

преди 6 години

Не Русия е враг на България, а Кремъл !

125

Анонимен

преди 6 години

до 135И то безплатно.Дори и в сащ,нато си плаща за базите.Ние сме заможни и щедри.

124

До 130

преди 6 години

И аз като отида в чужбина предпочитам около мен да няма българи,защото съм се нагледал на такива простотии от наши сънародници,че срам ме хваща само като си помисля.Така че е обяснимо поведението на братята по отношение на сънародниците си.

123

Handel

преди 6 години

Путин се изживява като велик пълководец, който ще възстанови съветската империя. И понеже, като всеки некадърен кагебист (въпреки наличието на гръб като баща си успява да стигне едва до директор на Културен Дом в Дрезден) счита себе си за най-умен и хитър. А всъщност силиците му стигат само да създаде гадости на съседите си. И за наш късмет ръчичките на ботоксното джудже са късички да се добре до нас.

122

Анонимен

преди 6 години

До 130 Същото важи и за българите зад граница, отишли да работят и живеят там. Бягат от българи и се стремят да общуват предимно с местни.

121

пенко

преди 6 години

Чудя се ,как Менделеев е направил своята таблица в толкова изостанала държава /без икономика -замърсител ;без химическа промишленост отровител ; без амеракън -лаборатори и тем подобни !?!? Явно, изтребителите им са от капачки за буркани ! Какво толкоз им се плаши НАТО ?! Хората са опасни за НАТО ,въобще ,не е Русия !

120

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе сме в НАТО.НАТО е в нас.

119

Анонимен

преди 6 години

Парадокс: Откакто сме в НАТО България се напълни с руснаци !

118

Анонимен

преди 6 години

Хайде бре смеш ници , раздайте ни запасното оръжие и да видим Българите с кого са , Русия ни била враг , нямате си и на идея какво ще ви се случи.

117

Анонимен

преди 6 години

Поичиту *** не знай кой е Атанас Буров...Атанас Буров е български финансист, дипломат и политик от Народната партия, а по-късно на умереното крило на Демократическия сговор. Той е министър на търговията, промишлеността и труда (1913, 1919 1920) и на външните работи и изповеданията (1926 1931).