50

До 50

преди 6 години

Не ни докараха демократите до това дередже, а комунистите които за жалост не обесихме след 89. И те с две шепи като за последно ни окраха и разпродадоха. Не стига че бяхме вече 45 години назад от развитите икономики, а алчните комунисти ни заровиха още повече само за още 10 год.

49

До 54

преди 6 години

Защо ми е тази статистика?

48

интересно защо?

преди 6 години

Сороските фондации още не са финансирали филм за "хилядите избити без съд и присъда"? Да научим и видим всички, а не само някои сороски *** да се пенят по форумите за "хилядите избити без съд и присъда"?

47

Анонимен

преди 6 години

Това са думи на акад.Георги МарковОще от него- на Плевнелиев баща му беше партиен функционер, на Евгени Дайнов баща му беше пратеник на Рабогн.дело в Лондон , от където гръмко громеше империализма.

46

Гюнтер

преди 6 години

На никой вече не му пука за 9септември,нито на тая грухтящата дето е по близка със сащ отколкото с България,нито на оня еднокнижния ***,ни на костоф ни на мостоф..Само ни разлайват ,да,се дерем и ругаем ,а те ни работят яко от тридесет години без никаква милост.Заедно и в синхрон.Като скачени съдове.И ние тридесет години им играем хорото и се,връзваме на номерата им вместо да поискаме сметката.Но те са си спокойни,окупационната краварска армия бди за тяхната сигурност и спокойствие!

45

Руския

преди 6 години

Вечна памет на героите в борбата срещу фашизмаНие сме на всеки километър!

44

интересно защо?

преди 6 години

Защо на 8-ми Септември 1944, на дунавския бряг, нито един от т.н. "репресирани" не се е изправил с пушка в ръка срещу Червената Армия и не е паднал под куршумите, за да се убеди, колко е сладко да умреш за царя? Страх ли ги е било? Или са искали да не умират, за да ги направят по-късно "репресирани" и да вземат някоя и друга пара!

43

Божил

преди 6 години

На 9.9.1944 г. продажния руски агент Иван Маринов,назначен за министър на войната кани съветската армия да ни окупира. Той организира червения преврат,осуетява всяка наша съпротива,вика партизаните чрез Радио Москва и праща танковата бригада,която е под негово командване да влезе в София,за да има впечатление че "военните" са се намесили. Той умишлено не позволява да обявим война на Германия още на 2-3 септември както е планувано,за да ни обяви Сталин война преди това и да не изтърве плячката!

42

Анонимен

преди 6 години

ТЕ са такива начело с Бойко Борисов, Росен Плевнелиев и Цецка Цачева. И понеже имат обременяване, се престарават. На 10 ноември 1989 г. имаше един милион комунисти. Дядо ми не казваше комунисти, казваше партийци. Казваше комунистите бяха преди 9 септември 1944 г., когато ги преследваха. Тогава бяха малко. 14 000 са комунистите в България на 9 септември 1944 г., след това за три години стават 350 000, за да стигнат до един милион през 1989-та.

41

Анонимен

преди 6 години

Дегенерата с " тоалетната хартия и бананите" ще ви обясни колко беше хубава БКП

40

Анонимен

преди 6 години

По-гнусни и смръдливи животни от комунистите НЯМА.

39

Додо

преди 6 години

"Нинова на 9-ти: Помним и почитаме без да мразим"НАПРОТИВ! ПОМНИМ ВИ КОИ СТЕ, ДРУГАРКО НИНОВА И ИСТИНСКИ ВИ МРАЗИМ!

38

до 47

преди 6 години

Тва от "Работническо дело" ли го преписа?

37

До 42

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но днес сме в ЕС и НАТО и имаме тоалетна хартия и банани.

36

1

преди 6 години

До Анонимен-37 защо си забравил да поздравиш,герб-комунисти,и те празнуват днес.

35

смехурко:))))))

преди 6 години

Другарко *** не бъркайте 9 май с 9 септември. да подменихте ДНК и историята вашата забранене със закон партия БКП сега боядисана на БСП.Много бързо забравихте и това.избихте истинските комунисти и предателите им станаха на 7.09 партизани.Споменете Горуня генерал Анев или не ви отърва.. И прочетете записките на Гешев там са и имената на предателите.И геноцида след Чернобил ..................

34

Анонимен

преди 6 години

Преди 89г.заплати 80/250лв максимална днес заплатата е 460/3500лв максимална коли предимно руски Москвич Жигули Лада днес немски френски от цял свят и модерни и скъпи почивка преди само на бг морето днес по цял свят преди желязна ограда днес ходим само с лк по цяла Европа е кое време е по добро преценете сами

33

Анонимен

преди 6 години

Комунистите вече са осъдени да бъдат вечно презирани от всеки нормален човек. Тяхното сатанинско семе вече загнива и се загубва. Скоро няма да остане и един жив от тези питеци и най-после ще затворим тази кървава страница.

32

Анонимен

преди 6 години

САМО БСП! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!ПАК ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ НА 9-ТИ!

31

Анонимен

преди 6 години

Кажете ми другарко ,`В КОЯ ДЪРЖАВА,В КОЯТО Е НЯМАЛО ДИВ КОМУНИЗЪМ=НА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ,НЕ Е СЪС 50 ГОДИНИ ПО РАЗВИТА ИКОНОМИЧЕСКИ ОТ ОТ БЪЛГАРИЯ?ТЕ ЗАПАДНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ,НИТО СА СТРОИЛИ ЖИЛИЩА И ПЪТИЩА,НИТО ТОК СА ИМАЛИ,НИТО ИКОНОМИКА-ТАКА ЛИ?САМО,ЧЕ ТАМ СА НЯМАЛИ 70 ГОДИНИ ДИВАШКО КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ!А,ТИЯ КОИТО ИМАХА ТАКОВА,ПРЕДИ 30 ГОДИНИ МУ ОТРЯЗАХА РЪЦЕТЕ!СЕГА ВЪРВЯТ НАПРЕД И СЕ РАЗВИВАТ!КОГА ЛИ ТОЯ НАРОД ЩЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ НА ИЗБОРИ ТАКИВА НАСЛЕДНИЦИ НЕ СЕ ИЗБИРАТ?