85

ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ

преди 6 години

с нацистки обръснати глави и наркоразпространение бяха превърнати в бойни отряди на милиардера КОЛОМОЙСКИ и им дадоха оръжие, защото армията отказа да се бие със съгражданите си в Донецк. Сега върви ТОТАЛНО ПРОМИВАНЕ на мозъци по рецепти на Гьобелс и с любезното съдействие на САЩ, НАТО и ОТРОВНО ОБЩЕСТВО. Искат УКРАЙНА да води война с РУСИЯ докато САЩ си отмъстят на КИТАЙ. До последния украинец. За нас мислят същото...

84

Анонимен

преди 6 години

iavno poslannikyt e zabrawil da "bodne" banderskoto zname w zadnika si dokato izka4va Shipka i sa go 4eka ukrainskia sudjuk, koeto e swinsko 4ervo natypkano s mas.

83

Анонимен

преди 6 години

За Украйна нез знам, дали ще се разпадне, но разпада на сегашния тумор наречен РФ е сигурен.От него ще се нароят доста автономии, республики и султанати, като блатата около масква ще си върнат "достойното" название - масковско княжество.

82

БРАВО

преди 6 години

Адмирации за Захариева . Знамето на Донецк ИМА Право да е на Шипка .Днешното Знаме на Украйна Няма Право да е на Шипка .Всички знаем ЗАЩО .

81

Анонимен

преди 6 години

Е това му е проблема на Украинския посланик, не масовата корупция и кражби на местните политани а знамето дето го развели някакви лелки. И като държи толкова на украиската история защо рушат паметниците на Ленин след като украинската държава ( първата в историята откакто свят светува) се създава от болшевиките през 1917г. Реално Ленин е създателя на Украйна а те му рушат паментниците

80

Анонимен

преди 6 години

Тоя нахалник да си свие сърмите. Какво ще се вее в България не е негова работа. Неговата така наречена Украйна е потънала в корупция и мизерия, а тоя се загрижил за едно знаме.

79

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ОБИЧА РУСИЯ, А МНЕНИЕТО НА ПСЛАННИКА НА УКРАЙНА НЕ ВЪЛНУВА НИКОГО.

78

пущиняк

преди 6 години

До св.св. Маркс и Енгелс,С това последното -"новата империя на лъжата" имаш в превид САЩ, нали?

77

Анонимен

преди 6 години

Украйна в съществуваща си граница е харизана от комунистическия СССР без никакви принципи и история. Затова на управляващите в Украйна не им пука за територията, населението, а гледат какво да откраднат, да го изнесат на запад и те да заминат с окрадените пари. Ако украинските управляващи искат да си върнат Крим защо техния президент и министър-председател не отидат без охрана в Крим и да започнат да агитират кримчани да се върнат в Украйна - ще ги линчуват на момента.Украйна ще се разпадне.

76

Анонимен

преди 6 години

Нагъл украинец :)Държи сметка какви знамена се веят в България.А знаме на Тибет може ли да се вее или не може според украинеца?

75

30 ГОД СЛЕД ПРЕВРАТА

преди 6 години

сме ПОСЛЕДНИ в ЕВРОПА и на 72 място в Света. Изводите всеки да си прави. ВОЙНАТА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ на БЪЛГАРИЯ е в разгара си. 1/3 от българите вече са жертви на С.ЕДЕРАСТИ и гербаджии, помагачи на САЩ

74

Анонимен

преди 6 години

Посланикът се е объркал. Ама много. Нито т.н. ДНР, нито т.н. ЛНР са признати за "терористични и престъпни организации". Не са признати за такива дори в самата Украйна. Да не говорим за други места в света.Преди да издава стонове, да се обърне към собствената си държава, която може да стори този акт, а тогава ще може да ни сервира възмутената си литература. До тогава ДНР и знамето му са "неприятна история", която не нарушава абсолютно нищо на наша територия.

73

Членска карта №7

преди 6 години

До 67Тази глупост на какви цифри почива... Или на принципа, да да фърлим бомбата, пък който се фани!

72

Членска карта №7

преди 6 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсНадай се!

71

майорски

преди 6 години

Преврата в Украйна 2013 стана под егидата на ЕС и Америка !За това нито дума нали !!! Всички факти се покриват и не се споменава ...Все още не е ясно кой стреля по "мирните " демонстранти на Майдан....и по укринските службиза ред - БЕРКУТВсе още не е ясно кой запали живи около 20 привърженици на Юнокович в Одеса !!!ЗА това нито дума ..дано забрави светът как е станало нистина !!!А останалото ще се пренапише !

70

УМЕРЕНИ БАНДЕРОВЦИ

преди 6 години

Това ще слушате скоро по нашите медии. ОНЕЗИ в миналото , дето са изкормили и живи нарязали 200 000 поляци , евреи и руснаци - ОУН, БАНДЕРА, ШУШКЕВИЧ, които им се кланят днес в КИЕВ - СЛАВА на УБИЙЦИТЕ са по-лоши. Но днешните са едни добри момчета, дето само искат да обесят на клона всеки руснак - тези са наши момчета - УМЕРЕНИ. А НИЕ с КОИ СМЕ? Позволяваме на САЩ И НАТО да тъпчат родна земя с ТАНКОВЕ и да правят учения за война срещу РУСИЯ-ОСВОБОДИТЕЛКАТА

69

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Както рухна СССР,така ще рухне и новата империя на лъжата...

68

фортекс

преди 6 години

До До фортексбойците са ок ,но народа страда .Мизерия голяма е ....

67

Анонимен

преди 6 години

Реално погледнато Самарското знаме също е знаме на сепаратисти. Нашите опълченци са били сепаратисти срещу османската власт.Така, че дайте да не драматизираме толкова!!! Още повече, че знамето е развято от гражданин, не от институция и срещу това не може да се каже нищо.Украинците избиват комплекси и е добре да не им се обръща внимание с простотиите им.

66

До фортекс

преди 6 години

През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! През 1989 България е била на 27 място по Бруто вътрешен продукт, а през 2016 е на 68 място, след Занзибар. И за това ли са виновни борците за свобода от ДНР и от ЛНР?