31

Анонимен

преди 6 години

Това не те оправдава,ненормалник!

30

Анонимен

преди 6 години

Защо пропускате факта, че въпросната жена е рускиня.Това би обяснило и слепите да прогледнат.

29

Lan

преди 6 години

С една дума жената за нищо не ставала и ако наистина е пиела с по-добър адвокат и децата щеше да получи, ама Даааа, той НЕ ги е искал! Искал си е само "собствеността", нищо, че е развалена по неговите думи. Да си дерибейства и да си я бие когато си поиска!

28

Анонимен

преди 6 години

Защо повечето са на страната на мързеливата невярна жена и порицават мъж, който в крайна сметка е постъпил като мъж и е сложил край на това да го унижава непрекъснато.

27

Гунар

преди 6 години

На всяка сви*ня и идва коледата!!!

26

Историята е ясна

преди 6 години

Историята е ясна, тази си е търсила чичко паричко, намерила е този льоло, който навремето е бил голяма клечка и го е оплела вързала го е с две деца и след като се оказало, че не е чак толкова богат да я хрантути и да и осигурява безгрижен живот е почнала да ходи по други мъже и да ги изнудва с децата, този е търпял търпял и като са му казали, че има рак и му остава още малко чашата е преляла и този е решил да поправи тази несправедливост и резултатът е ясен. Извода е не се женете за златокопачки

25

Анонимен

преди 6 години

Връзките между българи и рускини никога не са водили до нищо добро. Въобще, те могат да са си само с руснаци. Ако бяха руска двойка, щяха да си пият заедно, тя да го бие и да му изневерява и... всичко наред.

24

Някой

преди 6 години

Пичът се е информорал, че онкоболни не лежат в затвора и е изпипал работата, щото явно отдавна му е накипяло. Не казвам, че е постъпил правилно, но според мен това дело ще се гледа от по-висша инстанция (най-висшата)

23

Анонимен

преди 6 години

Рускините са си такива по природа. Обичат да кръшкат и да си го слагат с всеки - комшии, колеги, не пробират особено.

22

Анонимен

преди 6 години

Ами след като му е изневерявала систмено.Все пак човекът 12 години й е плащал висока заплата и осигуовки без да върши нищо.

21

Анонимен

преди 6 години

Тя рускиня, той т***к. Жалко за децата, които ще растат без родители и с опечалено детство.

20

Анонимен

преди 6 години

Да найстина защо майката има права , а бащата не ? Аз имам познат , неможе да си види детето 1 година вече. Това е абсурдно ....всипко трябва да е по равно. Закона така направен, ще води до такива случай ....Ама ти си мислиш, че той я е гръмнал защото не може да си вижда децата ли?

19

.

преди 6 години

Доживотна присъда за убиеца, разследване и подвеждане под отговорност на полицаите, които не са реагирали на заплахите и съответните книжни плъхове при които е подаден сигнала.

18

до 12

преди 6 години

А той развалил 29 годишен брак заради жена която може да му е дъщеря,какво е очаквал. Каквото е надробил това и ще сърба,да е мислил когато е трябвало.

17

Анонимен

преди 6 години

Ето до такъв печален край водят браковете с рускини. Гледайте и си вземете поука.

16

Анонимен

преди 6 години

Да найстина защо майката има права , а бащата не ? Аз имам познат , неможе да си види детето 1 година вече. Това е абсурдно ....всипко трябва да е по равно. Закона така направен, ще води до такива случай .

15

Анонимен

преди 6 години

И тоя ли е "швед"?

14

Анонимен

преди 6 години

Възрастта не е причината,а главата му.Има много щастливи бракове с голяма разлика в годините,но не си тормозят и бият жените и децата.

13

Анонимен

преди 6 години

Разбираш се до едно време :)) После коловозите се разминават.

12

Анонимен

преди 6 години

Отново спор за деца. Тази го е цакала с децата и му е правела номера така че да не може да си ги вижда и нищо чудно че я е претрепал. Докато не се променят законите и не се дадат равни права на мъжете и жените върху децата такива трагедии ще се повтарят ако ще и 100 ограничителни заповеди да му сложат. Аз го разбирам този човек, тази му е разсипала живота и просто не е видял друг изход освен да я отстреля.