26

Анонимен

преди 7 години

Чакам да паднат ограниченията за Канада, ще отида на визита там и с познати ще си уредя работа, ако ми потръгнат нещата, ще се откажа от бг гражданството и ще прокълна бг в църква!

25

Баба от село

преди 7 години

Българите не правят деца, защото мислят за тях. Как ще ги отгледат и изучат. Шведите живеят от децата си , като вземат детски и ги оставят да се оправят сами. Те не работят за смешни заплати. Най-добрите моше ници са шведски .Българи вече почти няма и то80281ва е страшно.

24

Анонимен

преди 7 години

Държавата на Булсатком и сие. Кво повече искате да ви кажа... Тва е реалността, батенца...

23

тъй де

преди 7 години

Това са тези хора, които реално могат да работят. Тук остават неграмотни шведи, но пък с по няколко чавета, които също ще са неграмотни и разни откачалки като онзи мамин сектант, който закла момичето преди няколко дни. И тъпчото от Несебър, който рита слепи на улицата защото просто е с някаква олигофрения. С течение на времето ще забелязваме все повече побърканяци сред българите. И ще свикнем, че е пълно с такива. Ай честито!

22

позитано 20

преди 7 години

До Анонимен 6 И за Путин , за Путин!

21

Палмето

преди 7 години

Емиграцията е проблем на оставащите в България,не на заминаващите. Тези които са останали,половината ги гледаме по телевизията,а другата половина на опашката за соц.помощи.

20

Анонимен

преди 7 години

Искам да помоля от сайта да пуснат бързо затапваща новина за Бойко Борисов, която да засенчи тази.

19

карина

преди 7 години

Това е нещо като епидемия - тя има свойството да се развива до определен пик и да започне да затихва. Аз си оставам тука и не мисля новини като тази да ми променят живота.

18

дебел дупетат

преди 7 години

на следващите избори пак ме изберете , обещавам на всеки избирател по чифт розови очила и розови пастички :)

17

Питам

преди 7 години

Къде са тръгнали тези хора? Нали ще купуваме самолети.Кой ще ги кара?

16

Анонимен

преди 7 години

Нормално, никой не иска да се мъчи в ***, масовката от населението, което населява пределите на държавата, представляват *** с ментални проблеми, неадекватници, необразовани козари и ***, с такива индивиди не може да се живее! ТЕРМИНАЛ 2 Е ПЪТЯТ КЪМ СПАСЕНИЕТО!

15

Анонимен

преди 7 години

Движението на хората е желано от политиката, защото стават по-слаби и покорни в чужда държава.В началото учат език и имат надежда за по-добър живот.

14

Анонимен

преди 7 години

Даже още повече радост ще ми носи, ако всички кадърни си бият чукалата от тая скапана държава!

13

____

преди 7 години

Не знам, но имам усещанете, че още от сега сме около 5 милиона ???

12

Анонимен

преди 7 години

България емигрира заради мизерния живот който политиците ни осигуряват, БЛАГОДРЕНИЕ на ГЕРп

11

Анонимен

преди 7 години

Taзи новина ми носи РАДОСТ!!!

10

Туск

преди 7 години

Абе, кой нормален човек с висше образование ще стой да бачка за 600 лв. в тая ***.

9

Анонимен

преди 7 години

Ще останат само шведи и пенсии. И всичко ще е на доизживяване. Защото шведите не консумират, а за пенсиите да не говорим. По 1 кисело мляко и по половин хляб на ден.

8

Анонимен

преди 7 години

Червеният "бизнес" е доволен. Сега ще наемат вече шведи. Защото само такива остават. И бягат само и единствено работещи. Никой пенсионер не се е втурнал навън да си взима там пенсията от 100 евро и да си живее. Бягат само работещи.Идеята на червените е да кажат "Видяхте ли какво направи демокрацията с България?", а то всъщност хората бягат не от демокрацията, а от комунистическите заплати и липсата на промяна. Не бягат само заради пари. Тук просто вони на комунизъм. Бягат от комунизма.

7

are begai

преди 7 години

Скоро никой няма да остане !!