9

zeus

преди 6 години

Последните няколко години банките отчитат удвояване на печалбите, ако това се приеме в този вид ще има учетворяване поне.

8

Анонимен

преди 6 години

Да живеят масоните, нали си ги избрахте, "евроатлантическите" им ценности. След 10 години БГ ще е един град икономика, гарантирам ви го на 100%!

7

Анонимен

преди 6 години

добре че изпратихме децата в Холандия , след месец заминаваме и ние . да ме хванат за таксата - комисионна .

6

Супер

преди 6 години

Поредната глупост, това честно Български политик свястен няма.Толкова са заблудени горките че направо ми е жал за тях. И най-лошото е че не го осъзнават. И ние нали сме свикнали от 500г робство продължаваме да си блеем като добри овци. Това България никога няма да се оправи вече съм напълно убеден.

5

БАНКСТЕР

преди 6 години

Вашите пари са наши !

4

Анонимен

преди 6 години

1000 лева е прекалено малко. Явно банките са я закъсали.

3

Анонимен

преди 6 години

Добре де, банките изпиха на хората кръвчицата, ще започнат и мозъка. А Монокнижника като изнася палета с долари чрез Отряд 28 за Оман, няма ли да плаща такси? Гласувалите за гробарите да се хванат за палците защото отново гъ...обрък за всички. Над 1000 лева през банка???? Лудост не е, а затягане на примката на народа от нискичели при::мати които богатеят всяка секунда.

2

Не е истина

преди 6 години

Мерси за статията!Защо Обединените Патриоти гласуваха в полза на чуждите банки и защо предадоха собствените си избиратели?Каракачанов,Сидеров,Симеонов колко ви платиха вие корумпирани ли сте,фашисти ли сте?

1

Анонимен

преди 6 години

ДА ЗАБРАНЯТ ПЛАЩАНИЯТА ИЗОБЩО И ДА СЕ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА КЪМ НАТУРАЛНА РАЗМЯНА ЗА ДА НЯМА СИВА ИКОНОМИКА