29

Анонимен

преди 7 години

Тия макета нямат ли телевизия не виждат ли че в ЕС предстои майдан гражданска война и тероризъм и сепаратизъм Тоя Заев колко трябва да е умен.

28

до 29

преди 7 години

На такива като теб пожелавам скоро Югоизточна България да е Северозападна Турция.ЦРУ, Ердоган и слугата му Тиквата вече работят по въпроса.

27

Кочо

преди 7 години

Само 1 въпрос: Защо гърците са нарекли Василий II *** така? Защо не е Македоноубиец? Нали се е борил със Самуил и Охрид и ослепява самуилови войници? Гърците нещо луди ли са или тогава са били луди или какво? Дотук за македонския народ и нация.

26

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да са недоволни - все пак Заев е острието на албанската инвазия в Македония.Борисов и България с този догово подкрепят ислямизирането на Македония.

25

SS

преди 7 години

Още преди 2-3 години писах, че макетата трябва да бъдат оставени на албанците за претопяване - сега го потвърждавам !

24

до 23

преди 7 години

С такъв българин като тебе не ги обвиняваме, че предпочитат да са си македонци или сърби.

23

Анонимен

преди 7 години

Макебания, ще трябва да избира в скоро време към кои ще се присъедини.

22

Циник

преди 7 години

ТеЯ смешници ще се осъзнаят най-късно, когато албанците започнат да ги "прочистват"..но тогава да тичкат при сърбите не в България!

21

Анонимен

преди 7 години

В МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЯ ПИШЕ , ЧЕ ОТ 681 ГОДИНА ДО ИДВАНЕТО НА ОСМАНСКОТО ИГО ТЕРИТОРИЯТА НА МАКЕДОНИЯ Е БИЛА ПОД БЪЛГАРСКО РОБСТВО ;DМАКЕДОНЦИТЕ С ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ ИМАТ ИСТОРИЯ КОЯТО Е КРАДЕНА В 90% :D

20

...

преди 7 години

Епа какво да им се разправя на тия *** глави македноците! Името им на "държавата" "им" Гръцко! Населението им Българско! Езика им Български! Азбуката им Българска! Потеклото им до скоро Българско, ноо в най-скоро време шиптарите ше им го нашиптят яко! Еми ко да обясняваш на тия ора от де изгрява слънцето!!!???

19

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали има някой разумен българин който да вярва, ме Македония ще спре да хули Бългатия. На македонците така са им промити тиквите от Сърбите, че ние сме им врагове, че трябват поне 50 години да минат. В Македония има много изтрещял народ който вярва, че са наследници на А.Македонски. И че света е тръгнал от един Македон!!! Те ще разберат, че не сме им врагове и не ни интересуват когато албанците ги подкарат. Тогава ще бягат у нас, но кой ще ги пуска.

18

Анонимен

преди 7 години

Републиканците ще набият пак либерала Заев. Само Тръмп може да спре вече либералския екстремизъм.

17

бай Петко

преди 7 години

А когато се изтегляха фашистите от Гърция, знаят ли македонците колко български войници загинаха за освобождението на Македония. Кой им подари танкове, след като сърбите оглозгаха армията им, или и това не беше помощ. Ами 1963 г когато Скопие потъна кой първи се притече на помощ ? Дрънкат само да си слушат гласовете. СПРЕТЕ се най-после !!!

16

очевидно е

преди 7 години

Южен фланг на НАТО, осигурен от страни с марионетни правителства - Черна гора, Македония, България, това се очертава. Не очаквайте скоро Боко да сдаде поста, ще опазва чуждите интереси. На Балканите става като в Латинска Америка- престъпници на власт срещу съветската (сега руската) заплаха. Резултатът е : гарантирани американски интереси, гарантирана бедност и мафиотски тормоз за населението. За толкова десетилетия нищо ново не измислиха.

15

Анонимен

преди 7 години

МАКЕДОНСКИТЕ ИСТОРИЦИ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО НЕ Е ИМАЛО ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ ПРЕДИ ОСМАНСКОТО ИГО!!!! :DИЛИНДЕНСКОТО ВЪЗСТАНИЕ ПРИЗНАВА, ЧЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРЯ ЗАТОВА ЛАЯТ ТОЛКОВА :D

14

Анонимен

преди 7 години

Единственият начин Македония да се завърне към българските си корени е да няма граница с България. Това ще стане с приемането и в ЕС преди Сърбия.

13

Мхм

преди 7 години

До до 5 Интересното и скандалното е ,че патриотите гласуват в полза на чуждите банки и против Българите!

12

:) :)

преди 7 години

Ес ама кога Гърция направи грекзит ...:)

11

гого

преди 7 години

то до две години дали ще има такава държава....

10

Кратун

преди 7 години

Divide et impera.... В момента този филм върви на Балканите. Русия въоръжава Сърбия, заявява, че азбуката ни била македонска, а на мисюлманите им се шушне, че трябва да си направят ислямска държава на Балканите.