79

Bayazit

преди 7 години

Hi4 ne mi dreme za K.......a

78

Анонимен

преди 7 години

Проблема , че сте лош материял , мързелив .. Държава с 10 човека държавна поръчка по физика и отгоре на това и няма меркалии.. Записвайте да учите в УНСС и ще сте все много бедни и все някой друг ще ви е крив

77

Анонимен

преди 7 години

Управляващата мафия упорито отказва да приеме антикорупционни закони, да приеме волята на своя 'господар'- народа и погазва демокрацията...продължава да държи #КОЙ в парламента и осакатява подкупната полиция за да може крадци и измамници да си плащат комисионни....и се чуди що заминаха свестните люде

76

Анонимен

преди 7 години

След 10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

75

Край

преди 7 години

Произхода на всяко голямо богатство е престъпен - не само в България е така. Фолксваген измамиха цял свят с дизела - мислите ли че им е било за пръв път. В този смисъл ако искате да станете богати законите на България ви дават много повече възможности. А ако искате да сте служители на някого - заминавайте.

74

Анонимен

преди 7 години

Германия колония - но има най-доброто образование и то безплатно..

73

Анонимен

преди 7 години

Сбъркахме тези дето останахме, а не тези, дето се махнаха.Те поне децата си спасиха.

72

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

71

нн

преди 7 години

Нищо ново, стара и позната история. Бедните винаги бягат при богатите, е не всички. Българите при германците и при американците. Азиатските бедняци от Афганистан, Ирак, Турция и т. н. от Африка, Индия, Пакистан също напират при европейците. Бедните европейци навремето емигрират в Америка и Канада. Факт, че българите и те са избягали навремето от иранската беднотия и са дошли при богатите византиици, примери много. Имало ги е и ще ги има. Светът е динамична система.

70

Абе фуражки

преди 7 години

Според мене проблема е в фуражките-хора с капаци,в главите са им само глоби,рестрикции,смрад на партенки,заплахи и навеждане пред фрау Меркел!

69

Кратун

преди 7 години

Стига с този нихилизъм! От нас зависи каква ще бъде България. Само трябва да се вдигнем и да си изметем къщата. Да изберем честни, образовани и можещи хора с правилния морал. И всички ние да се откажем от тарикатлъците и мечтите за далаверите. Друг начин няма! Нула толерантност към кражбата и измамамата на всяко ниво! И стратегическо планиране, не до края на мандата и да оставим проблема на следващите, а за поне едно поколение напред!

68

Цуки

преди 7 години

Мафиотска работа. Кой как знае да се спасява, това е положението.

67

Анонимен

преди 7 години

Нали искахте Асфалт и пътища.. БАН - старците ви виновни , комунистите ви виновни , хан Аспарух ви виновен.. Още в началото БАН казаха че по магистралите ще пътуват млади образовани турци.

66

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България е, че при комунизма който имаше амбиция а не ставаше за нищо - записваше учителския! Ми сега берем плодовете.

65

БАБА КУНА

преди 7 години

ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО МИСЛЯТ САМО КАК ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ПОСТОЯННО ДА СИ ПЪЛНЯТ ТЪРБУХА И ТИКВУН Е НОМЕР ЕДНО В СПИСЪКА НА БЕЗЧОВЕЧНИТЕ СЪЩЕСТВА. ТОЙ И ДРУГИТЕ КАТО НЕГО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ И Я ОСТАВИХА БЕЗ КАДРИ ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ.

64

Анонимен

преди 7 години

До Край 56Ти познаваш ли лично поне един от тези "успели" българи които си изредил???100% НЕ.Всичките до един са престъпници.А ти си ***.

63

бай Тодро Правешки

преди 7 години

Яжте банани и се бришете с тоалетна хартия.

62

Край

преди 7 години

Не се възхищавам на Борисов но на фона на Меркел и Тръмп не стои никак зле.

61

Анонимен

преди 7 години

Проблема е в образовнието - Бюджета на ТУ-Мюнхен е 4-пъти по голям от цялата образователна система на България..С нашето висше може само чинии да мием..

60

Анонимен

преди 7 години

Трябва да ни дойде едно социалистическо правителство. ГЕРБ се провали. При едно социалистическо правителство заплатите ще скочат и ще станат като във Франция и Германия.