169

Анонимен до 328

преди 7 години

Ти някаква марсианска история си чел/а, свали си розовите педерастки очила и виж реалноста.

168

u4en до 284

преди 7 години

Слава на Русия...писмо до Ванка - Пиша ти от Плевен.драги Ванка.Помниш ли когда пришол с танка? Беше млад.но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшки!Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.Помниш ли как кушаше картошки. наконец забърса три кокошки!После си преспал с кака Сия и изпил си всичката ракия!А след време чухме и мълвата.че си гръмнал тате в главата!После девет петилетки грабихте уран и руди редки!Грабихте и жито.папироси.зарад тебе ходим голи боси !!!

167

Анонимен

преди 7 години

315 е прав. Япония е империя много по силна от Русия в онези времена. Русия е локален играч.Япония само за месец в началото на ВСВ завладява цяла Азия. Единственият които може да се противопостави на Японската империя е САЩ. Хитлер също смачква Русия за няколко месеца. Ако войната му беше само с нея ...края щеше да бъде бърз.

166

Анонимен

преди 7 години

До Слава на РусияКакви са тези болшевишки термини, които използваш бе? С тази "фашистка хунта'' ме върна във времената на Ленинова Русия.. Украинците винаги са мразили Русия. Сталин умори милиони украинци с голодомора. Да не говорим за руското робство в продължение на векове. Майдана се случи по волята на украинския народ, който пожела европейски път на развитие, а дребния комплексар не можа да го преглътне и окупира Крим . Това е истаната. Кой е фашиста сега? Русия няма бъдеще в този си вид.

165

Анонимен

преди 7 години

Мачкай ! Европа и Света не са забравили, как Сталин тръгна на война срещу целия християнски изток и го разруши в името на подчинението. Всяко нещо се плаща рано или късно ...особено за тези, които отказват да се покаят и извинят.

164

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Слава на РусияА ти какво мислиш за донбаските миньори - специалисти в зенитно-ракетните оръжия... - и на всичко отгоре били опълченци... - по-скоро опълЧЕЧЕНЦИ...

163

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТЯпония капитулира след като е разбита ва Манджурия.................Руски *** монгол !!!Япония нанася унизително поражение на Русия. Руската империя губи почти целия си Тихоокеански и Балтийски флот, както и уважението на международната сцена. На 10 март 1905г. японската имперска армия окупира Мукден и спира преследването на руснаците на 20 km северно от града. Руснаците губят 90 000 души, убити, ранени и пленени, и на практика се оттеглят изцяло от Манджурия

162

парадокс

преди 7 години

комунистическа България с помощта на изостанала Русия успя да произведе двама космонавти. Европейска България с помощта на световната суперсила Америка не може да произведе чесън и моркови.

161

Анонимен

преди 7 години

И през ВСВ и през Наполеоновите войни, Русия печели благодарение на съюзниците си. Срещу Наполеон и срещу Хитлер Русия нямаше да има абсолютно никакъв шанс ако беше сама. Така че руснаците вместо да се ежат да благодарят на Великобритания и САЩ, както едно време бащицата Сталин им благодари.

160

RED ARMY

преди 7 години

До Яна ДеверянченкоИзвинявай, ама в момента съюзниците на Русия са страни от третия свят и то 95% мюсюлмански......

159

колио

преди 7 години

Колио относно руските воиници познавам двама капитана от американския контингент в кербала .Познавам и рускя полковник дело кацна в прищина е пожелавам ти руснака да не ти е враг.

158

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Българската света троица за руснаците са генералите Колев, Тошев и Киселов... - драли яко руснаците по добруджанските полета през 1916 година... - в комунистическата история няма да намерите и дума за тия славни генерали - по обясними причини...

157

СЛАВА НА КОЧИНАТА

преди 7 години

СЛАВА НА ДАРЖАВАТА *** -Русия , населена с муганти ,оцеляли след 100 години комунизъм !! СЛАВА !!!

156

Анонимен

преди 7 години

До Отечествен ФронтА СЕГА РУСНАЦИТЕ ГОВОРЯТ НА ТУРСКИ ЕЗИК И ПУТИН СЕ ЦЕЛУВА С ЕРДОГАН

155

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАВсъщност Русия няма една спечелена битка по време на инвазията на Наполеон в Русия. Просто провизиите свършват и Наполеон е принуден да се оттегли от Русия, след като опожарява Москва. 70% от жертвите в Наполеоновата армия умират от тиф и други болести, а не от военни действия. През цялата инвация руснаците се крият по чукарите като партизани. Жалка история.

154

Гост+

преди 7 години

Руския войник:Ти цитираш само междинни фази от войните. Полша е смляна 23-25 г. - имат си и техен филм за това. Жуков през 40-41 смразява японците на границата с Китай, та после не смеят да се включат да помогнат на фашистите. Финландия и до днес не смее да влезе в НАТО. Съгласен съм само, че Афганистан е непобедим - дори и Ал Македонски е имал полувинчат успех. Лошото на руснаците е, че са много търпеливи и обикновено реагират късно. Но пък почнат ли веднаж....

153

Русофил

преди 7 години

До Яна ДеверянченкоРусия е велика, но Крим е на Украйна. Русия е също украинска. Киевска Рус на княз Игор.

152

RED ARMY

преди 7 години

До Яна ДеверянченкоРусия що не нападна турция при сваления руски самолет от турците и убития руски посланик, според теб?

151

ха,ха,ха

преди 7 години

Украйна в ЕС и НАТО !!!! Русия в Северна Корея и Монголия !! Това са фактите !!!

150

Слава на Колхозия

преди 7 години

Руснаците са сккапани войници! Защо? През 1904г. стават първата европейска велика сила, победена от азиатска страна в руско-японската война. През 1918г. подписват унизителния Брест-литовски договор, пребити от Кайзерова Германия и от Царство България. През 1921г. са разбити от Полша на Маршал Пилсудски. През Зимната война ги млатят финландците. През ВСВ ги спасява зимата и американските доставки. През 80-те крах във Афганистан. 94-та ги млатят в първата чеченска война. Не войници, а пияници!