125

Анонимен

преди 7 години

Само,че моето момче аз НЕСЪМ В БЪЛГАРИЯ.Ако искаш да ти платя билета ела до мен да ти покажа кое е лесно и кое не е

124

до 140

преди 7 години

Няма официална реакция. Чакат Бойко да се върне от Париж, където прави наколенки на Макарон. Но се съмнявам че и той ще посмее да се опълчи на господарите си от ЕС.Никой не уважава българите в Европа, но гадното е, че вече не ни уважават и на родна територия, а само ни презират и ни мислят за трето качество хора.

123

Анонимен

преди 7 години

Не искам да ставам профет, но положително на този нещо ще му се случи. Или ще се подхлъзне във ваната или ще падне от някоя стълба или балкон.

122

Анонимен

преди 7 години

Българските камериерки още не искат да повярват, че соца свърши и че те не са някакъв фактор, който трябва да се разпорежда и нарежда на гостите, а само обикновен обслужващ персонал.Не оправдавам ритника.

121

Анонимен

преди 7 години

Това се е случило още вчера, няма ли някаква официална реакция да има на прокуратурата, някаква нота към шведското посолство, нещо - каквото и да е, в защита на българската гражданка?!?! Или ще се снишаваме като държава от Третия свят?

120

до Емигранта

преди 7 години

Във форумите е лесно, той е в Слънчев бряг. Несебърските куки ще се направят на приятно разсеяни, ако му биеш няколко шамара с крак! Отивай в Слънчака!

119

Eмигрантя

преди 7 години

Май го намерих във фб,сега ще го видим

118

до 128

преди 7 години

Звучи логично. Подразнил се е, че вместо с модерна машина за почистване, каквато собственикът мутра, явно е решил да спести, жената търка с някаква салфетка пода.Тя обаче няма вина за това. Ако беше толкова ербап да беше потърсил собственика и да го центрова него, а не женицата.

117

Анонимен

преди 7 години

Блаженни са вярващите!Чужденци идват и газят български семейства и ги пускат по живо по здраво, вие се надявате този затвор да видиОфтси, я по- сериозно!

116

.

преди 7 години

Превърнали сме се в незначителна територия, а не държава. За жалост ще става по-лошо. Защото ние сами сме си виновни, че ни третират като ***. А за тоя *** от видеото минимум 1 година затвор и жената да го съди до дупка.

115

Анонимен

преди 7 години

С риск да ми сложите минуси, ще обясня какво се случва според мен от видяното.Преди това искама да уточня, че абсолютно не одобрявам постъпката на шведа.И все пак мисля, че това което го е подразнило, че въпросната женица чисти коридора в присъствието на туристи. Това у нас не прави особено впечатление, но на Запад такова нещо е недопустимо, счита се като обида и неуважение към госта.Още ведънж пояснявам че това не е повод са саморазправа. Могъл е просто да се оплаче на Рецепция

114

Анонимен

преди 7 години

Доживотен за това изчадие заради опит за убийство! В централния софийски при бай Санди Винкела.

113

Ханс

преди 7 години

Сигурно тая цял живот е бачкала в Балкантурист и е свикнала да псува и хока туристите - ама сега греда!!!

112

Емигранта

преди 7 години

Падне ли ми тоя ще разбере какво значи да плачеш кръв.Гаранция му давам,че моя ритник ще го боли повече

111

анонимен

преди 7 години

според мен шведьт е вьзмутен че жената чисти с едно малко парцалче а не смашина за миене и затова я рита да се научи на ред и дисциплина

110

Анонимен

преди 7 години

Зверско брутално нападение над български гражданин в собствената му държава.Ако тоя се измъкне без ефективна присъда - значи държавата окончателно е умряла!

109

Анонимен

преди 7 години

И тоя нашия педдераст с черния костюм си излиза най-спокойно. педдераст, защо не се развика да го спре охраната на хотела тоя, бе?

108

Анонимен

преди 7 години

Да го пратят в затвора, но у нас! Щото на шведите затворите не се отличават от обстановката по черноморието.

107

аБХХ

преди 7 години

Тази българка много проста. Работи там, а не знае къде са камерите и напада почиващия направо пред една от тях и е записана!? Ами ако на туриста му се беше пресрещнал пръста след този варварски удар с глава!? Животни! И за престъпници не ставате!Така виждаме ние нещата и това ще пишем в доклада.

106

Т

преди 7 години

Абе аз ли нещо съм изостанал в правото или вече има някакви нови закони, които АКО СИ ПРЕДИЗВИКАН, ти дават правото да правиш каквото си искаш. Тука пишещите ми се струва, че оправдавате подобни постъпки, ако са били предизвикани. Не за пръв път чета подобно нещо в коментари. В джунгла ли се превръщаме?! Ами сега нейната рода, понеже е предизвикана, ако вземе, че го причака и смели от бой докато издъхне?!