70

Гюнтер

преди 7 години

Не нее,Няма такъв народ!!!Започва изпускането на парата хахааа...Радост и щастие за всеки блеещ чалгар с дълбока балканска душевност!

69

...

преди 7 години

Харесвам идейте му и заставам зад тях. Но отказвам да гледам и слушам някой който се е мазнил на мутрите за някое левче. А и човек с офшорки да ми говори за справедливост и промяна...

68

Анонимен

преди 7 години

USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA FOREVER USA USA USA USA USA USA USA

67

Боби

преди 7 години

Слави е велик и интелигентен артист!

66

Не сме забравили.

преди 7 години

Кто дойде председателството ще се изсипем 3 млн. човека пред парламента дето сме се подписали и Тиквага ще подава оставка за 3-ти път като преди туй набием депутатите.

65

Анонимен

преди 7 години

Слави е предател, служи на Кремъл чрез Доган и Нинова.Много хора са болни от глуупост и му вярват на лъжите.

64

Байхейс

преди 7 години

Погледнете го хубаво този клоун и чалгаджия !На шапката ми пише USA !!!На хранилка е при Тед Търнър !!!Това ли нищожество ще ни води !!!???

63

Анонимен

преди 7 години

Ако отменят референдума ,значи трябва да отменят и изборите тиквата колко избиратели има Слави има 3 пъти повече подписи съда служи на диктатотирите от ГРОБ искаме референдум или протести до дупка.

62

Митко

преди 7 години

За парламента нямаме думата. Скоро ще ни вкарат в еврозоната за да намалят субсидиите на партиите - респективно депутатите от 11 лв на 6 евро. И по тоя начин част от исканията на Слави ще се изпълни. За заплатите директно същите цифри в евро.

61

Анонимен

преди 7 години

69 Впрочем Дългия се е окопал с агенти за приятели отвсякъде и то от най-големите агенти...агент Димитър и агент Сава! Най-големите мозъци впрочем от ДС.

60

Пряка демокрация

преди 7 години

Нито съда нито парламента могат да стоят над 2 млн. подписа. 3-*** съдии огат да се купят депутати няколко могат да се купят 2,5 млн човека не могат да се купят ето затова има подписка Референдума е задължителен. Слави да сезира съда в Страсбург.

59

Славян

преди 7 години

Слави Трифонов е приятел/*** на Кеворк Кеворкян.Който е запознат с дългата и гадна история на Кеворкян-ще разбере що за човек може да е Слави/чалгаря.

58

Анонимен

преди 7 години

до 64Слави Трифонов каза пред парламента докато си стои на столчето, че ще се ожени само за Недялко на този свят...на въпрос на журналистка" няма ли да си намерите жена вече". Уахахах Голям!

57

Цвинокио

преди 7 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсЗабравил си Корнелия Нинович !

56

Анонимен

преди 7 години

Не ми се вярва да излязат бунтари на протест и да последват Слави. Никой не иска да си развали кефа. Народа е в нокдаун и не може да се изправи на крака. Важното, че изиграха Слави по всички параграфи. Всички инстанции на правосъдието са зависими вкл. ЦИК. Така, че хващайте не гората, а терминал 2 за да сте и вие добре.

55

Анонимен

преди 7 години

Парламента трябва да се намали на 80 човека това е. Куклoводите се уплашиха от Слави и сега искат да го вкарат в политиката ще му дадат 2 купени депутата и туй е, там да си мълчи. Референдума е задължителен в Британия има мажоритарен вот.

54

Цвинокио

преди 7 години

Тоя е полковник от ДС и има любовница мъж-Нидодялко Нидодялков...

53

Анонимен

преди 7 години

ДО 62 Стига с таз шапка бе, не виждаш ли че това е провокация от страна на екипа на Дългия към народа? Един му подаде шапка с надпис България., Дългия свали тази шапка сложи си другата и тази с надпис USA му я подаде и му каза Заповядай.

52

Анонимен

преди 7 години

до 55 Ми тя и Лили Иванова е без съпруг, това пречи ли Й като я гледаш на СЛАВАТА И ТАЛАНТА Й?

51

Вицето

преди 7 години

Все още има шанс за България - само 160 000 са глупаците в страната....