59

Анонимен

преди 7 години

Явно сигорно е мислил реално със аверите си по.чаша приятно напиване но ако напипам кръчмата де става това ще се погрижа да я няма по институции със законен ред да видя колко са законни

58

Anonim

преди 7 години

Nali ot 10 godini nasam ste v EC. Po komentari znaete vsichko nay hubavo. Chestito da vi e.

57

не къде са Ви

преди 7 години

а къде са Ти реформите Бойко ?

56

Анонимен

преди 7 години

и аз искам да попитам за същия въпрос

55

Анонимен

преди 7 години

До 43.СТИГА СИ ПЛАКАЛ ЗА СОЦА! Да не би да си крал повече от мен.

54

Анонимен

преди 7 години

Нема ги явно не сме дорасли за брюксел след като хорицата де правят мръсно за шише ракия или за мацка са на мода брюксел къде сити по тоя повод ще копирам слави които е прав и боико ако не затегне колана господ да ние на помощ ще спрем да бъдем честни от честност хранят и пият честност за 40 години не съм видял а на тоя честния днеска довечера да му приседне

53

Анонимен

преди 7 години

САЩ ще вземат Крим от руснаците и ще го подарят пак на Украйна, както Хрушчов им го подари да го управляват. Американците много уважаат Хрущчов, дето с Кенеди си прибраха ракетите от Куба и Турция.

52

DiesIrae

преди 7 години

Хората ни го казват просто и ясно- МАСОВО СЪКРАЩАВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И ЗАЛИЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ ГЛУПОСТИ И ДОКУМЕНТИ КОЙТО СЕ ИЗДАВАТ ОТ ТЯХ И СЕ ИЗИСКВАТ ОТ КОЛЕГИТЕ ИМ САМО ЗА ДА СЕ ОПРАВДАЕ НАЗНАЧАВАНЕТО НА ПЪРВИТЕ!!!Вкарайте единен регистър или сървър (всеки да има достъп само до информацията която му трябва) и да се приключва вече! Запушване на пробойните в здравна и пенсионна система (твърде много взимат без да са внесли) и корупцията това е колко да е сложно?

51

аз там

преди 7 години

Чак при Борисов-4 нещата ще се решат. Тогава просто ще ни изхвърлят от ЕС.

50

Анонимен

преди 7 години

*** ги скриха.

49

Анонимен

преди 7 години

Реформите на Брюксел са лъжи. При капитализма има бедни и богати. Капиталистическите реформи, наложени от Брюксел, оформиха нормалната бедна класа и богата класа.

48

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен, продължавай да ревеш и плюеш срещу Русия, впрочем статията няма нищо общо с Русия.

47

Анонимен

преди 7 години

Що? Ако слушате вожда всичко е цветущо. Икономически растеж- представяте ли си, ние сме били в икономически растеж. Всичко е 6, промишлеността ни е в подем, все повече млади българи се завръщат по родните си места защото те- родните места предлагат все повече и повече пътища за развитие и по-добър живот. Е все пак скоро имаше избори- ние си ги избрахме, ние си ги поканихме. Ей, хайде от мен чао, защото застъпвам на второто ми работно място. Абе с една дума да ти е мило и драго- Ех Българийо

46

Анонимен

преди 7 години

В ОБРАЗУВАНИЕТО ИМАТ ВИСШО НЯМАТ СРЕДНО.

45

Анонимен

преди 7 години

10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонименистината е , че няма политическа сила , способна да измъкне страната от блатото,ме идват ли способни политици, не идва ли способна политическа сила. ами чакайте да дойде.

43

Анонимен

преди 7 години

ПРИ КОРУПЦИЯ НЯМА КАК ДА ИМА БОГАТСТВО. Тука си караме по старумо.НЯМА ПРИВАТИЗАЦИЯ, НЯМА ЛУСТРАЦИЯ,

42

Анонимен

преди 7 години

Послушковци, навеждайте си и спъквайте още гащите!

41

Анонимен

преди 7 години

истината е , че няма политическа сила , способна да измъкне страната от блатото, всички са с фикс - идеята да вземат властта , за да богатеят и в този си стремеж - обещават какво ли не , народа - зяпа и чака, като чуе нещо , каквото му се иска - тича и гласува - пак за поредния обещаващ и забравящ...а такива - да говорят красиво се въдят - такава говорилня е в държавата ни , то май друго освен да се дърдори и краде - не се прави...

40

Национален Легион

преди 7 години

До Един българинПф ще върнат комунизма, те вече са на по 60, 70 години дъртофелници, щели да върнат комунизма.....