117

Анонимен

преди 7 години

Докато тези си показват железата да надъхват пияния си народ, запада си прави икономическа гъргара със соц *** Расия.

116

Анонимен

преди 7 години

Слаба работа. Не може да се сравни с парадите на Кимчо.

115

breh da mu se

преди 7 години

Много ми харесаха дамските отряди с късите полички. Що нямаше в София такива?

114

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Бобимислим си че не аз требва да четем. щеш ли да ми обясниш как работят радиостанциите, локаторите и навигацията, поставени под силна екранировка? и що бъркаш електрошумово замърсяване и токов удар с електромагнитни импулси? кой диелектрик точно ще те спаси от пробив при използване на тактическо ядрено, "колега"?

113

Анонимен

преди 7 години

Путин внася картофи, но има хъз/мания да показва мускули. Бих казала че е жалък, но предвид произхода и мирогледа му го определям като достатъчно опасен, за да се задействат всички възможни механизми на демократичния свят, касаещи справяне с природно бедствие с потенциално катастрофални последици за човечеството!

112

Учителя

преди 7 години

Абе съветските самальоти нали уж могат да летят и в дъжд и в мъгла?! Шо станА бре танасе?

111

Анонимен

преди 7 години

До до 143...............са пускали и играчки със взрив вътре. В резултат на което стотици деца са били убити или наранени................Това е най-голямата руска лъжа. За твое сведение е тръгнала от нацистката пропаганда, която е пускала листовки на тази тема. След това я подемат разни червени мошеници-"журналисти" и един писател Загорчинов, койта написва роман по този повод "Воля". Но няма нищо общо с историческата истина!

110

потресен

преди 7 години

Военщина,която грози света. Която заплашва да възстановява диктатури, дето мислехме че са зад гърба ни. Такава военщина беше и преди гибелта на бившия съветски съюз. И всичко това с парите на Европа. Руснаците си пласират природното богатство Газ и се въоръжават да се правят на велика сила. Тия дето дерат гърла на площада,Европа ги храни. Ама прав беше Рейгън,казваше им не ви трябва газопровод с руснаците,скъпо ще ви излезе,хак им сега на европейците,грешка след грешкa....

109

Евразиатец русофил

преди 7 години

До ЕуроатлантикКогато руската *** влезе в обединена Европа, може!

108

Анонимен

преди 7 години

Едни слушат одата на радоста, други дрънкат пушки....... какво да правиш ценности

107

Анонимен

преди 7 години

Русия демонстрира СТАЛИНИЗЪМ, В СЕВЕРОКОРЕЙСКИ ВАРИАНТ !!!

106

Анонимен

преди 7 години

А бе що гледате руска телевизия,та се дразните само? Хората са си направили парад, има защо според тях,преживели са, дали са жертви! Отделно от това си правят пропаганда и си помагат в продажбите на оръжие! Ние също си правим и лошо няма! Няма ги лошите,гледаме към добрите имаме си също армия,има кой да ни пази! Я ги оставете руснаците!!!

105

руски мужик

преди 7 години

Много смешни самолетчета, каква военна мощ са тези архаични железа? Нищо съвременно не видях, същите *** като преди 30-40 години! То, на градския плаж във Варна може да се види повече мощ!

104

до 143

преди 7 години

А не са ли военнопрестъпници американците? Които освен бомби над София и другите градове, са пускали и играчки със взрив вътре. В резултат на което стотици деца са били убити или наранени.

103

Русофилски лъжи

преди 7 години

До Анонимен..............васалного евроатлантическо правителство на България издигна в София паметник на американските пилоти убийци! ...........Русофилите обичате да спекулирате, да лъжете и да изопачавате фактите.Няма паметник а паметна плоча в памет на загиналите американски летци. И не е издигната от българското правителство а от американци. по-ниска е от 2 метра за разлика от 54 метровия монумент на Червената армия окупаторка издигнат от БКП в Борисовата градина.

102

Еуроатлантик

преди 7 години

В Обединена Европа няма място за език на омразата и ксенофобско отношение към хора с различно мнение. Едни харесват бежанци и брадати жени, други харесват парада, който руснаците правят. Трябва малко повече толерантност от страна на третополовите викачи.

101

списареевски

преди 7 години

До Анонимен141само, че , драги ми смехурко, американските пилоти са идвали в българия да търсят прошка от роднините на загиналите, а през това време гробовете им са буренясвали, щото основателката на едно търговско дружество другарката драгоева е решила че може би са бомбардирали шумкарете. айде сега мило момиче , да ми обясниш какво точно направиха руснаците по повод бомбардировките на варна и добрич. и по бръже.

100

Анонимен

преди 7 години

За първи път в парада бяха включени отряди на общоруското военно-патриотично движение "Юнармия"______ Това да Ви напомня за нещо ?

99

:D

преди 7 години

Някой може ли ми каже защо парадните ЗИЛ-ове ( кабриолетите с генералите ) на руската армия са преработени американски пикапи GMS Sierra, а бащицата се вози във фашистка ( загубила войната ) марка Mercedes? Дори еврогейовете от Франция ( Ситроен), Великобритания ( Ягуар), Германия ( Ауди ) и т.н. се возят в свои марки автомобили?

98

Анонимен

преди 7 години

Освен Путин някой друг от световните сатрапи присъствал ли е?