172

66

преди 7 години

"Мощта" нещо се провали в Афганистан и се запъна в една Сирия!Хайде,братушки обичаме ви,но по-скромно!Да поменем и сведем глави за 27- милиона жертви от войната!Да заровим томахавките и си подадем ръце за мирен живот и заедно в ЕС!

171

Анонимен

преди 7 години

Аварията в чернобил е причинена от свръхамбициозен украински политически деец. Подчертавам, УКРАИНСКИ ;)Както и гладомора е причина на свръхсъбиране на храни от украинзските селяни, извършено от УКРАИНСКИ бирници. Събирали са иот своите си хора и после са им го продавали на десеторни цени. Това са украинците. Днес правят същото.

170

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 213 Защото има много роми!!!!

169

Анонимен

преди 7 години

То и на Кипър армията е Нато...........................Така ще пишат скоро и за нас: То и българската армия е в НАТО, АМА ПОЛОВИН България...

168

Анонимен

преди 7 години

До пророкът Олег1200 долара на година за руско е средна заплата.

167

Анонимен

преди 7 години

Като чета тук колко са загрижени за руснаците русофобите, се сещам за нещо интересно.Кучетата, особено малките, винаги търсят някое огромно, могъщо дърво, за да вдигнат крак до него.После гледат гордо.

166

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 213Чернобилски принос е драги ми путинопитек. Чернобил, другари, митинг, радиоактивен дъжд, марули, мляко .... всичко накуп води до десетки години здравословни проблеми.

165

Анонимен

преди 7 години

Нашата армия е НАТО!?!....................................То и на Кипър армията е Нато, ама сега половината е турски.Що тъй, а?

164

Анонимен

преди 7 години

Руснаците били болна нация.НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ, ЧЕ СМЕ НАЙ-ЗДРАВИТЕ ХОРА В СВЕТА.Някой запитвал ли се е защо толкова много деца у нас се раждат с увреждания?

163

пророкът Олег

преди 7 години

До Анонимен 199аверче само да ти кажа следните факти за САЩ: 155 млн работещи, 95 млн получават някакъв вид държ.помощ. Всеки 4 не може да извади 400 долара ако му поискат. Ако отидеш в САЩ ти препоръчвам да минеш през Ню МЕксико, Средния Запад и Севера. Там ще видиш какво се казва мизерия. Хората живеят с по 1200 долара на месец заплати. А за копторите в Чикаго и Индиана да не говорим. Митът за САЩ умря братчед, добре че все още печатат кинти ама и това ще спре. Информирайте се хора.......

162

Анонимен

преди 7 години

А за твоя статистика, из американските трудови лагери са измрели за 8 години 19 милиона американци. Това е по време на индустриалната революция в САЩ, която си е била еквивалентна колективизацията в СССР. Оказва се, че Сталин е бил доста по - хуманен от американските държавници и банкери ;)....Хронологична разлика между двете събития век, век и половина. Горе долу толкова е и цивилизационното изоставане на Русия.

161

Анонимен

преди 7 години

НАИСТИНА, ЗАЩО ТОЛКОВА МАЛКО СЕ ПИШЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ТРУДОВИ ЛАГЕРИ?БИЛО НЕ ПО-МАЛКО УЖАСНО ОТ РУСКИЯ ГУЛАГ.ЧЕТЕТЕ, ЗА ДА СЕ ПРОСВЕТИТЕ, ИМА МНОГО ЛИТЕРАТУРА ПО ВЪПРОСА, ПРЕДИМНО АНГЛОЕЗИЧНА.

160

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 203Само по време на Голодомор са избити 7 млн. Доста по точната цифра за съветските загуби само през ВСВ е 42 млн руснаци. Не случайно руснаците сега са ненормалници. Автогеноцидът руски е прецакала генофонда на руснаците за столетия.

159

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 200"Татарите не са вледли в Москма, стигнали са до Куликовското поле."Само дето битка на Куликовското поле не е имало. Пълна измишльотина на руските историци. Няма нито един исторически факт който да потвърждава такава битка. Истерията сред руските историци да докажат, че е имало такава битка достигна до там, да прекопаят цялото Куликовско поле за да намерят поне един арте факт потвърждаващ измишльотините им и въпреки това не намериха нищо което да потвърди че е имало битка там.

158

Анонимен

преди 7 години

Много глупци тук пишат за Русия и САЩ. Работил съм с руснаци и американци. Да, американците бяха в пъти по-платени от руснаците но имаха нескрит респект от тях. Един американец не съм чул да се подиграва или смее на руснаците! Уважават се взаимно а при едни демонстрации на спец.частии на двете страни, руснаците показаха невероятни неща. Тук пишат или платени или много глупави хора. Нещата не стоят така както някои наивници си ги представят. Амер.армия е страхотно оборудвана, храна, техника, дисц

157

Анонимен

преди 7 години

Руснаци, не разсмивайте румънските овце с вашите военни паради!

156

Гошо

преди 7 години

Избяга ми котката мъжки сиамец отговаря на името Пешо. Гледам, че тука най-много пишат...

155

Анонимен

преди 7 години

Татарите не са вледли в Москма, стигнали са до Куликовското поле.

154

Анонимен

преди 7 години

ЛОШОТО Е, ЧЕ КАЧЕСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА МЛАДЕЖ НАПУСНА БЪЛГАРИЯ, ТУК ОСТАНАХА САМО ЗА ПЪР ТЪ ЦИ ТЕ.

153

Анонимен

преди 7 години

В МОСКВА Е ВЛЯЗЪЛ САМО НАПОЛЕОН, НО ИЗЛИЗАНЕТО Е БИЛО СТРАШНО ТРУДНО....Татарите и монголите къде ги забравяш?Хан Ногай говори ли ти нещо?