15

Анонимен

преди 7 години

Абе...направо го закръглете до 2030г.Избирателят така и има слаба памет.

14

АТАКИСТ

преди 7 години

Уау..( по хамерикански)...цели 500 лева повишение на заплатата след 5 години. Тоест по 100 лева на година!Какъв прогрес, какво чудо! По 8 лева на месец!Аферим, паша Тиква!

13

гого

преди 7 години

тсте ще ти купи колело, ама друг път

12

Gaskoing

преди 7 години

Хляба ще е 4,50 сметка за ток около 700 лв. литър бензин 6 и 70

11

ля ля

преди 7 години

до тогава я ни има я не!

10

Анонимен

преди 7 години

До има и по-зле от насА пък в турция като изключим някои големи градове има места където нямат ток и канализация ,ходят да си перат дрехите в близките реки,водоеми , езера !

9

не се връзвайте

преди 7 години

Аз като политик ,мога да ви обещая и 2000 евро заплати,защото всъщност работодателите трябва да ги извадят и платят. Хайде сега като са ербапи на обещанията ,нека да вдигнат пенсиите-ама за пенсиите тряба да се отдели от държавния бюджет и-познайте...

8

Анонимен

преди 7 години

2022 е след 5 години. Тогава ще е още на власт Тиквун Ага или Асфалт паша. Как да се стигне до тези стойности като за това трябва производство и икономика. Както българина бяга през глава от тъпотиите на Бай *** 3, кой ще остане да работи? Ще останат шведите но те не генерират и един лев. Имаме ли реален растеж се пита или всичко е стъкмистика. И кой ще развие икономиката Тиквуна, Цецо Шестака, Винкела, Атакиста или Шкембе воеводата? Освен да лъжат и крадат други не виждам.

7

Анонимен

преди 7 години

До 2052 година ще е има време

6

има и по-зле от нас

преди 7 години

Русия която има толкова голяма територия и природни ресурси от десетилетия лъже народа ,че очаква 2 % икономически растеж ,който така и не идва ! Тънат в мизерия ! Кво сте станали да критикувате една България ,която има земя колкото една човешка длан и няма природни ресурси ?!

5

бай ганю

преди 7 години

нереалистично при нереформирани тромави изостанали иснституции и не продуктивна не квалифицирана конкурентна работна ръкасиндикатите само навиват пружинките на лесния за манипулиране неграмотен бай *** а реалността е че нямаме политически капацитет и човешки ресурс за толкова силен разтеж

4

Марин

преди 7 години

Ако чакате държавата да ви вдигне заплатата значи за нищо не ставате.

3

Анадолски

преди 7 години

2022 ха ха хааааааазначи 2022 година една европейска държава ще стигне Анадолците:-):-):-):-):-)

2

защото сме в ЕС

преди 7 години

В Русия минималната заплата е 7500 рубли, което са 230 лева, а у нас е 460 лева - два пъти повече.

1

Анонимен

преди 7 години

3333 г. средната заплата - 50 000 юана, минималната 25 000 юана.