11

хайде сега!

преди 7 години

От 1923 насам, тези които предават България са от БПРтс; БКП и БСП.Правят зулум, бягат в Сърбия и се отчитат в Москва."Лъжата е нашата Истина" е основно кредо на комуниста - интернационалист!

10

Х

преди 7 години

Ами то самата коалиция е предателство сама по себе си в името на корупцията и мачкането на народа,с мутро-фашисти на власт или как се закрива държава за година!

9

Анонимен

преди 7 години

Те вече го предадоха . Общоизвестно е че , последните неминуемо един ден стават първи , а първите последни . Не е необходимо да си комунист за да прозреш тази проста истина .

8

vah

преди 7 години

Герб и патриотите са далавераджии, но целта на Нинова не е да бъде истинска промяна за България, а е обидена, че няма парче от баницата и за нея. Нинова иска да създаде криза, Герб да се откаже от мандата и руската *** Радев да даде мандат на Нинова, за да може БСП да се върне на власт. Е тогава ДПС ще подкрепи и патриотите също, тъй като за тях няма значение, кой ще управлява важното е да са вътре в играта.

7

снайпера

преди 7 години

До ЦиникДжеки, ти да неси репресиран на времето бе мaaмy cтapa!? Все едно си полотически емигрант, или нещо такова.

6

Анонимен

преди 7 години

Ами те отсега го почнаха. Големи клетви бяха за заплати и пенсии. Сега през крив макарон. Поне да не се бяха клели толкова. А Борисов даже се изрепчи със стедна заплата от 1500 лева. Лъжи, лъжи и пак лъжи.

5

смЕх

преди 7 години

Че то има ли партия и политик който да не е предал народа май не мога да се сетя за такъв.

4

Анонимен

преди 7 години

До *** 3От 44 до 89 бяхме втори в света по производство и продажби на електрокари, седми в света по станкостроене и т.н и т.н....няма да изброявам, че няма да ми стигнат и два това да напиша в какво бяхме водещи! Сега.......сега шиеме ***......Честито!

3

Анонимен

преди 7 години

"Първата ни задача е да изнасяме, да уведомяваме обществото и да сезираме органите, които се занимават с разследване на всички злоупотреби на властта", заяви Нинова..."Че това е работа на ОмбутсМая !!!

2

Циник

преди 7 години

Пресмял се хърбел на щърбел!От 44 насам - няма по-големи предатели от ***!

1

Ie

преди 7 години

Хага. Ами те ГЕРБ вече колко време управляваха? Сезирайте сега.