15

някой

преди 7 години

Не мога да разбера - ДАНС ги разследва, подслушва, записва, а няма един кмет в затвора. Толкова ли са хитри тия кметове всичките или някой ги пази.

14

TOP SECRET

преди 7 години

НОВА ТВ купува всякакви Материали без значение дали имат някаква стойност , излъзва се всичко Некачествено

13

неам таливизор бе

преди 7 години

когато санираха лекарите- мълчаха; небяхте лекарикогато санираха учителите-мълчаха; небяхте ъчителикогато санираха БАН-мълчхте; небяхте академицикогато санираха армията-мълчахте; небяхте войницикогато санираха полицията-мулчахте; небяхте ченгетакогато санираха пенсионерите-мълчаха; небяхте пенсионериДА ВИ (три буви) МАЙКАТАсега ще мълчиме в такт 7/8 за простотиите и алчността ви

12

zeus

преди 7 години

До hihiСериозно, а да върнем първи член от конституцията на НРБ не искаш ли?

11

Румбурак четвърти

преди 7 години

Тия телевизии ви промиват главите с турски сериали и нереални реалити свръх мега и турбо прости лотарии а вие чакате да има журналистика ми няма само кокошки дето задават безмислени въпроси...

10

hihi

преди 7 години

Станислав Трифонов да се разкарва. От екрана. От държавата!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Колко пари получава красавицата Сарелска? И от къде има този опит за да бъде директор дирекция? От майната си и хоп в Нова. И защо е сложена на това място, да прави журналистика или да покрива далаверите на ГЕРБ? И кво сега, Тиквара ще ги освободи или накаже? Ще им се поскара, ще ги щипне по бузките и ще каже, учете се от батко, колко далавери има но не са ме разкрили. Аз от 15 години се занимавам с тайни дела, нещо да сте чули? Батко е милиардер и продължава да трупа. Народе,нали си ги избра?

8

Анонимен

преди 7 години

В тази държава корупцията не е от вчера.Преди му казвахме "връзкарство", по "партийна линия"-днес е същото даже фамилиите са същите само от други поколения.Не ми пука.Вчера гледах чудесен новежки филм:"Хиляда , лека нощ"-най-стойностния от години.Навсякъде е така, даже е по-лошо да кажем в Африка и в Близкия Изток, където баламурниците се самоизбиват.Тече естествен подбор и по-предприемчивите оцеляват.

7

казах

преди 7 години

Е сега Борисов ако не го изключи този от партията и от парламентарната група на ГЕРБ просто закривай новия парламент.... и пак ще викаме отпред ПАЗИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

6

Анонимен

преди 7 години

Българските журналисти во главе с НОВА и БТВ са най-голямото зло на прехода.По големи *** са и от политиците.Това са средства за масова дезинформация,медийно влияние и промиване на мозъци.Пример бяха последните избори.Точно медиите обърнаха резултата в последните два дена от кампанията заедно с купените ромски гласове.Спомняме си как Нинова беше поставена на кръстосан огън и то права,а Байх.. се беше изтегнал като някой плантатор и необезпокояван си разказваше добре познатите фукни.

5

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Те СърГея и Доганя ...не крадяха бе....ха,ха,хаааааааааааааааВерваш ли ми...??!

4

zeus

преди 7 години

Дам, ситуацията е роднина-милиционер-журналист-роднина...

3

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха, една пейзанка на 30 от Златоград назначена в НОВА, как, по какъв критерий? Разбра се, девера е депутат за втори път от гробарите. От Златоград, град който го няма и НС картата. И ние се надяваме на професионална журналистика и се чудим, защо в НОВА и Бурса ТВ няма нищо което да засяга Силните на денят. Само с един жест кмета и депутантина, мъж на Сарелска са откраднали над 57 000 лева. А още колко пъти? Ето защо сме бедни, краде се от герберугите зверски, безмилостно! Как да има пари?

2

Анонимен

преди 7 години

като си спомня дългия кви сфирки правеше на Станишев и Доган ......

1

===

преди 7 години

Кметове - девери - снахи - областни оправители - оплели са се каго с.в.и.н.с.к.и черва - герберастия до шия - нема да ни бъде с тия........