454

изход

преди 7 години

До kiroВзимаш трилионен заем като тях и си караш кефа.Будалите и безгръбначните да ти го плащат.Колко му е.

453

Анонимен

преди 7 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които правителството раздава на бедните семейства. Над 2 милиона деца в САЩ ежедневно гладуват в училище защото семействата им не са класирани за купонната система.

452

Анонимен

преди 7 години

Светът явно ползва няква погрешна философия за живота.

451

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаТака е-бъдеще,без кофражисти на планетата.Рай.

450

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Там нещата са сбъркани, не се знае кои срещу кои са, каква е ролята на САЩ и Русия. Вместо целия християнски свят да обедини сили срещу световното зло наречен ислям, те още се борят за манията за величие.....

449

Анонимен

преди 7 години

На кой му пука за някакъв си третополов Борис Джонсън...

448

Анонимен

преди 7 години

САЩ губят ролята си на световен лидер и затова хапят от ярост и безсилие като ранен звяр, притиснат в ъгъла. Раненият звяр атакува от ярост, от безсилие, разбирайки, че е притиснат в ъгъла. Точно така се държат Съединените американски щати през последните няколко години. Като ранен звяр са. Както в морално, така и в икономическо и военно отношение.

447

Поклонетесе на Путин

преди 7 години

Днес на хубавия християнски празник всички въшливи русофоби да отидат на църква и да измолят прошка за вродения си *** и пълна духовна тъпота по отношение на Русия и батюшката Путин!

446

Анонимен

преди 7 години

Средната класа в САЩ все повече обеднява и намалява с унищожително темпо.

445

мдаа

преди 7 години

Ким Чен Ир каза същото като другаря Путин

444

пенсионер

преди 7 години

До-БаладжиятаПич,смени си ника на Лаладжията!

443

Баладжията

преди 7 години

До всички плебеи, които са слепи да видят че Китай ще е следващия световен хегемон, до няколко години, ги моля да си запишат датата някъде и да препишат е това коментарче, което пиша. За да видите, за да ви е яд и да ви текат носовете! Първа икономика, първа армия, първа индустриална сила. Първа по брой подадени патенти на година, първа по брой научни публикации и проучвания. Първа по брой супер компютри и това само от 2 години насам. А да ви видя след още 5 какво ще говорите! Слепци с очи!

442

сиромах

преди 7 години

Няма какво друго да направи Путин освен да постави статусите по американското крайбрежие и веднъж завинаги да приключи с тази американска сбирщина от авантюристи престъпници на закона избягали на този континент избили местното население и завоеватели!Това е най престъпната държава в света !Единствената употребила ядрено оръжие по цивилно население!Да не говорим за отровите дето ги хвърлиха във Виетнам!Крайно време е да видят война на своя територия!Аз не искам те да ми казват с кого ще дружа!

441

Анонимен

преди 7 години

Не само Германия, но от Англия също се надига глас против военната намеса на сащ в Сирия . Дали не е дошло време за отрезвяване . Всички срещу сащ . Когато онзи ден бомбардираха в световните сайтове са били забранили коментарите ,защото всички до един са били против сащ . Само тука има едни изпаднали хорица за които мира не е важен, важно е само омразата към Русия ...

440

Анонимен

преди 7 години

Америка е забележителна страна, климат, природа, ресурси, плодородни земи, a след като избиха и изчистиха местното население от 1820 до 1970 стандарта на живота на работниците постоянно расте. От 1970 обаче започна да пада и не спира да пада, 90те намериха решение когато Горбачов им даде богатствата на Русия на тепсия, но после се появи Путин, затова сега трябва да помогнем на братята американци да катурнат Путин, иначе може да си обедняват така още 200 години.

439

Анонимен

преди 7 години

САЩ има 4 пъти повече спътници от Русия и 10 пъти по голям военен бюджет, но Русия разработи много по евтино спътници-камикадзета които унищожават спътниците на противника за минути и в САЩ ще бъдат прекъснати мобилните връзки, интернета, телевизията, ще се изклчи GPS-а, борсите ще се сринат, операторите ще загубят връзка с безпилотните самолети, ще спре да работи системата за ранно оповестяване на ядерн удар. И тогава ще стане страшно за янките.

438

Анонимен

преди 7 години

Русия мяза на пинчер дето лае та се къса около карачанка. Каракачанката лениво каза БАУ веднъж и пинчера се изпонасра.

437

АМИ ЗАЩО ?

преди 7 години

КОГАТО РУСИЯ СИ ИЗСТРЕЛВАШЕ РАКЕТИТЕ ТОГАВА АМЕРИКА НЕ ОБЯВИ ЧЕ СА НА КРАЧКА ОТ ВОЙНАТА ? СЕГА РУСНАЦИТЕ ИМАТ ПРАВО САМО ДА МЪЛЧАТ !

436

Анонимен

преди 7 години

Русия отдавна води война срещу запада,сега обаче,западът се събуди.

435

ивчо

преди 7 години

468ти ако си някоя ПВО пенсия служила на Нева и Волхов, трай си със спомените, пък кой от къде какво знае не бери грижа...