161

ким сун

преди 7 години

Време е за студена война.При това положение единствените съюзници на Русия зад завеста ще бъдат-мюсулманските Сирия,Иран,Таджикистан,Узбекистан,и Киргистан,а и Беларус.Смятай колко е изпаднала Русия.

160

Анонимен

преди 7 години

Тази база не е руска, приятелю. Тя е сирийска. Защитавана е отдалече от руски противозенитни системи, но от много далече. А иначе, американците имат към 4000 томахавки. Сирия има 29 летища. С 59 ракети са нарушили функционирането, но още е използваемо. Да речем, на летище 100 ракети им трябват. За летищата на една малка Сирия ще си изразходват 75% от великитре томахавки. Ами ако запончем с Китай, Русия, Иран? Смешна и жалка работа. Изложиха се много.

159

Нфб

преди 7 години

време е русия и китай да въоръжат афроамериканците в сащ за да се борят за права и независимост...огледална политика без много шум..

158

Анонимен

преди 7 години

Ако руските бяха стреляли по американска база,и американците да се бяха скрили и да бяха броили колко пъти не са уцелили...Лелеле какъв каеф щеше да е сред русофилите...да ама не Позор Позор Позор другаре:-) :-) :-)

157

до 172 от славянин

преди 7 години

Базата е сирийска, не руска, двете руски са на няколкостотин километра от ударената!

156

Анонимен

преди 7 години

Да ти се обадят че ще те бомбят,и ти какво.Слагаш памперса,криеш се и след това броиш колко пъти не са те уцелили.Позор.Позор.Позор

155

три причини

преди 7 години

Три са вероятните причини, 36 томахавки да не стигнат до целта. Грешки в програмирането, летят над еднообразна пустиня. Втората, горивото им е било с изтекъл срок за годност. Третата, били са заглушени с някакъв сигнал от, засега неизвестен източник, и са се самоунищожили.

154

Анонимен

преди 7 години

До 167 А каде се скриха Руските.Защо не си защитиха базата.Позор-да ти се обадят преди това че ще те бомбят---ит какво Криешш се:-) :-) :-) и брош колко пъти не са те уцелили.Позор.Позор.Памперси,Памперси

153

Стар

преди 7 години

Тази акция имаше изцяло само политическо значение, за да се развият по-бързо събитията. Нещо като сирийски Пърл Харбър. Да видим...

152

Анонимен

преди 7 години

Да ти свалят самолет-спираш им Доматите.Стрелят ти по базата-криеш се после броиш колко пъти не са те уцелили.Срам.Срам.Позор.Егати армията егати чудото.Какъв шахматист....само е шефът им.Срам.Унижение

151

Анонимен

преди 7 години

59 поражения от 59 изстреляни ракети ми се струва слабовато...къде-къде по-убедително би било, ако бяха 79 от 59...;)

150

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че няма да се стигне. До оня ден му викаха, че е руски агент. Сега кво ще му викат не се знае. Ама те демократите са като жена в критическата - не знаеш какво да очакваш от тях. Утре могат да кажат, че е прекалено твърд. А той човека сиу е чист американец националист. Така че може и импийчмънт да поискат ;)Демократи, какво да ги правиш. С тях в нищо не можеш да бъдеш сигурен, освен в това, че ще си несигурен.

149

Анонимен

преди 7 години

А след великата атака на прехвалените американци, 6 бр самолети си останали невредими!

148

на 2-ри април

преди 7 години

Есминеца Росс - USS Ross (DDG-71) е базиран в Рота (Испания). На 02.04.17, 2 дни преди химическата атака в Идлиб, корабът получава заповед да мине през база в Италия и да зареди с томахавки. След това да отпраши към остров Крит. Есминеца Портър - USS Porter (DDG-78) е стациониран в Черно море. Докато на Росс са му трябвали 4-5 дни да стигне от Рота до Крит, на Протър са му били необходими два дни от Черно море до Крит. Всичко това доказва, че нападението на САЩ в Сирия, няма нищо общо с химическата атака и е било взето някъде на 2-ри април.

147

до 164

преди 7 години

Искаш ли да се хванем на бас, че другата седмица ще поискат импийчмънт на Тръмп? Просто този е бизнесмен, а не коварен политик, който не знае че е влязъл в гнездото на змиите.

146

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха, ха ... всиките ракети ударили по целта, само дето 36 броя не са стигнали до там...Нали сирийците пуснаха в Интернет видео на резултатите от удара и броиха дупките от ракети?

145

до 160

преди 7 години

Обаче рейтингът на Тръмп падна вчера с 10%. Защото е наредил атката без санкция на Конгреса. За уведомяване на ООН, пък въобще. Те въобще не бръснат за нищо тази организация. И май с този ход, Тръмп падна в капана. Защото е повод за импийчмънт.

144

Анонимен

преди 7 години

Как се казваха тия които направляват артилерийската стрелба? Арт разведчици. Тяхното задължение е да наблюдават отблизо попаденията на снарядите и да докладват на арт разчета от рода "50 метра на 9 часа" , "100 метра на 12 часа" , "80 метра на 2 часа" и т.н.Същата роля за американците вчера изпълняваше и висшето руско фуражкажийство. Докладват на американците колко ракети са ги ударили и колко не са ги ударили и коригират огъня по техните фуражки.

143

славянин

преди 7 години

Както казах по-долу - позорът на атлантическите и ислямистките терористи в Сирия е пълен - бити са навсякъде по фронтовата линия! Безспорен факт, от който не могат да спят!

142

Анонимен

преди 7 години

Има една подробност. Унижение е за сирия, защото базата е сирийска, а не руска. Обаче и за Сирия не е унижение, понеже сирия е смазана. Що не ходят да пуснат 56 томахавки по Крим? Е тогава ще усетят евроатлантиците какво значи унижение. С 20 самиолета няма да остане една американска база в Европа, Азия или Африка. Защо американците не нападнат Таурус? Нали за унижение си говорим? Няма да сварват да изхвърлят памперсите зад борда. Ще оставят памперсна следа след това ;))