421

Анонимен

преди 7 години

До 511Всички бакшиши- висококвалифицирани висшисти!!!

420

Анонимен

преди 7 години

Пълна манипулация на фактите - в днешно време абортите спадат, защото масово се използват противозачатъчни хапчета. Но раждаемостта също е спаднала. Второ - по време на социализма нямаше организирана престъпност, мафия, която разпространява наркотици (около 400 организирани групи в страната в днешно време), престъпността беше овладяна и сведена до ниско равнище и нямаше улични престрелки между престъпните групи.

419

Анонимен

преди 7 години

До отговорАхахаха, това не е ли държавна измяна? Бай ти Тошо се върти в гроба.

418

отговор

преди 7 години

"Високо ниво на образование? Затова ли си или безработен или взимаш 400 лева, щото си добре образован?"-----------Аз отдавна не живея в България,бе умнико!Но до около 19-20 години живях в соца на Бай ти Тошо.Хората бяха щастливи.

417

Анонимен

преди 7 години

До 506Mиличкия той, мисли си, че по време на соца никой не му е промивал мозъка.

416

Анонимен

преди 7 години

Вие сте си виновни, другари.Вие сте управлявали и управлявате.

415

Анонимен

преди 7 години

Изоставените,умиращи села;стърчащите,разпадащи се останки от някогашната промишленост и производство;демографската криза,неграмотността,беднотията.... говорят какви са фактите.Няма нужда да се напъваме и съчиняваме лъжи.

414

Анонимен

преди 7 години

До борисНе бе, не му казвай такива неща, ще вземе да вдигне кръвно сега, че някой има повече от него и после колкото и кифтета да изяде, няма да му стане по-добре. :(

413

Анонимен

преди 7 години

До 511A преди това бяха берачи на домати, садячи на домати, копачи на домати, гледачи на крави.

412

Анонимен

преди 7 години

След 1989-та квалифицираните кадри не можеха да се издържат чрез професията си, в която бяха висококвалифицирани. Доста от тях решиха, че не се издържа на минималната заплата и си смениха професията - примерно станаха шофьори на таксита, плочкаджии, бояджии и т.н.

411

борис

преди 7 години

Да взимаш сега примерно 4000 лева е като да взимаш през 1980 година, 200 лева заплата и никой не го смяташе тогава за много.Това може да го каже само някой доволно слабо умен комунис тически ***.Аз взимах първо 150 а после 200 при живков и средно 4000 от 10 г. насам.Продадох гнусната панелка,купих дворче в края на града и си построих разкошна къща.Вярно, теглих 100 х. кредит,а нов Форд Мондео взех на лизинг.Пътувам редовно в чужбина,почивам в чужбина и ми остават поне 500 лв.месечно.

410

Анонимен

преди 7 години

1/ да не сте насилвали хорат да бягат от селата 1950-те 2/ да не сте за.ирали пейзажа с тежко производство тип "Кремиковци"3/ да сте отворили границите навреме преди промените4/ да сте внасяли банани и каквото е трябвало за обикновените хора5/ да не сте разрушавали всички предприятия след 19896/ да сте давали път на способнитеВие сте си виновни. Вие сте управлявали.

409

Анонимен

преди 7 години

Застреляният преди години бос от ВИС 2 Георги Илиев в средата на 80-те години е вкаран в затвора за 11 години за участие в групово изнасилване. ,,Демокрацията'' го изведе на свобода, направи го богат, тормозеха хората и накрая го уби.

408

Анонимен

преди 7 години

До до 501Бил е Исус!

407

Анонимен

преди 7 години

Пропуска се и още нещо, което загубихме. Тогава можеше да не ни промиват мозъците с пасквили като този на Дойче веле, а сега ни ги промиват.

406

до 501

преди 7 години

Последно, какъв е бил б.тошо- комунист или царски кадър?

405

Анонимен

преди 7 години

До 501Високо ниво на образование? Затова ли си или безработен или взимаш 400 лева, щото си добре образован?

404

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТръгнал с немците да се сравнява, яж си кюфтето там.

403

Анонимен

преди 7 години

Какво им придиряте на Дойче веле - толкова си могат, такова им е нивото, а и за това им плащат - да пишат небивалици.По-добре се радвайте, че сега има банани в магазините, независимо дали имате или нямате пари да си ги купите.

402

Анонимен

преди 7 години

селско стопанство,търговия -да,спокойни улици,ниска престъпност,престъпниците в затвора,нямаше масова наркомания - да,високо ниво на образование и задължително средно образование - да,специализации,обмяна на опит -да,непрекъснат строеж и поддръжка на държавната инфрасруктура,обекти,паметници на културата - да,...... и т.н.,да не забравяме,че Бай Тошо е бил и царски(Борис 3) агент преди комунизма.