112

Анонимен

преди 7 години

Искаш да кажеш, че т.нар. суверен разбира масово от ядрена енергетика? Защото и такъв референдум имахме.Споре дтеб, каква част от т.нар. суверен е виждала ядрен реактор?

111

Петърчо

преди 7 години

БТВ е частна медия и сама решава как да се ориентира в политиката. Дали ще решат да се неутрални или ще подкрепят даден политик или партия си е тяхно решение. Никой не е длъжен да гледа въпросната медия ако смята че не му отговаря политическото й позициониране. Славчо да си направи частна ТВ медия и да си плещи по нея каквото си иска. Никой не може да дойде при вас вкъщи и да ви казва какво да правите нали? А защо БосфорТВ, някой може ли да обясни?

110

Горан

преди 7 години

До 125: Сигурно си прав, но в тая България колко референдума са правени, зачетени и т.н. че пък и да са наясно самите тия, дето го издигат референдума? Всеки е малко чул, малко видял кое как е по цивилизования свят, ама тук на практика все излиза друго накрая. А, и то не е задължително да си с всичко съгласен в тоя референдум. А, дали Слави е гласувал? Аз не съм бил там, и не съм го видял. Няма и как да твърдя едното, или другото.

109

Анонимен

преди 7 години

И аз бях потресен, че толкова хора не знаят какво е мажоритарен вот в два тура, но явно не знаят.

108

сериозно ли?!

преди 7 години

Абе сериозно ли коментирате Слави и колегите му вместо създалата се ситуация?! По спомени интелигентните хора обсъждаха идеи, факти и обстоятелства, а не си даваха оценки един на друг, изпадащи през половин минута в дребнотемия... В случая нямаме дискусия за спряното предаване, а си обяснявате един на друг какъв чалгар е водещият... Почувствахте ли се по-велики на негов фон, ръсейки клишета за чалгата и "младото поколение" от фенове.............?

107

Internetlumpen

преди 7 години

Няма значение кой е цензуриран. Тази свобода на изразяване трябва да се пази най-ревностно. По коментарите разбирам, че тук има много млади хора. Искам да им кажа: За думите са убивали и убиват хора. Вие сте напът да изживеете това, което изживяхме ние,доверявайки се на СДС-та и други десни разни... Нека да мразим комунизма, но дотолкова, че да не ни пречи, да мислим трезво.Мразя комунистите, но не по-малко мразя и техните врагове.

106

Анонимен

преди 7 години

Трябва да призная, Слави направи доста за Отечеството. Надмина Светльо Хиподилски по пошлост на текстовете, вкара мутренския модел на живот в масова употреба и беше един от най-лошите водещи в ефир, които съм гледал. За пръв път виждам водещ така да се изтъква пред гостите си.И с години не му писна да изтъква как х*я му е по-голям от този на Годжи.

105

Анонимен

преди 7 години

На референдума гласувах "против". НО, ПОВТАРЯМ, НО 2, 5 млн българи гласуваха ЗА. Това е огромна група хора, АКТИВНО ГЛАСУВАЩИ, не от останалата инертна половина, която не й пука. Когато излязоха резултатите, политиците се нас..ха, никой не обяви позиция против тях, за да не загуби гласове, после всичко се забрави, не ли? Политиците дължат на тези хора поне обсъждане на този вот в парламента, много сериозно обсъждане. Слави ми е антипатичен, НО в случая е прав, независимо от подбудите му.

104

Bravo!

преди 7 години

До this is not my BGТочно, кратко и ясно!А относно хейтарите. Те са съмишленици на БОКО, няма какво да очакваш друго от тях. За тях е по-добре да се плаща през 2 месеца по 37 млн, за избори да задоволяват егото му, но пък да ядът кепабчета + 30 лева.

103

Анонимен

преди 7 години

До this is not my BG 124Силно се надявам, че хейтърите тук са платени. Обратното означава че трябва незабавно да емигрирам..Тц, не съм платен. Ако някой ми предложи - просто няма да пиша, защото значи да не съм себе си!

102

лакмус;-))

преди 7 години

Онези, които гледат турските помии( сериали), гледат и се възхищават на Слави &ко.Те и гласуваха на референдума му, въпреки че ДОРИ и не са разбрали за какво става дума.( понятията бяха сложни и за интелигентни хора.)НБикой от близките ми- ( от 12-88 г) не гледа турски сериали, Слави и не е гласувал на референдума.

101

До 118

преди 7 години

Искаш да кажеш че 3,5млн българи не знаят що е то мажоритарен избор? Глупости) а и да приемем че си прав, резултата обаче е факт и трябва да се въведе решението, а ако ти или някой друг сюята същото за неправилно, може да инициирате друг референдум например за оставане на пропорцииналната система

100

Анонимен

преди 7 години

До ГоранГоранчо, когато се прави референдум, а и не само, трябва преди това да има обществен дебат, дискусии по въпросите в референдума, както имаше за Белене. Не може чрез *** си шоу, да зомбираш , и да събираш подписки от куцо-кьораво и сакато, без да ги информираш в дълбочина за избора им, и после да говориш, че виде ли "народа избрал"! НИЩО не е избрал ... той не си е давал сметка какво избира! Това е като "дребния шрифт" в банките и после ... как влезе мъжката, на тслата дръжката

99

this is not my BG

преди 7 години

Силно се надявам, че хейтърите тук са платени. Обратното означава че трябва незабавно да емигрирам.Наистина неразбирам... ако не ви е приятен Слави - добре! Но каквa е връзката с референдума. Това че някой се е нагърбил с подобна задача само може да предизвиква респект.Питам хейтарите тук - вие какво последно направихте за отечеството ни?А да забравих - ядохте кебапчета и взехте по 30 лева. Рахат да са ви - еничари!

98

Анонимен

преди 7 години

И СЛАВУН..И ТИКВУН САМОВЛЮБЕНИ НАРЦИСТИЧНИ ИНФАНТИЛНИЦИ В НАПРЕДНАЛА ВЕЧЕ ВЪЗРАСТ!

97

Анонимен

преди 7 години

"волята на народа" се е случила след тотално НЕинформиран избор! Никакво разяснение и обществен диспут не беше провед по повод продложенията в референдума, никакъв!------------Партиите имаха пълната трибуна да информират и да разясняват, те до последно се правеха, че такъв референдум не съществува, даже и изкараха 3 много важни въпроса от него. Референдума си мина и хората много добре знаят за какво са гласували

96

Горан

преди 7 години

Извинявайте, ама тук и аз ще се намеся относно волята на народа. Брей, тоя народ много *** ще дойде май... Щом все всичко трябва да му се изяснява, и във всичко трябва подводни камъни да има! Ами, дайте за да няма скрито-покрито, да няма неясни неща и подводни камъни да разтурим парламента, и да се самоуправляваме, и каквото стане! Все недоволни, от всичко и от всички!

95

Анонимен

преди 7 години

До вчера като се подиграваше на Бойко във всяко предаване му се мазнеха и имаше много голямо одобрение а днес като каза че само ГЕРБ са съгласни с исканията му веднага ще го разчекнат. И тези въртиопашковци искат да управляват България ! - остави друго ама до вчера наистина ни управляваха - резултата няма нужда от коментар.

94

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 112Това което се опитва да направи Слави е да накара политиците да се съобразяеат с волята на народа,."волята на народа" се е случила след тотално НЕинформиран избор! Никакво разяснение и обществен диспут не беше провед по повод продложенията в референдума, никакъв! Ако беше разяснено за всички подводни камъни в предложенията - резултата щеше да е коренно различен!

93

Анонимен

преди 7 години

Според мен даже трабва всички на държавни позиции и всички , които не плащат данъци, да не гласуват. Като в древна гърция. Или плащаш данък, или воюваш за държавата и участваш в избори, иначе никакви избори. Разни тунеядци и неграмотни "социално слаби" решават съдбата на тези, които дефакто им вадят хляба. Решили по колко кожи да съдират на работещата част от българите, а един ден трудов стаж нямат.