168

П.Петров

преди 7 години

Седнали да се карат БСП ли ще спечели или ГЕРБ !По-важното е, че всички ще загубим, кояъо и от двете да спечели !Ама това ви е трудно да го вденете, поради интелектуална ограниченост, драги ми избиратели на по-горе споменатите партии, за краткост наречени "материал".Няма да има работеща съдебна система, няма да има борба с корупцията и престъпността, няма да има инвестиции, а това означава, че няма да има и по-качествено здравеопазване, образование и по-високи доходи !

167

До 186

преди 7 години

Можем,можееем.Можем да ви изметем с голямата метла.

166

Ангел

преди 7 години

Така говорите сякаш надпреварата е започнала! ГЕРБ няма да спечели тези избори.Всички знаем кой е члена на БКП измежду Борисов и Нинова!!! БСП ще спечели тези избори защото виждам в тях една промяна.Коалиция БСП ,Патриоти и Воля на Марешки ще е бъдещото правителство!!!

165

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създания също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.

164

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Бойкооооо...глей ги как *** *** стиите червеногъзи !

163

Социолог

преди 7 години

Социологически изследвания=Сметки без кръчмар или по-точно. Гладна кокошка просо сънува. Боже, Боже колко глупост и алчност има по този свят, Боже!

162

Анонимен

преди 7 години

186 е платен герберски *** от плешивия лъжец Цветан Цветанов.

161

'/'

преди 7 години

Като се сетя какви проценти бяха за Цецка,то нямаше смисъл от къщи да се излиза. Сега пак. Голям бой ще яде Боко. Само да спомена, че винетките в Румъния и преди и след избори все е 28 евро.

160

SANTA KLAUS

преди 7 години

КАК МОЖЕ В 17 МИЛИОННА ХОЛАНДИЯ !! ДА ИМАME САМО 150 ДЕПУТАТИ, НА КОЛЕЛА, И БЕЗ БЛАГА, ПРИВИЛЕГИИ, ЗАПЛАТИ, БЕЗПЛАТНО ЯДЕНЕ, И ВЕДОМСТВЕНИ КОЛИ И АПАРТАМЕНТИ !А ВЪВ СМЕШНА БАЛГАРИА ДА ИМАТЕ 240 НАВЛЕКА-КРЪВОПИИЦИ И УБИИЦИ НА ВАС САМИТЕ ??ВИЕ НЕ СТЕ ЧИТАВА ДЪРЖАВА. НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОБЕДИТЕ 240 ЧОВЕКА, ИДА ГИ НАМАЛИТЕ НА 80 ?И СЪС 56 ЧОВЕКА СТАВА ПАРЛАМЕНТ..ПРЯКО ПРЕСТАВЕН (ЗАЕДНО С 15-18 МИНИСТЕРА) !И НАМАЛЕТЕ МАНДАТА--4 ГОДИНИ Е РАХАТ И СПОКОИСТВИЕ, НАМАЛЕТЕ МАНДАТА НА 18 МЕСЕЦА --ЗА

159

Анонимен

преди 7 години

186 ей герберски платен *** от плешивия лъжец Цветан Цветанов

158

Анонимен

преди 7 години

Социологическите проучвания се правят по изпитания научен метод "смучене на пръст". На 45 години съм и до сега не са ми предлагали да участвам в проучване, нито пък познавам някой, на който да са предлагали. А, аз познавам доста хора.

157

Анонимен

преди 7 години

177 изтече ли се вече?Да пускам чистата вода ?

156

Анонимен

преди 7 години

Червени Тролчета, можете и повече :)))

155

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да разбера защо се излагаме пред света с това Бсп. Никъде няма такава партия и хората живеят добре. Дори в Русия ги забраниха. Очаквате от тях промяна?!?! За кой пореден път? Ще има промяна в банковите сметки на Ровч, свинаря, Нинова и техните олигарси. Същото важи за герб така че избора е партии които са срещу корупцията, като Да България, Нова Република и Воля. Всичко друго ще донесе нови трагедии.

154

Анонимен

преди 7 години

Ot 30 godini "demokraciya" uj,a vse o6te v danoto,za6to li...

153

Анонимен

преди 7 години

Колко ли струва на ГЕРБ всеки един процент в повече в прогнозите на социолозите?! Милион или 10 милиона? О, забравих, че ГЕРБ си ги имат в излишък след якото крадене от 2009-та година досега.

152

To6

преди 7 години

Народееее, да спрем лъже демократите от герб - скрити комунисти, да продължат да ни лъжат и крадат.

151

До 177

преди 7 години

Вече месеци наред постваш все един и същи текст и все не ти се получава.Измисли нещо ново,че много ни омръзна.

150

varg

преди 7 години

БСП ЩЕ СПЕЧЕЛИ С 10 % ПРЕДНИНА

149

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ не само,че няма да дръпне в неделя,ами яко ще гризне дръвцето.