96

Анонимен

преди 7 години

Цялата му тази тъпня,че някакъв си ден,случайно се запознал с груп лекари,които му казали,че СЪЩО се готвели за бягство ме убеждава,че цялата тази работа е скалъпена версия от ДС,за техен агент!Ако на сегашните хашлаци може да се пробутват такива приказки,на хора,като мен(по това време съм бил на 18 години),номерът не минава.Първо,съмнително(та чак невъзможно) е "избягването" му в Прага,а събирането му с цяла група чужди лекари,които му се "доверили",е абсолютно невъзможно,ако не е разработка!

95

Анонимен

преди 7 години

Кристо е невероятно глупав човек и такова е и т.н. негово "изкуство". Вървете в Русе да видите най-успелия българин в света какво е направил. С 8 /осем/ милиона долара , дадени на ВТУ Русе бе построен голям център на неговото име. Да не казвам за другите му дарения. Ето това е родолюбец, а не като това интелектуално недоразумение. В залата на центъра за 800 човека всяка седмица има концерти, театри и др.мероприятия.

94

Анонимен

преди 7 години

Щом плюе по България, значи плюе по всеки един от нас! Затова да се изхрачим дружно по него и да върви на майната си.

93

Анонимен

преди 7 години

Вие чували ли сте българин да се казва Анани? Щото така се казва брат му и дядо му. По всяка вероятност криптоевреи. А цялото му "изкуство" вони на еврейщина та се не трае. Затова и без никакъв проблем си финансира безумията.

92

Анонимен

преди 7 години

Този е най-ттъпия българин. Дори не е такъв, а долно неблагодарно ***. И както писаха по-отдолу, много велики българи никога не са се отричали от родината си, и са се връщали преди сетния си час. Нека на този костите му да гният по чуждата земя!

91

край

преди 7 години

В Турция, Гърция и Сърбия след подобни изказвания биха му забранили да стъпва на територията им. В Турция даже щяха да го подкъсят с една глава. Благодаря на България и Българите че са толкова толерантни и понякога съжалявам че сме такива и към хора които не го заслужават.

90

Анонимен

преди 7 години

Аз съм горд Българин и никога не съм го крил - напротив - винаги преди да си кажа името първо си казвам националността - и допълвам - нали знаете, Дан Колов, Джон Атанасов, Юл Браун - и когато ме погледнат тъпо уточнявам - нали знаете - единият е измислил кеча, другият е измислил компютъра а тертият е запалил водата, българин е измислил и електронният часовник, а когато започнат да се смеят лудо се смя с тях, смея се на невежеството им и на културната им нищета - ***.

89

Мнение

преди 7 години

Доста е тъжно да не обичаш родината си.

88

Анонимен

преди 7 години

Вече в днес.бг , само като напишеш името на авторката на статията, пачата *** и веднага се трие . Следващото четене на "свободния"ви сайт , със сигурност , ще е след 4,5 месеца

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 97Не пази боже. Слава на бога, че сляпото е прогледнало. Това е смисълът на вярата. Не богохулствай.

86

доктора

преди 7 години

Това изказване го намирам за отвратително/аз също живея в грмания изнам/колкото и да се мъчиш си винаги чужденец.От друга страна България не направи нищо за да ме задържи и да ме убеди че има нужда от мен/500 лв заплата,тотална липса на перспектива,изказването че щом нямам връзки мога да бъда само цитирам/селско докторче/мой преподавател.е от 4 години съм в германия и съм много добре.мъчно мие за родината но няма да с върна-хубава страна,скапана държава

85

Анонимен

преди 7 години

Ако не бе България - 'Ристо' немаше да го има! А онова за 15те милиона US$ дето вложил, 'но се отказал като протест против Тръмп' си е смешка - никога не е имал разрешение да го направи! Все едно аз да се 'откажа' от Американско гражданство като протест - което никой не би ми дал така или иначе...Има една турска поговорка - 'никога не е късно човек да стане за резил'!

84

Мамунио

преди 7 години

Дедото на тоя сигурно се врътка в гроба при тези думи.Може да е ексцентричен творец ,но е ***.

83

Анонимен

преди 7 години

Всеки човек е дошъл с мисия на тази земя - за едни малка, за други по-голяма. В този смисъл, никой няма право до го вини, защото той е намерил начин да изпълни мисията си на този свят. За това се изисква много, ама много по-голяма смелот от това да плещиш глупости по блоговете.

82

Анонимен

преди 7 години

пази Боже сляпо да прогледне!

81

Анонимен

преди 7 години

Жалки уиндоус потребители, киснещи в миризливите олющени панелки. Човек ако иска да постигне нещо трябва да се махне от *** наречен българия.Историята го е доказала, иначе много се гордеем с постиженията на полу-българи като Джон Атнасов, то ако беше свястна държавата никой нямаше да се изнесе от нея. Юруш към секциите да гласувате за поредните изедници, безмозъчни зомбита такива.

80

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Някъде бяха писали,че в студиото му в Париж където работел нищо не е...пипано,местено,променяно или...чистено от 1965-та,когато го е наел.Е това ако е вярно,чупи...*** на Гинес.

79

До: край

преди 7 години

От днешна гледна точка си прав, защото решаваш и си вдигаш чуковете. Но той го е направил в момент, в който страната ни е била в най-гнусната част на така наречения социализъм. В крайна сметка като артист никога не е крил, че е българин. Но не България му е дала възможност да стане творец, познат в цял Свят. Няма полза от излишно патриотарство тук.

78

Умен

преди 7 години

Стой си там.На кого си нужен в България.Да опаковаш Витоша ли.Егати изкуството.Тъпите капиталисти,безумни *** да се наслаждават на твоето изкуство.Никога не се наричай българин,да не се срамуваме в България.Прави си твоетосмахнато "изкуство" ,куковец такъв.Има мигрирали достойни българи,които не сеотказват от България.

77

Анонимен

преди 7 години

Умен Бьлгарин.