34

Бб

преди 7 години

Като сме най- бързи, защо сме най- бедни?

33

Анонимен

преди 7 години

Мутромилиционерите от ГЕРБ нямат спиране. Трябва пълна мобилизация на изборите за да ги изритаме веднъж за винаги от властта, в която са се вкопчили като пиявици.

32

Анонимен

преди 7 години

Ядохме, пихме вземахме тлъсти бонуси и хонорари и купувахме депутатски мерцедеси, къде беше тая тогава, защо изостанахме немците май даваха да се развиваме икономически, а не да плюскаме депутатски кюфтета.

31

Петър Папазов

преди 7 години

Трудно ми е да повярвам че все още някой вярва или поддържа Бойко. Той е вреден и за ГЕРБ, а за България е опасен. Стигат ни недовършените му мандати чрез които бяга от отговорност за неизпълнените си обещания.Само *** могат да гласуват за Бойко Борисов.

30

Анонимен

преди 7 години

Нинова била против ЕС на две скорости ами добре, а как ще догоним германцит,е Нинова има ли план нека да го чуем, а не да ни казва че е против, защото искаме да сме като немците или айде датчаните поне. Нима тая си мисли че в Германия ще има демографска криза и те ще тръгнат да гонят нас, овчооо къде си тръгнала ***.

29

Бъркочев

преди 7 години

Голям цирк разиграват Нинова и Бочко, а тълпата е жадна за такива работи.

28

Анонимен

преди 7 години

И другите крадяха и лъжеха, но ГЕРБ никой не може да ги мине - 42 млрд дълг за два мандата.

27

Анонимен

преди 7 години

Кой ти верва вече бе, тикво. Първо си от комунистическа фамилия, но от най долното слугинско ниво в БКП. Второ - зависим си, фамилията ти е в америка, а ти самия най вероятно си вербуван от техните служби навремето. Сигурно с псевдоним Тиква. Оня с очилцата дето сега ти прескочи в ОПГ -то нали си беше написал в книгата - при разговор с Борисов, той ми каза, че проекта ГЕРБ е създаден от американците за да се възпре надигащият се национализъм в България. Кой ще лъжеш бе...

26

Анонимен

преди 7 години

Наи бързи сме по увеличаване на външния дълг ,по раздаване на съсипващи концесии ,по обезлюдяване и смъртност ,по влошаване на живота,по безобразно здравеопазване и т. н и т. н

25

Анонимен

преди 7 години

Той припомни идеалните икономически параметри на страната ниския външен дълг, ниския бюджетен дефицит, високия кредитен рейтинг на България и високия финансов излишък.

24

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Най бързи в краденето.Обясни ми боко как така за едно и също-санирането има цени от 300 до 130лв/кв.м.Къде отива разликата?В кой джоб-ти и герб искате да санирате цялото БГ?

23

Анонимен

преди 7 години

Как стои с въпроса с депутатските мерцедеси за да се купуват скъпи лимузини значи държавата е богата, искаме европейски заплати и пенсии нека *** отглежда дете с 50 лв..

22

7

преди 7 години

Вярвате или не, на по-миналия 3 март 2016 , пътувах от София към Сливен с автобуса. Голяма част от пътниците бяха възрастни хора, предимно баби. Спряхме на една бензиностанция за почивка, когато започнаха нещо да се вълнуват. Борисов, Московски и охранителите им също бяха спрели там. Бабите започнаха да се снимат с него, като минавайки покрай тях, за да вляза в бензиностацията чух, една да го пита: Бойко, кога ще оправиш България? А той отговори: Е колко още да я оправям!!! Правете си изводите

21

Анонимен

преди 7 години

Прословутото Саниране на ГЕРБ ЕООД КОМЕРС си е чиста кражба,както и да се сметне не може да струва 16-17 хиляди лева за апартамент..като повечето прозорци са сменени от собствениците.....много нагли,нахални,агресивни станаха тия крадци и продажници от асфалтовата партия......ГЕРБ ЕООД Комерс е проклятието на прехода който нанесе огромниииии щети на държавата ни ...фактите сами си говорят...милиардите дългове на Винету ще бъдат платени от следващите поколения на България

20

Анонимен

преди 7 години

Много глупости са изговорили тия двамата по 50 лв на дете по 650 лв заплати много обещания много нещо. Ами в такъв случай май желаем СЕТА и ЕС на две скорости, че да има къде да емигрираме, а дрогарката Нинова като няма кой да има да и произвежда да яде ГМО от Канада. Щом си затварят ушите за неща които Волен говори от години.

19

Анонимен

преди 7 години

БОКО Е ЕДИН ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ, НИЩО ДРУГО...ДНЕС ГОВОРИ ЕДНО УТРЕ ДРУГО - СПРАВКИ МНОГО , НЕ Е САМО БЕЛЕНЕ...

18

Анонимен

преди 7 години

Спокойно очертава се и проблем с тока. Няма да се плашите. Това *** не направи нищо толкова години за да предотврати намаляването на мощностите. Като изтече и ресурса на Козлодуй ще ходите да си купувате батерии и фенерчета. Повече от 120 хиляди загубени работни места и закриване на близо 5 000 мегавата базови мощности в енергетиката, която е част от националната ни сигурност. Поскъпване на тока или режим на електричеството.

17

???

преди 7 години

И двамата са маскари!!И трябва да се в затвора

16

edin

преди 7 години

До Анонимен 13Ти гледай какво ще се случи сега БСП като дойдат на власт

15

Анонимен

преди 7 години

Най-бързи сте само политиците в гeпeнeтo. Иначе ние, обикновените хора, едва оцеляваме!!!