43

На Грую майка му

преди 7 години

До Поп ГруюТи да не би да си живял? ***!

42

Анонимен

преди 7 години

Много смешно, само защото е италианец са го приели без никакъв проблем, а можеше да се окаже по- извратен и от нашите свещеници. А сирийците, само заради произхода им вече са нетърпим проблем, нищо че се оказаха безобидни и нищо че точно такива ви завиват дюнерите в обедната почивка.

41

да

преди 7 години

православната църква не е изгаряла хора,защо са магьосници и вещици, но д'иваците - католици това са го имали като национален спорт

40

Анонимен 36.1

преди 7 години

Една и съща фраза около проблемите с бежанците се върти по всички медии - "Те имат право на достоен живот". Българите са едни от най-бедните в Европа и въпреки това продължават да ни навират в лицето тази изтъркана фаза. Как да дадем на ближния си ризата, като имаме само една ? Милионите българи, които са под прага на бедността нямат ли право на достоен живот ? Нека всички бивши робовладелци и империалисти да поемат потока от бежанци, защото те са тяхна, а не наша отговорност отец Паоло !

39

Анонимен

преди 7 години

До До 21Аха затова ли половината кадри на Атака са в листите на ДПС. Сидеров беше златен пръст на последното правителство на ДПС. Това атакистите са най промитите мозъци, не гледат фактите а слушат какво им говори вожда

38

Анонимен

преди 7 години

Какви *** са тия наши така наречени "патриоти" !

37

равносметка

преди 7 години

След тая проява БСП и ГЕРБ трябва да странят от ОП като от прокажени ...Те могат да управяляват само с ДПС Дано не ги допуснат във властта,защото ислямизацията ще настъпи много бързо.Това дето се направи беше мини вариант на стрелбата срещу папата.

36

Анонимен

преди 7 години

Ако бежанците наистина са католици,то те са християни,и не трябва да бъдат слагани на равна нога с мюсулманите-ислямисти.Ако е така,то стореното е голяма свин-щина и означава че беленци не са никакви християни!

35

Поп Грую

преди 7 години

Тръгвай отче, тръгвай, дорде е време, че да не те ритнем у г.....зо.Живял ли си под мюсюлманско иго, влачен ли си с вериги като роб, давал ли си кървав данък децата си, клали ли са те? Тръг иси с мир и не ни учи как да живеем и браним земята си.

34

До 21

преди 7 години

Абе пич защо не вземеш да се гръмнеш! Най -големите врагове на ДОСТ, ДПС и всякакви ислямисти са Патриотите и е време *** в тази държава да го разберат. Сидеров не понася ДОСТ и ДПС и редовно ги плюе как ще ги харесва и никога с тях няма да се обединява. Когато по времето на Орешарски Сидеров беше твърдо против ГЕРБ да се връща на власт не значи , че е харесвал БСП или ДПС. Просто по-малкото зло.

33

уууууу

преди 7 години

Сидеров,Каратурчанов ,Симеонов...Много сте силни ,изгонихте един кат свещеник ..*** сте и на изборите ще ви го докажем .

32

Анонимен

преди 7 години

Срам, срам за всички българи. А уж сме спасили евреите.

31

да

преди 7 години

айде хващай пътя, ж'абарще го преместим в другия крачол за някакъв католикточно пък лицемерните католици последни имат правото да говорят за човечност

30

Анонимен

преди 7 години

Взел ли е сирийците със себе си?

29

Анонимен

преди 7 години

Хм да ни обиждат, че няма етническа търпимост в БГ е просто смешно. Някои малцинства имат повече права от българите. Съгласен съм, че всеки човек заслужава достоен живот, но защо толкова лицемерно подминавате просяците от български произход ? Елате в София отец Паоло да видите колко са много. Защо не приехте няколко от тези клети души ? Нима те не заслужават достоен живот ? И защо спряхте помощите ? В библията пише, че който прави добро го прави без да търси отплата !

28

голата истина

преди 7 години

В България, особенно по селата остана лошия човешки материал, които спокойно може да се нарече биоотпадък.

27

Анонимен

преди 7 години

Не случайно поета е казал че сме диваци и варвари.

26

мда

преди 7 години

Омразата към католика е доказателство ,че ДС са стреляли по папата използващи трския *** Али Агджа.По -голямо доказателство от това няма.Виждате ли как рано или късно лъсва истината .Мисля, си сега българите в Италия ако им кажат,че не са християни и ги попитат какво дирят в чужда държава ,какво ще правят. Отново показахме,че сме *** нация от завистници . А ислямистите в ДПС командват нашите патриоти . Нито глас за ОП

25

ФХ

преди 7 години

Патент е на българина да става за резил пред цивилизования свят.

24

Анонимен

преди 7 години

БРАВО. Трябваше отдавна да бъде изгонен от България ,а не да се чака сам да си тръгне.Кой е той и кой му дава право да се разпорежда както той реши и намери за добре на територията на чужда за него държава.