103

factotum

преди 7 години

Ако не се върне Бойко разбрах,че бил края на света!

102

Милен Иванов

преди 7 години

Спират им лапаницата на кметовете и *** на умряло... комисионните сървят по 40-50% от стойността на санирането...Дограма по 300 лв/м2 и стиропор по 150лв/м2?

101

Батко

преди 7 години

Не знам за какъв високо технологичен център говориш, но държавата да дава пари за частни компании е едно безумие. Колкото до IBM те си отвориха център в БГ и го разширяват. И понеже съм в този бранш познавам повече IT инженери, които са се върнали в бг отколкото такива, които са емигрирали. Тролчета, ако социалистите увеличат данъците, за да дават на бедните, които не са направили нищо, за да подобрят живота си, тогава ще видите екзодус на кадърни кадри.

100

Анонимен

преди 7 години

Деца, деца, кой спечели състезанието " Кой е по-по, най-*** " ?Бете Бойко ! Бате Бойко !Правилно деца !

99

До 95 надя

преди 7 години

Как виждаж РъБъ ,отново в Парламента?С ДОСТ , Магарешки и ,,Патриоти" ще напрвят мнозинство ,обаче РъБовете са вън.

98

Анонимен

преди 7 години

Ще спре и КРАДЕНЕТО

97

ББ пак заплашва

преди 7 години

За Борисов гласуват само ромите,калинките и турците от Бурса,това вече дава светлина защо така първобитно управляваше!

96

Марин

преди 7 години

Като гледам коментарите ми става ясно, че сме или изключително *** народ или БСП пак пръскат пари по ***.

95

Анонимен

преди 7 години

И другото, което помня, е че сумата за построяването на зала Армеец леко превъзхождаше сумата за планирания високотехнологичен център с IBM. И така сега някой ако иска може да пресметне колко млади инженери си намериха работа в чужбина и изоставиха родителите си, за да може да имаме спортна зала!

94

АКО НЕ МЕ

преди 7 години

ИЗБЕРЕТЕ НЯМА ДА МОГА ДА КРАДА ПОВЕЧЕ.....А Е СЛАДКО КАТО МЕД...

93

Анонимен

преди 7 години

Не само, че санирането спира, ами и слънцето ще угасне :)

92

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

Денонощно ни промиват мозъците, че няма алтирнатива на БКП - клонингите БСП и ГЕРБ.Освен чисто руските ГМО - АБВ, ДПС, Атака, ВМРО има и други партии за които може да се гласува. Да, гаранция няма, но ако гласуваме за гореизброените тоталната щета е гарантирана !

91

И се питам ...

преди 7 години

сега когато обикалят да лъжат и плашат хората по градове, села и паланки, белким ги изберат, още ли ползват охраната и колите на НСО и НС ???? И това ли трябва да им плащаме ? А те нали са вече "обикновени граждани" като нас ??? Герджиков ? Президенте ?

90

Анонимен

преди 7 години

По повод кой какво е построил ще припомня един факт: Кабинетът на Станишев започва съвместно с IBM построяване на център за нанотехнологии, след което идва строителя ГЕРБ начело с баш строителя Дянков и го закриват в зародиш, за да пренасочат парите към приемането ни в еврозоната. Всичко това става седмици преди финансовата криза 2008, по време на която стана ясно и на леви и на десни, че еврозоната няма да я бъде. Забележете - IBM няма нищо общо с Путин и русофилия!

89

ПЕНЧО

преди 7 години

БЕЗХАБЕРНИКА ПАК НИ ПЛАШИ ,ЧЕ БЕЗ НЕГО СВЕТЪТ СВЪРШВА.

88

Анонимен

преди 7 години

Хм, интересно и като не спре санирането какво ще се случи? Хайде да подскажа - при най-добро желание ще си облепят едни 2000 сгради, в които живеят 5% от хората!

87

отдавна казано

преди 7 години

Евтиното излиза скъпо,а безплатното го пиши бЕгало.

86

Анонимен

преди 7 години

До Надя Николова 96То се вижда КОЙ пише "хубави неща" заради хонорари! Вие, госпожо! И поне не наричайте "бащицата си" "гербаджии"!!! Не ви ли се струва долнопробно! Както и цялата им партия де! А дали сме един, двама или стотици хиляди......това ще видим на изборите през март! Да не плачете тогава!??? Може и да не е БСП, НО НИКОГА ПОВЕЧЕ ......"гербаджийчета"!!!! Нали така, "госпожо"????

85

секта ГЕРБ

преди 7 години

До Бай ИванТози гроб нЕма да има, ще му построят мавзолей.

84

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваНадке...Надке...пак те е хванал вулвения сърбеж...