120

Анонимен

преди 7 години

А бре в такъв рай живеем, тука все още се работи за по малко от евро на час!

119

Анонимен

преди 7 години

Нито са и роди. Навремето при бомбардировките на Белград убиха 13 800 мирни жители, повечето от които жени и деца.

118

Анонимен

преди 7 години

Кое ти работеше зле? Селското стопанство? Млеко и месопроизводството? Птицепроизводството? Рибната и консервната индустрии? Химическата индустрия? Електропроизводството и електропреноса? Минната индустрия? Не знаете какво говорите, промити мозъчета. Това, че не си използвал раунд ъп масово не те прави изостанал. Напротив, прави те доста напреднал - в момента се опитват да минат на екопроизводство и не могат, а ние можехме. Дори нитратите се ограничаваха, а сега никой не го брои за зло... А са!

117

Анонимен

преди 7 години

Има много изказвания за вредите от членството ни в ЕС.Няма да се впускам в подробности,но искам само да отбележа някой детайли.Първоначалният замисъл за ЕС отдавна се е провалил.България и Румъния бяха присъединени по геополитически мотиви.Ние имахме уникалният шанс да договорим изгодни условия,но тогава договарящите се политици продадоха България за тлъсти хонорари.Изгода имат Борисов и приближените му,които умело усвоиха и откраднаха милиони от европарите.А ние сме най-бедните и корумпираните

116

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам петатата ти клона на какво е привърженик и на какво противник, ама знам, че цяла западна европа се опита(донякъде успя) да закупи завършените руски проекри в България - от химическата индустрия, енергийната, добивната и т.н. И каквото не успя да купи го закри. Като двата блока на Козлодуй. С помощта на *** като тебе, хубавото наде и бабата снаха дето от червена снаха стана капиталистка банкерка...

115

до 225

преди 7 години

ЕС не ти е закрил никаква промишленост. Тези отрасли от икономиката, които споменаваш, се самозакриха 10-15 г преди да влезем в ЕС, защото работеха зле - по социалистически и бяха на ниво, изостанало от световното с 40-50 г.Напротив, заради ЕС се откриха десетки нови производсства в цялата страна - малки и средни, но конкурентни и рентабилни.

114

Анонимен

преди 7 години

Много добра статия за тея дето нямат нищо в празното на раменете или са твърде малки/необразовани/заблудени и нямат дори елементарна обща култура за да сравняват каквото и да било с каквото и да било. СМАЗАХА НИ РАБОТНИТЕ МЕСТА И ПРЕВЪРНАХА МОМИЧЕТАТА НИ В "РЕЦЕПЦИОНИСТКИ"... Шараните никога няма да разберат какво е ЕС и какво причинява на България.

113

Анонимен

преди 7 години

Неоспорим факт е, че петата колона на Москва е най-яростния противник на членството на България в ЕС. Целта на Русия е да разбие или поне отслаби съюза а България да бъде представена като един неуспял член на ЕС, на който членството е донесло пивече негативи, отколкото ползи. Факт е и, че децата на водачите на тази пета колона не учат и не живеят в Русия, а се мъчат в европейските столици.

112

Анонимен

преди 7 години

Много добра статия, но явно матряла си иска соц мизерията, калта и дупките по пътищата. Боже, колко глynaцu има в тая държава, Боже!

111

Анонимен

преди 7 години

Много добра статия, но явно матряла си иска соц мизерията, калта и дупките по пътищата. Боже, колко глynaцu има в тая държава, Боже!

110

Поздрави

преди 7 години

*** и бездуховен? Ха ха.Прав съм по толкова логичен начин че опозицията става на лична основа! В някакъв коментарник... ХАХАХА... мерси за вниманието. Не! Благодаря много за вниманието! Мисля да поспя още малко

109

Анонимен

преди 7 години

ЕС, приятели, ни закри селското стопанство, леката промишленост, тежката промишленост, добивната промишленост, хранителновкусовата и всички останали сектори, които хранеха ромите. А като го направи и ромите тръгнаха да си търсят загубеното препитание в Европа, им отпуснаха стипендии да си се множат у нас на воля. И всичко това преди 30 години. А сега не щат да берат плодовете от действията си. Колко по германски! Или по френски? Абе европейски подход...

108

Поздрави

преди 7 години

Съюза прави живота ми ***. В БГ има безработица? Отидох там където ме търсят. В БГ е кофти да караш по дупките? Премествам се и даже и свинското става по-качествено че и по-евтино. А трябва ли ѝ на България още един безработен/ниско платен #попълни тук с нещо#? Ми явно не! А колко неспециализиран бачкатори си изхранват челядта бачкайки нейде из Европа? Много!В БГ съм излишен и намалявам платата на равните ми. Нямам въпроси.

107

Анонимен

преди 7 години

Не ми пречат,пречи ми израждането на моралните ценности,пречи ми налагането на изкривена толерантност и показност на хора с изкривена сексуална ориентация и тяхното толериране,пречи ми насилственото заселване на чужди граждани с различна религия,език,без образование изповядващи различни от нашите морални и човешки ценности,пречи ми раздутата брюкселска администрация която приема решения в ущърб на уж равноправни те страни членки,пречи ми да ме считат за гражданин на ЕС втора ръка!

106

Ха-ха-ха

преди 7 години

И все по-ясно ще ви става колко и каква е загубата. Нека малко поизтрезнеете от тежкия запой на юрото. Чака ви тежък махмурлук.Защото розовата, скрита, фаза на инфлацията(кредита), приключи. Иде фазата позната ви от "Виденов", с последващата фаза "Софиянски".Другата опция е депресиращи банкрути на банки от ранга на Дойче, Уникредит ;-) и т.н. От което няма да ви стане по-добре, защото по правило кризата почва винаги от периферията, на ЕС, и се движи към метрополията, Брюксел. Гледайте ЕЦБ.

105

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

За да влезем в ЕС ни заставиха да закрием всичките си големи предприятия. Съсипаха ни икономиката, сринаха образователната ни система и прогониха младите българи замествайки ги с небългари.Държат ни изкуствено бедни, за да сме послушни !Икономически изцяло вече зависим от трохите, които ни подхвърля Брюксел.За ц.иганизацията и ислямизацията, които също са плод на евроинтеграцията няма какво да говорим.Те са видни за всеки, който помни бяла, християнска и БЪЛГАРСКА България при социализма !

104

Ха-ха-ха

преди 7 години

Парите на ЕС, юрото, са хартийки с обещание. Ама малко хора вдяват кое причинява инфлацията, данъка балъци :-(.И докато не го схванете, ще сте все от страната плащаща сметката ;-).Хайде да ви попитам, според вас, кой плаща сметката в една "Понзи схема" ;-)?

103

1453

преди 7 години

До 202И кой ти е виновен за това? Празните ниви ли ти са виновни? Гледай си твоята уста!

102

Анонимен

преди 7 години

Абе не виждае ли ,половин Европа е против така наречения строи създаден от ЕС.Чакаме след Великобритания коя ще е 2 -та отказала се.Явно ако Борисов отново някога стане премиер ще е последния премиер ,държал се на колене в името на ЕС.

101

за 207

преди 7 години

Наркотоците сега са на мода.А ракия и мезета има и сега - ментета. А преди бяха екологично чисти !Има разлика какво ядяхме и какво сега ядем. Точно и киселото мляко и саламите...