63

GORO

преди 7 години

СТИГА С ТЕЗИ ПОЖАРНИКАРИ И СПОРТИСТИ ВРЕМЕ Е ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ДА СЕ НАМЕСИ И ВЗЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.

62

избирател

преди 7 години

Борисов има патриархарно поведение на стар войник което откровено ме дразни.Но като виждам какви са тези които пишат срещу него, като чета книгите които се издават и ми става толкова тъпо, че си мисля:Просто такъв е материала. Какво да се прави. Чакам да видя някой ден да се появи дясна партия която да не се базира на антагонизма /затова не гласувам за Радан/.И като се огледам, Бойко е най-приемлив. Май пак ще гласувам за Бойко.

61

Анонимен

преди 7 години

В държавата на ромите, като чуете за Бойко и триста коментари! Хахаха

60

Гандалф

преди 7 години

Да успокоя всички путино-руски поклонници:1. Третия мандат на Бойко ще е пълен;2. АЕЦа ще го строят китайците;3. Руския газ ще доплва ХЪБа;4. Ще се сложи край на руския грабеж от Лукойл;5. РБ, "десните" и Кънев ще гледат парламента по ТВ;6. Заплатите ще станат 1650 лв., ама друг път!

59

Анонимен

преди 7 години

Вече реших ,ще гласувам за ГЕРБ, толкова простия и мърсотия само комунист може да пише от платените ***.

58

Анонимен

преди 7 години

Личи си кой още вдига самолета.Този с шлифера май е изпаднал в депресия.Изглежда страда от еректилна дисфункция.Горкия.

57

Нас

преди 7 години

Като чета коментарите , вижда се колко е желан нарциса пардон гербера !!!

56

истината

преди 7 години

Проучването е направено в местните организации на неговата партия.

55

Да живее България

преди 7 години

Нивото в БГ е мн ниско, ако тези са най-харесваните и желани политически личности. България сякаш е осъден да гние и да не се развие и оправи никога. Вечният преход, на някои целият живот им мина в преход, чакайки европейска българия, докато изредилите се по властта на държавата се разбиха да трупат милион след милион, а страната да е една от най-мизерните в света и сега пак всички ще отидат да гласуват за същите, които унищожиха буквално икономиката и българската нация като цяло. Умна нация.

54

Анонимен

преди 7 години

Това троловете на БСП само изплющаци, къде ги намира тоя Кутев?

53

Курти

преди 7 години

Тиквата е толкова цитирам неговите думи: - "Просс", че и за Масон не става. Но руснаците обичат да залагат на пропаднали типове, с много зависимости.

52

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ох, Борисов, как само те желая!

51

Анонимен

преди 7 години

Гледа лошо,защото президентството му се изплъзна из под носа.А в следващите десет години само ще си мечтае за този пост.Сметката му излезе без кръчмар.Беше решил като свършат еврофондовете да се оттегли на спокойно място на Дондуков 2,забогатял доволно.Но "лошия мат'рял" му изигра гаден номер.Не избра неговото магаре,а предпочете промяната.Сега ближе рани и купува социолози,белким повлияят на "заблудените" овце.Изгубен шанс не се връща,Бойко,запомни.

50

Анонимен

преди 7 години

Айде стига бе,колко пъти ще се препъваме наистина в една и съща тиква?

49

Анонимен

преди 7 години

Айде стига сте ривали, щом гласувате за едни и същи апаши вече 35години значи имате много ризи за събличане и *** за събуване.

48

Анонимен

преди 7 години

А БСП без проливане на кръв, власт не дават, защото изборите са скъпи, по евтино е да счупиш няколко глави

47

ВСЕВИШНИЯ

преди 7 години

Браво, Бойко Борисов е номер едно, той ще бъде отново премиер, ще имаме двама генерали за водещи фигури, това е добре за държавата.

46

анонимен

преди 7 години

наглостта на селянина от банкя няма граници,50милиона ще струват изборите който той предизвика и още има лица който който единствено мислят за облагите който ще получат,ако недай БОЖЕ това лице отново провали държавата.

45

Анонимен

преди 7 години

А какво точно работи Радев

44

Анонимен

преди 7 години

Бойко трябва да поотслабне,вредно е за здравето и да наеме специалист ,който да се грижи за облеклото му ,важно е за изборите!