61

Анонимен

преди 7 години

бензина е бил 22 стинки когато заплатата е била 60-70 кинта . Демокрацията я посрещнахме при цена ЕДИН ЛЕВ А92. Това е палажението другарю. И си направи сметката че при трикратно увеличение на заплатите бензина нарасва 5 пъти.

60

да

преди 7 години

виц на годината:-):-):-)на кой му пука за умрялата Сьрбия

59

Анонимен

преди 7 години

Тревожност, депресия, фобии или обсесивно-компулсивно разстройство засягат засягат 34% от българите във групата от 16 до 24 години. В границата 40-52 години този процент вече е 67%. Всеки трети българин при евроатлантизма е изпадал в безизходица и е обмислял възможността за самоубийсто. Евроатлантическа България е първа в света по ракови заболявания.

58

Пишем из Србије

преди 7 години

Заповядайте взимайте си любимото нато ,наемите от евробанките,гейпарадите,евроценостите,мигрантите и ромите.И без война шее свършено съз вас.А във Сърбия никой ви не споменава ,това нее точно що пише при вас некой ви сипува у главата неитини!

57

Анонимен

преди 7 години

Националната сигурност ще се стабилизира когато:1. затворим границата с Турция за прииждащият човекопоток за неопределено време.2. откажем присъствието на чужди войски под натовски флаг и увеличим средствата си за отбрана.3. Спрем да си търсим врагове и започнем да изграждаме защитата си по всички флангове и не говоря само за източният.4. Започваме да възразяваме на НАТО ако заповедите му противоречат на горните 3 правила.

56

Гого

преди 7 години

Всеки тръгнал срещу Русия да пита историята какво се случило и ще получи отговора толкова е просто

55

SpaceX

преди 7 години

Искам да ме e6aт руски солдати! После да изe6aт мама и сестра ми. Аз ще им гълтам на едри глътки.

54

Анонимен

преди 7 години

Литър безнин А92 беше 1 лв последните години на соца, а цветен телевизор струваше 1100 лв. А това че билета е бил 6 ст, не значи че е било реалната цена. Именно заради такива "екстри" соца фалира.

53

Анонимен

преди 7 години

На пияните блятки не им ли омръзна от векове да насъскват сърбите? Пак ще има по 5 на нож!

52

Анонимен

преди 7 години

Е сега ще си дигна протеина в организма, кат осмуча cпepмaта на трима бежанци. Знам ги аз игрите!

51

Анонимен

преди 7 години

Границата на бедност с България е 13 пъти по-ниска от средната в ЕС при равни цени на стоки и услуги. Проблема е не че сме най-бедните, ами че сме 10 пъти по-бедни. Границата на бедност в Бъглария трябва да е поне 1000 лева, а не 300 за да можем да се сравняваме що-годе със стандарта в ЕС. Ако не излезем от ЕС България винаги ще си остане мизерна държава от третия свят а в ЕС винаги ще ни презират и подритват.

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонименнасъсква сърбите в гръб както в миналото, тъй като го "притесняват плановете на НАТО до руските граници", въпреки че "НАТО по същество е куха организация" /тук се получава леко разминаване, но важното е, че народният враг налице/

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 108Ами при бай Тошо заплатата беше 180 лв, а пенскията 80. или около 40 долара заплата и 15 долара пенсия. Ако тогава бяха отворени границите колко народ щяха да се юрнат на запад за 2000 марки заплата?

48

Анонимен

преди 7 години

Сърбия и Македония не са в ЕС, нито в НАТО и стандарта на живот там е по-висок отколкото в България и пътиват не по-малко от нас на запад.

47

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 97И България е световен шампион по измиране след Лесото, и 86% от населението живее на прага и под прага на бедността, а 3 милиона българи слугуват на богатия запад за центове.

46

Фидел Радев

преди 7 години

Крим е руски, а България е натовска. Точка по въпроса.

45

До Анонимен 97

преди 7 години

А сега вземаме и оскари за световни кино технологии. А населението намаля просто защото се отвориха границите и българия се оказа тясна за амбициите на хората

44

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРуснаците да не се притесняват от българския народ в момента в който дойдат натук българина ще набучи на кол управляващите си и ще тръгне с тях както е правил и преди.Работата е там, че никога няма да дойдат. Вече спасяваха Европа от нацизма, дадоха 20 мил жертви. Сега никъде няма да ходят, освен ако нямат интерес, а в България нямат никакъв интерес особено след като си върнаха Крим. Ако се наложи да действат срещу натовските бази в България, ще действат от Каспийско море.

43

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

До до Bad Company да бе сърбите са ***.не гдадуват като вас в русия е пълно с продукти на сърбия дори и кори има за баница и на много са подобре от бг колко години сърбтие хранеха българите отиваха на работа в сърбия.а сега плювате на тези хора.не благодарен български народ б.о.к.лук .ци. п.од.ло.ги натовски и европейски гейчета

42

Анонимен

преди 7 години

Когато бяхме с Русия България беше космичекса държава, изпращаше хора в космоса, произвеждахме космическа техника и уреди които и до ден днешен функционат на орбиталните станции в космоса. А днес в ЕС и при американското партньорствп България произвежда само черноработници и пpocтитутки за Запада европа, а всичко останало е вносно, дори и зеленчуците и ябълките.